Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 20. Péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma valahogy nem akarsz más lenni, nem viselkedsz különc módon, nincs benned feszültség, nyugtalanság, türelmetelenség, ma ezt a feszültséget kivetíted másokdra. Talán úgy, hogy kivételesen vonzódsz a feltünő, különc emberekhez, vagy úgy, hogy lépten-nyomon “belekeveredsz” olyan szituációkba, amelyek kiragadnak a megszokott életedből. Lehet, hogy zaklatásként éled meg az ilyen helyzetet, és úgy érzed, mintha mások játékszere lennél.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most igen erős a szeretet igényed, az arányokkal viszont probléma lehet. Valóban csupán arra törekszel, hogy szeressenek, vagy nagyon is hódítani akarsz, csodálatra vágysz, de mindezt csak mérsékelten viszonzod, eszközeidben pedig a külsőségek kapnak nagy hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok minden kedvességed és szépséged ellenre óvatossá teszik a veled kapcsolatba kerülő embereket és a potenciális partnereket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Próbálj meg távolságot tartani, és válaszaidat, lelassítani. Nem kell azonnal vitába bonyolódni, és mindenáron győzelemre törekedni. Képzeld magad ellenfeled helyébe! Gondolkodj el azon, hogy az illető miért, milyen motívumok hatására állítja azt, amit mond. Így hamarabb, könnyebben megértheted őt, és képes leszel olyan véleményt kialakítani, amit a másik könnyebben elfogad. Ha sikerül ezt a módszert alkalmaznod, érveid jobban ülnek.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem biztos, hogy ami vonzó a számodra az szép is, vagy fordítva, amit szépnek találsz, abban nem fogod érezni a vonzást. Tehát ma egymástól független szálakon, elszigetelve fut nálad a lelki vonzódás és az érzéki vonzás. Nőknél az alábbiak szerint érződhet ez a kettősség: Az életélvezet és a családi élet feszültségben áll. Ha a családot, az anyaságot választod, akkor feladod nőiességedet, könnyedségedet, és el kell kezdened robotolni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem alkalmas a nap arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába, de ha mégis ezt kell tenned, legalább maradj tárgyilagos és tartsd magad „takarékon”, amennyire csak lehet. Ezt az időszakot töltsd inkább családoddal vagy közeli barátaid körében, és szakíts időt a befelé fordulásra is. Oda kell figyelned lelki szükségleteidre is. Ellenállásba ütközhetsz vagy vereség érhet, ha ezen a héten próbálnád megváltani a világot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Neked nem kell mondani, hogy másoktól is tanulni lehet, és ezáltal hozzá lehet jutni némi diplomáciai érzékhez is. Szükséged van arra, hogy határozott lendülettel haladj előre. Ha lehetséges, most valamilyen humanitárius, szociális célt tűzz ki tevékenységedben célként. A magasabb rendű cél ugyanis megóv attól, hogy kicsinyes személyeskedésbe merülj el. Ne azért vitatkozz, hogy legyőzz másokat, hanem ezért, hogy meg tudd érteni mások álláspontját is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most egy kettősség dúl benned. Mással szeretnél családi kapcsoaltban élni, és mással a szerelmi örömöknek hódolni. Ilyen adottsággal egyetlen út ajánlható. Tudatosítanod kell ezt a problémát, és határozottan, megfontoltan törekedned kell arra, hogy ezt a kétféle követeményt lehetőleg egyetlen személy testesítse meg a számodra. Meditációs gondolat erre a “témára”: “lehet családom és lehet hivatásom is, az összhangot nekem kell megtalálnom”.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Uralkodó bolygód, a Plútó most nem engedi, hogy a kényelmes megoldások kedvelése jusson előtérbe. A Plútónál előforduló önemésztő befelé fordulástól viszont a jupiteri felfelé törekvő ösztönző erő óv meg ezen a napon. Hatalmas energia, tenni, vezetni, változtatni, uralkodni akarás van benned. És minderre jó esélyed is van, feltéve, hogy néhány alapszabályt figyelembe is veszel, és alkalmazol élettechnikádban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kerüld a kisstílű, tudatlan főnököt, vezetőt. Nehezen tudod elfogadni a “rövidlátást”, a butaságot. Féltékenykedésnek és áskálódásnak tennéd ki magad ilyen helyzetben. Kerüld az aprómunkát, a céltalannak látszó részfeladatokban való elveszést, a monotóniát, a rutinfeladatokat. Ezek ugyanis nem elégítenek ki. Alkotókedvednek és fantáziádnak ez nagyon kevés lesz. Kerüld a törvénnyel, joggal való összeütközést, szembekerülést is!.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Óvatosságod mellett is bátor tudsz maradni, ha arra van szükség. Tehetséged megengedi, hogy kevésbé jó adottságú felettest is elfogadj, és sokáig dolgozz mellette anélkül, hogy ütköznél vele, vagy ki akarnál törni – érzed ugyanis, hogy eljön majd a Te időd is. Előnyödre válik, hogy a generációs problémákat jól meg tudod oldani, jó viszonyt tudsz kialakítani a nálad jóval fiatalabbakkal vagy jóval idősebbekkel.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Igazán akkor leszel a saját helyeden, ha tudatosítod magadban a saját másságodat, a különlegességre való igényedet. Ha helyzetről helyzetre képes leszel felismerni és megfogalmazni azt, hogy Téged nem provokáltak, hanem egyszerűen alkalmas vagy arra, hogy ilyen helyzetekbe kerülj. Próbálj megszabadulni a társadalmi előítéletektől, próbáld saját belső hangod követni, próbáld saját eredetiségedet megélni, próbálj ráérezni a jövőre.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kissé nyomaszt ma a hétköznapi, anyagi világ, mivel elsődlegesen az észlelések, ráérzések, érzelmek fényszögei hatnak rád. Ugyanakkor a határok elmosódása révén az álom és a valóság keveredhet. Magától értetődik, hogy most fogékonyabb vagy a szépre, a kellemesre. Nehéz lesz megkülönböztetni, hogy hol végződik a valóság, és hol van az a pont, ahol már saját álmaidat vetíted bele a valóságba, például egy kapcsolatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top