Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 13. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az önállóság, eredetiség és ötletesség benyomását kelted, még akkor is, amikor belül bizonytalan vagy, és nem tudod, hogy érleld meg magadban a bátorságot. Akaraterőddel képes leszel rendbe hozni minden személyes problémát, de mialatt megoldod ezeket, nagy adag öndramatizálást produkálsz, ami hátráltatja az ésszerű megoldás folyamatát. Meg kell tanuld, hogy ne vedd túl komolyan a magánéleted, akkor több sikered lesz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma olyan félszeg és ideges leszel, mint egy iskolás lány az első randevúján. Határozottabban kellene állást foglalnod még akkor is, ha szemben állsz valakivel, mert különben bármilyen nagynak látszik is a sikered a felszínen, futóhomokra épül. Szükséged van a biztonságra, jobban igényled majd az otthon stabilitását, erre a legjobb megoldás a házasság. Inkább a határozottságot, mint a makacsságot kellene fejlesztened magadban.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Alkalmas ez a nap az üzleti életben való tevékenységre, valamilyen önállóan végezhető munkára, vagy bármire, ami gyorsaságot, ügyességet, és az emberek, vagy a szavak iránti érzéket kíván, kevésbé alkalmas viszont szigorú koncentrációt kívánó feladatokra. Nehezen lehet most téged bolonddá tenni, mert különös érzékkel ráismersz a másik ember céljaira. Jó detektív válna belőled, ha alkalmas lennél aprólékos, részletekbe menő munkára.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma egy megfoghatatlan tulajdonság erősödik fel közösen férfiakban és nőkben egyaránt, és bár szeretik a társaságot, társas kapcsolatokat és együttérzést, állandóan attól félnek, hogy megbántják őket végén. Bátorság! Menj ki a világba, még ha az meg is bánt: egy kis bántás jobb, mint az állandó egyedüllét. Vannak hiányosságok az ügyintézéseid körül, és legjobb, ha a vezető munkát másra hagyod, mert félelmeid akadályoznak ebben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma a legenyhébb jellemzés a viselkedésedre, hogy élénk. Bizonyos elszántság, rettenthetetlenség jellemez, azonnal kimondod, amit gondolsz, sajnos nem leszel nagyon tapintatos, nem ismered a „félelem” szó jelentését sem fizikai, sem lelki értelemben. Ez elismerésre méltó, de nem mindig ésszerű. Ne csodálkozz, ha sokszor rendreutasítanak az ellenfelek oktalan megválasztása miatt. Vigyázz, hogy ne büntessenek meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sajnos ma előfordulhat, hogy szellemi képességeidet nem jól irányítod, és energiáidat temperamentum-kitörésekre pocsékolod. Miután önállóan gondolkodsz és cselekszel, a véleményalkotásod gyakran élesen különbözik az éppen fennálló törvényes hatalom véleményétől, ezért több mint valószínű, hogy kellemetlen helyzetekbe kerülsz a diplomatikus viselkedés hiánya miatt. Most semmi esetre se feleselj a rendőrökkel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma céljaidnak és filozófiádnak középpontjában saját magad állsz, és habár fel tudod fogni az általános dolgokat, ezek különösebben nem érdekelnek. Rugalmasságod és alkalmazkodóképességed felér a gyengédséggel, ha engeded uralomra jutni egyéniségednek romantikus-érzelgős oldalát, mert aztán az öröm utáni vágy destruktív formát ölt, és olyan eszmékkel értenél egyet, melyek alapvetően egészségtelenek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képességeidet akkor tudnád a legjobban kibontakozatni, ha személytelen dolgokban tevékenykednél, mert ma érzelmeid pontatlanok és megbízhatatlanok, és mint ahogy egy tenyérjós mondaná: „engedni kellene, hogy a fejed uralkodjon a szíveden”. Személyes, magánjellegű megfontolások ne keveredjenek abba, amit ma tenned kell. Mert mialatt kedves vagy embercsoportokhoz a közéletben, képes leszel megbántani azokat, akik szeretnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Óvakodj ma a hazárdjátéktól, a végén kevesebbet nyernél, mint amennyit veszítenél. Óvatosnak kellene lenned úgy anyagi, mint egyéb dolgokban is, mert nem tudod, mikor kell abbahagyni. Mérséklet a jelszó minden dologban. Az energiáid és a lelkesedésed felett való uralom és irányítás az, amire főleg szükséged van. A Mars és a Jupiter kellemetlen fényszöge ma problémákat okoz a párkapcsolatokban, érzelmileg nyugtalanná és idegessé tehet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egészséged jó, de óvakodnod kellene az idegi megerőltetésektől, amikor a vitalitásod csökken. Meg kell tanulnod lazítani, aludni, pihenni és szórakozni. A lazításban meg fogod találni azt is, hogyan fejleszd ki magadban a valódi emberi melegséget, ami egyébként elégtelen mennyiségben fejlődött ki benned. Ha kifejlesztesz magadban egy melegebb magatartást, észreveheted, hogy materiális előrehaladásodat is segíti a szeretetteljesség.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma sikerül tapintatosnak lenned beszédben és írásban, és szépen ki tudod majd számítani annak a hatását, amit mondasz. Impulzusaid és kezdeményezéseid gyakorlati érzékre vallanak, habár eszméid valószínűleg irreálisak. Ez nem jelenti az értelem hiányát, mert észjárásod gyors, könnyed, átható. Romantikus vagy, és teljesen mindegy, hogy az életnek milyen területéről van szó, személyes kalandvágy van mindennek a hátterében.

Halak (február 19. – március 20.)
Kedves Halak!
Ez a nap egy kicsit alattomosan viselkedik veled, gyengíti az akaraterődet, és fogékonnyá tesz arra, hogy olyan befolyások alá kerülj, amelyek nem mindig értékes forrásból erednek. Ügyelned kellene erre, nehogy furcsa és megbízhatatlan társat találj magadnak. Bizonyos homályos, zavaros, és nem praktikus idealizmus kapcsolódik érzelmi és gondolati folyamataidhoz. Kerüld el ma azt, hogy a megérzésekre támaszkodva gondolkodj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top