Gasztro

Rebarbarás eperturmix

Kóstoltad már a rebarbarát? Savanykás íze van. Bloggerünknek az az ötlete támadt, hogy összemixeli egy kis eperrel és némi cukorral, így született a rebarbarás eperturmix.

Hozzávalók

1 darabka külső “héjától” megfosztott rebarbara
néhány szem eper
barna cukor
tej

A rebarbaráról lehúzkodjuk a külső héjat, majd felaprítjuk. Én botmixerrel dolgoztam, a felkockázott rebarbarát az eperrel és a cukorral pürésítettem, majd felöntöttem tejjel, és felhabosítottam. Kész.

Mire jó a rebarbara, és hogyan fogyaszthatjuk még? Tudd meg a HahóPihe blogról!

Rebarbarás eperturmix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése