nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 14. Csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 14. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Erősen függetlenségre vágyó természeted ellenére furcsa módon szeretnél függeni másoktól, s gyorsan elveszíted egyensúlyod, ha környezetedből nem sugárzik feléd az együttérzés; hűvösen, esetleg keményen bánnak Veled, vagy nem ismernek el. Ez kiváltképp furcsának tűnhet, hiszen valójában Téged nem nagyon érdekelnek mások érzései, véleménye, kívánságai, főleg akkor nem, ha valamit a fejedbe veszel.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem számít mennyire hatalmas az intelligenciád, sem az, hogy mennyire zárkózottnak és intellektuálisnak látszol, nem számít mennyire személytelennek tűnik az agresszivitásod, igazából szeretetre és együttérzésre vágysz. Mindenesetre nagy idegfeszültségek jellemzik ezeket a napokat. Képes leszel ellátni bármilyen fontos és népszerű hivatást, ahol emberekkel kell foglalkozni, különösen fiatalokkal, a Vénusz dupla hatása miatt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindenből tudsz most egy kis hasznot húzni, ami csak az utadba kerül, mert nem kívánod az embereket és a világot a saját akaratod szerint formálni, de annál inkább kihasználhatod mindazt, ami megfelelő a számodra. Ezért mindig meg tudod találni azt, ami érdekel, vagy ami megélhetést nyújthat a számodra, bárhol bukkansz is fel, és mivel nyugtalan és aktív személyiséged van, valószínűleg majdnem mindenhol felbukkanhatsz egy pillanatra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Kissé félsz a saját érzéseidtől, félsz, hogy megbántanak, félsz, hogy becsapnak, mert kissé gyanakvó vagy. Ha egyszer csalódtál, mert túlságosan bíztál valakiben /ami Nálad megesik/, nagy önvédelmet fejlesztesz ki. Ez rendben van, amíg nem viszed túlzásba, s tisztelőidet nem úgy vizsgálod, mint a legyet szokták mikroszkóp alatt, s önmagad érintetlen maradsz. Ha ez az elemző folyamat abbamarad, szeretetre méltó ember válik belőled.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most olyan ember látszatát kelted, aki, bár nem különösen hisz a hagyományokban, mégsem rúgja fel őket, mert rájött, hogy nem szállhat szembe a közvéleménnyel kellemetlen következmények nélkül, és embertársai jó véleménye nagyon fontos a számára. Ösztönösen magadba szívod a közhangulatot, és érzelmeid bármennyire excentrikusak is, úgy tudod irányítani őket, hogy ne sérts meg senkit.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy szervezd az életed, hogy elkerülhesd azokat az embereket akik untatnak, vagy akikről azt hiszed, hogy társadalmilag vagy szellemileg alacsonyabbrendűek nálad. Nyugodt viselkedésed palástolja erős határozottságodat a cselekedetek terén, amennyire csak akarod, és „élni és élni hagyni” politikád legyen a hitvallásod sarok köve. Most rá kell hogy jöjj, hogy más embereket rendszerint nem érdekel a véleményed, ezért aztán nem kell közölnöd velük.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Könnyen becsapható és félrevezethető leszel ezekben a napokban, különösen érzelmi természetű dolgokban. Valami éteri atmoszféra vesz körül, mely kecsességet és bájt kölcsönöz neked. Valószínűleg a Vénuszról jöttél, a szerelem planétájáról, ahol az emberi kapcsolatok olyan eszményiek lehetnek, mint amilyennek kívánod őket, de amíg meg nem tanulod, hogy az embereket olyanoknak fogadd el, ahogyan a földön járnak, ki vagy téve egy csomó megrázkódtatásnak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Meg kell tanulnod megérteni az embereket túlságos gyanakvás nélkül. Világi dolgokban is fejlődnöd kellene, de ez nem jelenti azt, hogy személyiséged elveszítse idealizmusának romantikus csillogását. Nagyon szereted a társaságot, kedves, kellemes modorú vagy, ezzel éreztesd az emberekkel, hogy szükséged van rájuk – mert valóban így van, bár nem annyira, mint amennyire elhiteted velük.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Inkább add oda az utolsó százforintosodat, minthogy csellel kicsaljanak tőled egy fillért is. Nagylelkű vagy és a barátaid könnyen kihasználhatnak, ha nem vigyázol eléggé. Nagyon becsületes vagy és idealista, nem különösen ambíciózus, szereted a kényelmet és a biztonságot, de nem nagyon érdekel most a gazdagság és a hatalom, és olyan mozgékony vagy, hogy kényelmesnek érezhetsz olyan helyzeteket is, amelyeket más ember nem – mindenütt otthon tudod érezni magad.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Különlegesnek, furcsának tartanak most az emberek, mert sokszor szokatlan véleményed van, és türelmetlenségedben nem tudsz elég megfelelően viselkedni az emberekkel. Nem nagyon vagy romantikus, van bizonyos elvontság benned. Szereted az embereket magad körül, de ugyanakkor lassan melegszel fel velük, gyanakodó vagy, büszke és kicsit tartózkodó. Érzelmi és értelmi koncepcióid összekeverednek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elhiteted magaddal, hogy hűséges természetű vagy, azután mindig találsz valami ürügyet, amivel megmagyarázhatod hűtlenségedet. Pontosan érted azt az érzést, hogy „én hű vagyok hozzád, a magam módján”. Az elképzelésed a hűségről valóban különös. De rendkívül bájos teremtés vagy, mágikus vonzerővel, egyéni varázzsal, és alapvető őszinteséggel. Érzelmi életed rendezi kellene – a házasság feltétlenül szükséges lenne a számodra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Bele tudod fullasztani tehetségedet a tények tengerébe, és ez üres fecsegéssé válik, ha túlságosan műszaki dolgokkal foglalkozol. Jobban tudsz a szívekre hatni, mint az agyakra, és amikor intellektusod az inspiráció köntösében működik, csodákat tudsz létrehozni. Nem szabad belebonyolódnod a spiritizmusba, médiumizmusba, vagy a miszticizmus bármely formájába, mert ezek túlságosan hatalmukba keríthetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top