Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 28. péntek)

Kedves Kos!

A Vénusz most nem tud hatni az Uránuszra. Ez azt mutatja, hogy a gondolatok elszállnak, az emberek kapkodóvá válnak, s minden úgy mozog, mintha egy nagy hangyaboly lenne. Jó lenne, ha ma egy órával korábban kelnél, és elmennél egy kicsit sportolni, vagy legalább nyitott ablaknál tornáznál. Ezek után nyugodtabb leszel, és távol tudod tartani magad az idegeskedő tömegtől.

Kedves Bika!

Ma arra megy ki a játék, hogy a hovatartozásodat felismerd és hangsúlyozd. Ez lehet bármi, cég, hivatal stb. Csak érvelj azzal, hogy mi a rangod, csak mondd azt, hogy ennek és ennek a cégnek az alkalmazottja vagyok, vagy ennek és ennek a cégnek a partnere…

Kedves Ikrek!

Nem fogod tudatosan észrevenni, és a többi ember sem, de ma finom sugárzás árad belőled. Aurád hatalmas, a Nap, a Hold, a Merkúr és a Mars hűségesen kísér. Fontos, amit mondasz, amit teszel, az helyes, figyelj jól arra, hogy ne csapongj, maradj mindig ugyanannál a dolognál, mert a veszély, hogy elaprózd magad, most nagyon nagy.

 

Kedves Rák!

A mai nap nyugtalanságot ígér. Az Uránusz a Vénusszal flörtöl, számodra friss szelet jelez. Bizonyára fel fog hívni valaki, vagy egészen véletlenül találkozol az utcán valakivel. Beszélgetések keltik fel érdeklődésedet. Ha nagyon szerencsés vagy, flörtök és kisebb szerelmeskedések is előfordulhatnak.

Kedves Oroszlán!

Ó! Még egy nagyszerű nap. A Hold ismét növekedésnek indul, így az újonnan nyert ötleteid lassan életed részévé válnak. Megváltoztál, lassan a többiek is észreveszik ezt, és csodálkoznak. Délután egy érdekes találkozás vár rád, amelynek során új információkat kapsz. Este még sokáig újra éled a nap eseményeit, és köszönetet mondhatsz a csillagoknak.

Kedves Szűz!

Igen, nyugtalan vagy, de ez élénkítő nyugtalanság. A legbensődben fontos folyamatok játszódnak le. Szervezeted el kezd beállni az új korszakra, ez nem egy egyszerű dolog. Ez időnkénti rengésekkel jár, olyankor nem tudod biztosan, hogyan tovább. Engedd ezt is meg magadnak, életed utána magától megnyugszik, ám ezek után egy lépéssel előbbre leszel. Világosabban fogsz látni, és fel fogod ismerni a követendő utadat.

Kedves Mérleg!

A Vénusz és az Uránusz ma randizik, az eredmény: az emberekkel való kapcsolataid felélénkülnek, ez azt jelenti, hogy változatos és örömteli lesz ez a nap. A Hold a Nyilas jegyében marad, úgy néz ki, hogy egy-két szenzációs újdonságra találsz, számodra talán már sok is lesz a jóból. Más emberekkel vakmerően bánsz.

 

Kedves Skorpió!

A Hold továbbra is a Nyilas jegyében áll. Túl sokat vállalsz magadra, és talán túlbecsülöd az erődet is. Maradj annál, ami tényleg reális és elvégezhető. Anyagi lehetőségeidet semmi esetre se becsüld túl. Egy szolid és inkább konzervatív beállítottság jót tehet neked, az is fontos, hogy bízz magadban.

Kedves Nyilas!

A Hold a Nyilas jegyében fitté és aktívvá tesz. Jó hangulatod lesz, és sokat szeretnél mozogni. A legjobb, ha emberek között vagy. Bizonyítani akarsz, és másokat is motiválni. Erőd és bátorságod inspirálja környezetedet. Mindenesetre a hangulatod egyik pillanatról a másikra radikálisan megváltozhat. Hirtelen csalódott és deprimált lehetsz. Űzd el a sötét gondolatokat.

Kedves Bak!

Ma a Hold a Nyilas jegyében áll, ez egy kicsit elfáraszt, dekoncentrálttá tesz, mert ma minden nagyon gyorsan történik, nagy a nyomás rajtad, több nyugalomra és időre lenne szükséged. Nemcsak stresszeltnek látszol, sajnos az is vagy. Mindenki akar tőled valamit, és senki nem ad elég időt erre.

Kedves Vízöntő!

Grandiózus nap áll előtted. A Hold a Nyilas jegyében áll, a Vénusz és Uránusz kötődnek egymáshoz. Ez reményt ad egy vidám és szórakoztató napra. Minden szórakozás mellett, amelyet ma megélsz, komoly tudsz maradni, rászolgáltál a vidámságra. Jól illik a naphoz, hogy kollégáiddal elmentek egy kicsit shoppingolni.

Kedves Halak!

A Vénusz és az Uránusz harmonikusan kapcsolódik. A Hold a Nyilas jegyében marad. A Vénuszhoz és az Uránuszhoz most szoros kapcsolat fűz, nagy lendületet visznek az életedbe. Izgalmakat várhatsz, élvezd ezt a napot, akkor is, ha egy kicsit turbulens lesz időnként. Ma ez is tetszeni fog neked. Végre történik valami!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top