Gasztro

Márna öreg halász módjára

Hozzávalók

  • 1000 g márna (1 db)
  • 400 g újburgonya
  • 80 g gyöngyhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 60 g zsír
  • 4 g őrölt bors
  • 20 g só
  • 1 csomag petrezselyemzöld

    Elkészítés

    A márnát megtisztítjuk, belső részeit eltávolítjuk, sűrűn beirdaljuk, sóval kívül-belül jól bedörzsöljük. Kizsírozott tepsibe tesszük, megtisztított gyöngyhagymát, újburgonyát rakunk mellé. Őrölt borssal megszórjuk és a fehérbort aláöntve, alufóliával letakarva, közepes hőmérsékletű sütőben 25-30 percig pároljuk, majd a fóliát levesszük és erősebb lángon piros ropogósra sütjük. Tálaláskor a halat a sült burgonyával és a hagymával körberakjuk, petrezselyemmel díszítjük.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top

    Szeretnél értesítést kapni?

    Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

    A hét legizgalmasabb cikkei!
    Friss sztárhírek itthonról és külföldről
    Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
    Regisztráció

    Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

    1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
    2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
    3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
    4. Jelentkezz be a friss jelszóval

    Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

    Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

    Új jelszó mentése