Gasztro

Megőrül a net a 12 éves gasztrobloggerért

Van olyan videója, amely több mint 100 ezres nézettséget hozott.

Luca Marconi, aki Luca Two Times néven vált ismertté, két éve osztja meg ételkritikáit az Instagramon. Népszerűségét jól mutatja, hogy a 12 éves tinit 30 ezren követik a közösségi oldalán.

A magát a Brooklyn legfiatalabb  ételkritikusának nevező srácot egy tévés show-műsorban való szereplése után kapták fel igazán.

Luca a Todaynek adott interjúban arról beszélt, hogy olasz öröksége révén már igen korán megismerte a legjobb fogásokat: „Minden vasárnap nagyon jókat eszünk. Olasz családból származom, és vasárnap az egész család együtt eszik nagyszerű tésztákat, soppressatát és kenyeret … nem lehet kihagyni a kenyeret!”

A legkülönbözőbb ételeket mutatja be követőinek, a klasszikus olasz fogásokon keresztül az açaí tálakig, és 100-tól 1000-ig terjedő skálán értékeli is mindegyiket.

Luca egyébként hihetetlennek tartja, hogy ilyen figyelem irányul felé, mint mondta, elképesztő, hogy van olyan videója, amely több mint 100 ezres nézettséget hozott. Követői elsősorban karizmáját és videóinak őszinteségét kedvelik a legjobban, és ez úgy tűnik, jó alap lehet a fiatal ínyenc további karrierjének beindulásához.

(via)

Kiemelt kép: Instagram/Luca Marconi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top