Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro
szponzorált tartalom

Csípős, hagymás bialy

A bialy lengyel eredetű péksütemény, igazi népszerűségre mégis New Yorkban tett szert. Leggyakoribb tölteléke a pirított hagyma és a darálatlan mák keveréke, de most egy igazán pikáns, csípős változatot készítünk.

Elkészítési idő 30+45 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta
  • 2 nagy fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 ek. libazsír
  • só, bors
  • 2 ek. csípős paprika krém, vagy ízlés szerint kevesebb
  • 1 kk. őrölt kömény
  • 1 egész tojás

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Címlap

top