Gasztro

Tuti ötlet: így hasznosítsd újra a csokinyuszikat

Ugyan a húsvéti édességeknek legjobban a gyerekek örülnek, azért mi, felnőttek is megtaláljuk a kedvünkre való finomságokat. Ha túl sok a csokinyuszi a családban, ezt próbáld ki!

Ha túl sok húsvéti csokinyuszit kapott a gyerek, és nem akarod, hogy mindet megegye, mutatunk valami olyat, ami miatt rávisz majd a lélek, hogy kérj a millió csokifülesből, és magatoknak készíts valami izgalmasat. Mivel alkoholos, természetesen csak felnőtteknek ajánljuk, de reméljük ezt mondanunk sem kell.

Ám ha a gyerekek is ott ugrálnak körülöttetek és vágyakozva lesik, ahogy minden korty után boldog arcot vágtok, kérjetek még csokinyuszikat tőlük. Na de most nem magatoknak, hanem nekik. Ugyanis mondjuk egy fincsi karamellás tejjel vagy vaníliás itallal ezt ők is kipróbálhatják. Vigyázzatok, nehogy meleg folyadékot töltsetek a csokinyuszikba! Akkor hamarabb olvadnak el, mint azt szeretnétek.

A 18+-os italt szinte bármiből elkészíthetitek, amit szerettek. Persze fontos, hogy passzoljon a csokihoz. A likőrök például jó alapok lehetnek.

How To Make Truffle Bunny Shots

They're almost too cute to eat: http://cntry.lv/6007B9VXl (via Delish)

Közzétette: Country Living Magazine – 2016. március 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top