Gasztro

Ki a szabadba, a tavaszba

Április végén végre valóban kijelenthetjük, és érzékelhetjük is. Végre itt a tavasz.

Ki a szabadba, a tavaszba

Azon túl, hogy mostanra a szervezet teljesen lemerült energiaraktárait igyekszünk feltölteni, legyőzve a fránya „tavaszi fáradtságot”, arra is elérkezett az idő, hogy közösségi programokat szervezzünk. Az idén különösen hosszú tél után, még inkább vonzó hallgatni a madarak csicsergését, érezni a levegő kellemes simogatását, illatát, és a napfény melegségét.

Elérkezett az idő, hogy olyan programokat szervezzünk, ahol a társaság és család együttlétét, ne határolják a lakás falai. Igen, itt az idő a szabadtéri programokhoz.

Mitől is tud ez olyan vonzó lenni? Nos, nyilvánvaló, hogy egy kellemes időtöltés két alapfeltétele a jó társaság, és a finom vendégváró ízek.

Ez utóbbiban teszünk néhány javaslatot, ami nem csak segít vendégeinket elkápráztatni, de így tavasz tájékán a fürdőruha szezon előtti titkos küzdelmeinknek – a téli takaró legyőzésére – sem lesznek kárára.

Ki a szabadba, a tavaszba1. A vendégek érkezésekor szokásos welcome drink, legyen, mondjuk egy jó hideg, frissen készült eper turmix.

Elkészítés: A földiepret mossuk meg, szedjük le a szárát, és tegyük a turmixgépbe. Egy pár fordulatos összetörés pépesítés után, öntsük fel tejjel, és 1 perc turmixolás után, öntsük szét poharakba

2. Grillezzünk zöldségeket sajttal- a cukkini, gomba, padlizsán, kukorica, fokhagyma grillezve kiváló párosítás lehet  grillezett  trappista vagy edami sajttal
                                  

3. Készítsünk sajtsalátát- kedvencünk: rukkolás sajtsaláta pörkölt dióval. Hozzávalók: rukkola, füstölt trappista sajt, alma, pörkölt dió, petrezselyem levél, almaecet, pici cukor.
Elkészítés: salátás tál aljára helyezzük a rukkolát, szórjuk rá a kockára vágott füstölt trappista sajtot, kockára vágott almát, pörkölt diót, tetejét hintsük meg apróra vágott petrezselyem levéllel.
Az enyhén cukros almaecetet tálalás előtt pár perccel öntsük rá. Hihetetlen gasztronómiai élmény!

Ki a szabadba, a tavaszba

 

 

Ezek a finomságok, percek alatt elkészülnek, és Tolle termékeivel igazán ínycsiklandozóak lesznek, így a háziasszony, vagyis te, is végig együtt lehetsz a családdal és a vendégeiddel. Ha pedig a Tolle Light sajtokat választod, még az alakodra is odafigyelhetsz.

Ki a szabadba, a tavaszba

 

 

Sőt, a nyereményjátékunkon is részt vehetsz, ahol  megnyerheted a két LCD tv egyikét, vagy még szerencsésebb esetben az 1 millió forintos fődíjat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top