Gasztro

A jó kenyér otthon készül

Nagyjából másfél éve szerettem bele a kenyérsütésbe. Először azt gondoltam, hogy nagyon nehéz, nekem úgysem fog sikerülni, senki nem fogja megenni. Aztán egyszer erőt vettem magamon és megsütöttem az első kenyeremet.

Nem mondom, hogy szép lett, nem mondom, hogy nem ettem annál finomabbat, de az enyém volt. Ez megadta a kellő lendületet, és nekiálltam gyakorolni, mert a jó kenyérhez gyakorolni kell. Aztán meg is lesz az eredménye.

A jó kenyér otthon készül

Vasárnap lévén, minden zárva ugye, rájöttem, hogy nincs itthon kenyerem. Boltba nem tudok menni, így kitaláltam, hogy tulajdonképpen minden van itthon, nekiállok és sütök egyet. Az egyik kedvencemre, a hagymás kenyérre esett a választásom, olyan régen ettem és annyira szeretem, hogy neki is láttam az elkészítésének.

A folytatásért kattints a Saját otthon projekt caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése