nlc.hu
Gasztro

Utalványt talált a boltban, visszaadta

Vagyont érő utalványt talált a bolti dolgozó, visszaadta

Egy nagy értékű pénzutalványt talált a bolti alkalmazott, a tulajdonosa könnyek között mondott köszönetet neki, amikor visszaadta.
Szupermarket

Terry Rush egy élelmiszerboltban dolgozik Kentucky államban, és éppen a szokásos takarítást végezte, amikor észrevett valamit a földön. Azt hitte, valaki eldobott egy szemetet, de amikor jobban megnézte, nagyon meglepődött.

Az áruházi dolgozó hamar rájött, hogy sokkal értékesebb dologra bukkant: egy ezer dolláros (287 ezer forint) pénzutalványt talált. Bárki beválthatta volna, mindenféle személyes irat nélkül. Terry azonban gondolkodás nélkül az ügyfélszolgálatra vitte az utalványt.

Nem sokkal később egy férfi telefonált a boltba azzal, hogy elhagyott egy pénzutalványt. Nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy megtalálták.

Amikor elment a boltba, hogy átvegye, ragaszkodott hozzá, hogy találkozzon a becsületes megtalálóval. A bolti dolgozó elmondása szerint a férfi sírva mondott neki köszönetet, és ő maga sem bírta visszatartani a könnyeit.

Terry Rush azt mondja, nem tett semmi különöset, csak a munkáját végezte.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Hanson Lu on Unsplash)

Elhagyott pénztárcák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top