Gasztro

Sárgabarackpüré mandulával





Hozzávalók

• 500 g érett sárgabarack
• 12 g étkezési zselatin
• 60 g mandula
• 100 g porcukor
• 1 dl víz


Elkészítése

A sárgabarackot rövid időre forró vízbe dobjuk, héját lehúzzuk, magját kivesszük, és a húsát turmixgépben pürésítjük. A mandulát meghámozzuk, és a felét apróra vágjuk. A vizet felmelegítjük, és feloldjuk benne a zselatint, és az apróra vágott mandulát a porcukorral a barackpüréhez keverjük. Poharakba adagoljuk, a maradék mandulával díszítjük, és jól lehűtjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése