nlc.hu
Gasztro

Itt az új ramen, amiből krokodilláb lóg ki

Ennél olyan rament, amiből egy krokodilláb lóg ki? 16 ezerért kipróbálhatod!

Mielőtt nagyon fintorognánk, gondoljunk a csirkelábra, ami pedig a magyar húslevestálakból lóg ki...
krokodilos rament eszik egy lány.

Egy ramen étterem a tajvani Yunlinban nemrég mutatta be legújabb étlapját – amelyen a Godzilla Ramen is szerepel, ez, ahogy a neve is mutatja, egy tál ramen leves, és az extraság az benne, hogy egy párolt krokodilláb lóg ki a tányérból.

Valljuk be, a tajvani ramen az utóbbi hetekben egyre furcsább és furcsább lett. Az egész a május végén bemutatott ászkarák ramennel kezdődött, amelynek fő összetevője egy óriási ászkarák volt. Aztán jött a Yuan Ramen, amely egy hatalmas békát tartalmazott, és nemrég egy másik Yunlin környéki “csemegével”, a Godzilla Ramen névre hallgató krokodil ramen-nel tetőzött.

Az étel állítólag 40 különböző fűszerrel készül, de a fő összetevő, amely szó szerint kilóg a tálból, egy párolt krokodilcomb.

A Godzilla Ramenhez szükséges krokodilcombokat állítólag egy taitungi krokodilfarmról szerzik be, de a farm csak napi néhány ramen tálhoz elegendő alapanyagot tud szállítani, így az ételt előre meg kell rendelni. Egy tál Godzilla Ramen ára 48 dollárt, úgy 16 000 forintot kóstál.  Azoknak, akik csak fotózásra rendelik az ételt, az étterem ételpazarlási díjat számol fel.

A Godzilla Ramen persze nem kevés figyelmet kapott az interneten, de az eddigi visszajelzések inkább negatívak, sokan ízléstelen marketinggel vádolták a Witch Car éttermet.

Fotó: Facebook

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top