Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 02. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon óvatosnak kell lenned, főleg, ha már szülő vagy, nehogy együttműködés jelszóval a saját kedvteléseidet erőltesd rá a gyermekeidre, vagy mások gyermekeire, abban a hitben, hogy amit korszerűnek tartasz, az a gyermekeidnek is feltétlenül vonzó. Nagy esélyed van a vidám otthon megteremtésére, és kiépítésére, mert a kellő elevenség és lelkesedés – olykor tüzes jókedv rendíthetetlen otthonodhoz kötődéssel párosul.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A saját értékeidre most különösen kellene ügyelned, ez természetesen kihat az anyagi javaiddal való törődésre is. Elsősorban nem attól fogsz meggazdagodni, hogy túlkeresed magad, hanem azért gyarapodik vagyonod, mert vigyázol a javaidra. Mostanában el kellene gondolkodnod azon, hogy elég takarékos vagy-e. Ez a takarékosság biztosítaná számodra azt, hogy nehezebb időszakokban se kelljen megszokott életviteled feladnod.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Előnybe helyezed az olyan kenyérkereseti lehetőségeket, amelyek valamilyen hivatalban folynak, többnyire papírmunkával állnak kapcsolatban. Ezekhez ugyanis kiváló érzéked lehet, akár fogalmazás, levelezés, okiratok készítése. Ugyancsak érdekelhet a szóval, beszéddel kapcsolatos bármely tevékenység is. Legyen bármilyen foglalkozásod, vagy megélhetési lehetőséged, ha a munkádért járó pénzt fokozni akarod, akkor a fenti területeken tudsz erősíteni.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mostanában vagyoni, anyagi helyzeted állandó bizonytalanság kíséri. Nem mintha nem lennének különböző forrásaid, amelyek pénzt jelentenek, csak valahogy a stabilitás hiányzik a háttérben. Igazából ebben az időszakban még gyűjteni sem fogsz tudni, mert olyan veszteségek is érhetnek, amelyek elveszik a kedved. Van, amiben Te is hibás vagy, mert hajlamos vagy arra, hogy olyan dolgokra is költs, amelyek talán nem is hasznosak, értékesek, vagy fontosak pillanatnyilag.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igényled, hogy anyagi helyzeted rendezett legyen. Ezért azt állandóan javítani törekszel. Hivatásod, életpályád részben spontán módon, részben tudatosan úgy alakul, hogy nagyobb esélyed van állami megbízatás választására, magasabb tisztségre a közigazgatásban, vagy adminisztrációban, főhivatalok apparátusában. Anyagi helyzeted részben ezért is úgy alakul, hogy nyugdíjas éveidben anyagi háttered stabil lesz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az a szorongást, hogy egy napon minden nélkül találod magad, nehezen tudod kiiktatni életedből. Ettől a félelemtől nehéz Téged eltéríteni, talán nem is lehet. Ezt talán úgy lehetne kivédeni, hogy egy szabályos élettechnikát kellene kidolgoznod. Ennek egyik eleme az, hogy a végén kezded a dolgot. Kiadásaidat gondosan tartsd számon, ellenőrizd. Igyekezz mértéktartóan élni, és mértéktartóan költeni. Most mások komolyan segíteni akarnak neked, mert látják értékeidet, szorgalmadat és ezt honorálják.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most a Te pénztárcádban a pénz jön és megy, mint az apály és a dagály, mint a mérleg billegése. Most nagyon sokat számít az esztétika, a luxus, ez pedig sajnos költekezéssel jár, annál is inkább, mert Neked mindig van pénzed. Ezekben a napokban lehetőséged nyílik luxus cikkeket, szép ruhákat, szép tárgyakat vásárolni. Ha több pénzt akarsz szerezni, akkor a kapcsolatteremtés, emberek, érdekszférák összekötése legyen a cél.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tulajdonképpen senki sem tudja, hogy igazán mit is dolgozol, mennyit keresel, és mennyi vagyonod van. Akár szegény vagy, akár gazdag, ügyesen tudod titkolni mindkettőt, nem sokat beszélsz róla, veled született készséged, hogy bizonyos dolgokról egyszerűen hallgatsz. Viszont van olyan kedvtelésed, szenvedélyed, amelyre titokban rendkívül sokat költesz, és nem szívesen vennéd, ha arról mások tudomást szereznének.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ahhoz, hogy bőkezűen sokat tudj adni, sok értéknek is kell befolynia. Alapmagatartásod biztosítja, hogy a kimenő ágon jelentkező bőkezűség szívóhatást gyakorol a másik oldalon bejövő értékekre. Ezt elsősorban kölcsönös vállalkozásokkal, megfelelő társakkal való együttás tevékenysége révén érheted el. Nagyon szereted a pompát, ami mértéktelen költekezéshez vezethet, vagy valami nemes célja ajánlod fel mindened, vagy vagyonod zömét.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kemény természeted – amit sokszor tapasztalnak – lágyszívűséggel vegyül, főleg, ha családodról van szó. Most hajlasz egy kicsit a szélsőséges viselkedésre, főleg, ha az otthoniakat kell védened. Gyermekeid, vagy családod más gyermekeiről alaposan gondoskodsz, de ne várd el tőlük azt a puritánságot, amit magadnál természetesnek találsz. Most meg van az esélyed arra, hogy gazdag, értékes otthont építs, ahol egyben munkád egy részét is végezheted.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Otthonodat csak sok munkával tudod kialakítani, amiért ne sajnáld a fáradságot. Családodhoz ragaszkodsz, de ők most nagyobb mozgásteret igényelnek. Gyermekeidben képes vagy a társadat látni, és talán attól tartasz, hogy idővel eluralkodnak rajtad. Egyrészt szeretnél a család feje és meghatározója lenni, másrészt viszont nem nagyon kívánod az ilyen vezető szerepet. Otthonod ízléses, és szem előtt tudod tartani minden veled együtt élő fél igényét.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyermekeiddel, vagy a család gyermekeivel van egy nagyon pozitív tulajdonságod, és egyben egy nagy veszély lehetősége is. A pozitívum azt, ahogyan együtt tudsz velük érezni, rá tudsz hangolódni lelki problémáikra. A veszély, hogy túlzásba is viheted ezt a dolgot, és elfelejtesz olykor szigorú és határozott lenni. Pedig sokszor azt várnák el, hogy Te dönts az életük apróbb-nagyobb ügyeiben. Ezt jó, ha megtanulod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top