nlc.hu
Aktuális

Balogh Levente tragédiája

A Cápák között sztárja, Balogh Levente enyhén ittasan vezetett, meghalt a mellette ülő barátja

Vállalta a felelősséget a tettéért.

Balogh Levente a TikTok-oldalán beszélt egy 30 évvel ezelőtt, borzalmas tragédiáról, amelyben elveszítette akkori legjobb barátját. Úgy érezte, nyilvánosság elé kell állnia ezzel a történettel.

Balogh Levente

Fotó: RTL

„2023-ban a Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési bizottság felkeresésére karitatív tevékenységet végzek, hogy kevesebb baleset történjen az utakon. Teszem ezt azért is, mert majd harminc évvel ezelőtt, huszonéves koromban egy borzasztó tragédia történt velem. Egy közlekedési balesetben jómagam megsérültem, és elvesztettem egy barátomat. A hazafelé vezető úton kikanyarodott elénk egy autó, én pedig elrántottam a kormányt. Enyhén alkoholos befolyásoltság alatt voltam, így enyém a felelősség. Hibámért a megfelelő büntetést kaptam. A fent említetteteket kötelességemnek éreztem így, az idő múlásával megosztani, hogy az én hibámból tanulhassanak mások, és ne kövessenek el hasonlót. A három legfontosabb dolgot mindig tartsd be, amikor volán mögé ülsz: Ne mobilozz! Kösd be magad! Ne fogyassz alkoholt! Vigyázzunk egymásra!” – írta a videó mellé a Cápák között befektetője.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top