nlc.hu
Gasztro

KFC csirkeszárny evési rekord

Újabb zabálási rekordot állított fel a csirkeszárny-imádó srác

Kyle szinte minden héten teljesíti a lehetetlent, most KFC-csirkeszárnyból tömött magába egy hétre való mennyiséget.

Egy heti rekord kalóriamennyiséget evett meg egy ültő helyében egy 22 éves fiatal, Kyle Gibson KFC-s csirkék formájában – írja a Mirror cikke alapján a 24.hu.

12 ezer kalóriát tömött magába a srác

Fotó: KyleVfood Youtube

Kyle odavan a KFC-s kajáért, és egyszerre akart mindent megízlelni a gyorsétterem kínálatából. Teljesítménye:  két vödör csirke, kukorica, forró csirkeszárnyak, bab, mártás, chips, fűszeres rizs, különféle hamburgerek, csirkecsíkok, sütik, saláták és egy liter Pepsi Cola…

„Egy ideje szerettem volna kipróbálni az összes kfc-s kaját, ugyanis kíváncsi voltam rá, hogy lesz-e elég erőm mindent megenni. Mindig is rajongtam a sült csirkéért – idézi a lap a srácot, aki mögött már több hasonló kihívás is áll, és sokat írtunk már mi is róla, például ő volt az, aki felállította az Oreo-evés világrekordját: 

78 kekszet evett meg 5 perc alatt.

„A bab és a chips túl soknak bizonyult számomra, bár szívesen kipróbálnám újra, és befejezném a küldetést” – ismerte el most a férfi.

Kyle Gibsont Északkelet-Anglia legnagyobb étvágyú fiatalembereként ismerik. A férfi rendszeresen indul evőversenyeken, a specialitása a csirkeszárny, amiből 100-at tud megenni 10 perc alatt. Mint mondja, 100 csirkeszárny után még éhes, további 150-et le tudna küldeni, ha arról volna szó.

Kapcsolódó falásrohamok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top