Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Ezt az izgalmas mentás jegeskávét azonnal ki kell próbálnod a kánikulában!

A kánikulában cseréld az ebéd utáni desszertet jegeskávéra! Mutatunk egy izgalmas, mentás variációt.

A nyári hőségben a nap legnehezebben túlélhető időszaka a délután. Mivel a szieszta intézménye hazánkban még nem került bevezetésre, szükségünk van olyan életmentő trükkökre, amikkel ebéd után is kihúzhatjuk a munkahelyen. Ez a mentával megbolondított jegeskávé tökéletes segítség lesz, hogy új lendületre kapj egy meleg nyári délután!

Ezt az izgalmas mentás jegeskávét azonnal ki kell próbálnod a kánikulában!
Ezt az izgalmas mentás jegeskávét azonnal ki kell próbálnod a kánikulában!

 Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 és 1/2 csésze lefőzött eszpresszó, lehűtve
  • 1 és 1/2 csésze jég
  • 2 ek. barna cukor
  • 10 nagyobb friss mentalevél
  • 1/4 csésze tej (vagy fele-fele arányban tej és tejszín)

Nincs más dolgod, mint az összes hozzávalót turmixba tenni és addig turmixolni, amíg a jégből dara nem lesz. Fogyaszd el azonnal, és élvezd hűsítő hatást!

Forrás: Always Order Dessert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top