nlc.hu
Gasztro

Harcsaóriást fogtak Dunaföldvárnál - Fotó

Olyan hatalmas harcsát fogtak, hogy négyen is alig bírták el – FOTÓ

Hatalmas harcsát fogott ki egy rutinos horgász.

A nagy hőség sem fogott ki a horgászberkekben jól ismert Nikl Bélával– aki a dunaföldvári Halfanatik horgászbolt és webáruház tulajdonosa –, ugyanis hatalmas fogásra tett szert.

„Gratulálok Nikl Béla horgásztársunknak a Nagy-Duna paksi szakaszán, Dunaföldvár közelében történt 83 kilogrammos fantasztikus harcsa fogásához és a csodálatos hal sportszerű visszaengedéséhez”
– írta a Solti Kisduna Facebook oldalon Kiss Lajos Csaba, a horgászegyesület elnöke.

Hatalmas harcsát fog négy férfi.

Fotó: Facebook

A fogásról egyéb részleteket nem közöltek, de a közzétett fotókon jól látszik, hogy  négyen is alig bírtak el a halat, amíg elkészült a fotó, majd visszaengedték természetes élőhelyére.

Legutóbb egy hatalmas süllőről írtunk, amit Koncz Dávid fogott a Tisza-tónál. A férfi, mivel nem akarta, hogy a hal megsérüljön, ezért nem mérte le, hanem gyorsan visszaengedte. Szerintem legalább 7 kiló lehetett, a teljes testhossza pedig 90 centi fölött” – indokolta, hogy miért nincsenek pontos adatok és még több fénykép a halról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top