Gasztro

Ismerd meg a sütés titkát!

Minden kezdő, gyakorló és mesterszakácsnak mondható háziasszony szembesül azzal a kihívással, hogy húsvétkor valami újdonsággal, különlegességgel szeretné elkápráztatni a családját és a vendégeit. Ilyenkor jó, ha van a tarsolyunkban egy titkos süteményrecept, ami mindig beválik!

A Sütnijó.hu weboldalon számtalan különleges és tradicionális recept közül válogathatsz és egy olyan közösség része lehetsz,  ahol életre kelnek a fakanalak, dalolnak a tepsik és isteni sütemények születnek. Ezen az oldalon nemcsak inspirálódhatsz és ihletet meríthetsz egy-egy húsvéti finomsághoz, hanem új barátokra is lelhetsz, akik szintén a konyhai kreativitásnak hódolnak.

Ismerd meg a sütés titkát!

A receptek böngészése közben ne feledkezz meg arról sem, hogy a húsvét elengedhetetlen része  például a foszlós kalács, a kelt tészta finom illata mindenkit azonnal elvarázsol és felidézi gyermekkorunk kedves emlékeit is. Azért, hogy pont olyan finom és könnyű legyen, ahogyan a nagymamáink készítették, a Dr.Oetker elárulja tökéletes kelt tészta titkát! A Dr.Oetker Instant Élesztővel nem szükséges bajlódni az élesztő felfuttatásával, elég közvetlenül hozzákeverni a liszthez, és máris dagaszthatjuk a tésztát. Ha pedig időszűkében vagy, akkor a Dr. Oetker Expressz Élesztőt használd, mert így a kidolgozott, formázott tésztát csupán 15 percig kell pihentetni, és máris sülhet a finomság!

Ismerd meg a sütés titkát!

 

Ha pedig egy különleges süteménnyel vagy tortával szeretnéd meglepni a családot, akkor varázsold egyedivé a Dr.Oetker Dekortermékeivel! A virágok, szívecskék és a színek nem csak a tavasz örömét, hanem a készülődés semmihez sem fogható szeretetét és izgalmát hozzák e.

Ismerd meg a sütés titkát!

Neked és a családodnak!

Ne felejtsd el, hogy a siker csakis a lelkesedésünkön múlik! Ha elsőre nem sikerül, akkor másodjára, vagy harmadjára már biztosan tökéletes lesz az a bizonyos sütemény, vagy foszlós kalács, ami már majdnem felülmúlja a nagyiét!

Kellemes sütést kíván a Dr.Oetker!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top