nlc.hu
Gasztro

Botrányosan viselkedett az ASDA hipermarket dolgozója

Melegítőben ment vásárolni egy eladó ki akarta dobni a boltból, mert túl sokat látott a testéből

Sima melegítőben ment vásárolni, azt mondták neki, ilyen erővel akár meztelen is lehetne.
ASDA

Egy kelet-londoni ASDA hipermarketbe ment vásárolni egy fiatal nő, Jaiah Fern. Gyanútlanul bóklászott a boltban, amikor az áruházlánc egyik dolgozója, egy fiatal férfi megállította és kőkeményen leteremtette azzal, hogy

túl sok látszik a testéből, ilyen erővel meztelen is lehetne, és az egy dolog, hogy ő maga nem tiszteli saját magát, de ebben a boltban szabályok vannak, ezért hívom az üzletvezetőt.

A lány persze nem értett semmit az egészből, már csak azért sem, mert sima melegítő volt rajta, legfeljebb a hasa látszott ki egy vékony vonalon. (Nem mintha kihívó öltözködéssel elfogadható lenne ez a viselkedés.) Annyi lélekjelenléte volt, hogy rögzítse az egészet telefonjával. Twitter-bejegyzésében megmutatja a bolto dolgozót és saját outfitjét is, így mindenki eldöntheti, mennyire van igaza a férfinak. (Segítünk: semennyire.)

Az egészet tetézi, hogy semmilyen szabály nincs az ilyesmire.  Az ASDA mindenesetre gyorsan reagált: vizsgálatot indított, szóvivőjük elnézést kért a nőtől és megkérdete, hogyan tehetnék jóvá.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top