nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 19. Kedd)

Napi horoszkóp (10. 19. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most jogosan úgy érzed, hogy minden ember a tenyerén hord. Mindenki szeret, mert Te is szereted őket. Minden kapcsolat, legyen az a szülő, közeli hozzátartozó, vagy csak egy futó találkozás a metrón, új ajtót nyit neked a világ felé. Talán igazad is van abban, hogy minden ember jó, és így is közelítesz hozzájuk, mindenkiben az egymással való közösséget, az összekötő kapcsot keresed, és így komoly kapcsolatokat is tudsz szerezni magadnak.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem igazán szeeted, ha valaki a napirendedben mindent pontosan meghatároz, néha, mint most is, szeretsz egyik pillanatról a másikra dönteni. A munkahelyed, vagy az iskola által meghatározott “házirendet” korlátozónak fogod érezni. “Hogyan lehet az idővel ilyen kicsinyesen bánni”- kérdezhetnéd. A mindennapok apró dolgait viszont nyitott szívvel tudod fogadni. Minden helyzetnek képes vagy megtalálni a jó oldalát.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igazán elemedben akkor leszel, ha játszhatsz. Személyiséged játékos és kockázatvállaló oldalát most a környezeted elfogadja, sőt támogatja is. Örülhetsz minden bátorításnak és dicséretnek, mert ezt mind a kreativitásodnak köszönheted. Elképzelhető, hogy valamely ifjúsági szervezetben komoly sikereket aratsz a napokban. Most az a lényeg akár konkrétan, akár átvitt értelemben, hogy “színpadra” léphess.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindig, de most különösen fogod szeretni saját otthonodat, amely olyan kellemes. Az új családi légkörben sok új tapasztalatot is szerezhetsz. Bizonyos értelemben most az egész világot megtalálhatod a négy fal között. Sok új barát látogat el hozzád, és a párod családja is sok új dolgot tud mutatni Neked. Ne érezd korlátozva magad, a családi kör most szükséges és támogató a részedre. Ha találsz egy kóbor kiskutyát még azt is hazaviheted.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma szinte játékosan tanulsz, különösen a közeli hozzátartozóid, mint pl. a szüleid, vagy a párod tudnak igazán belelkesíteni. Nem könnyű a lehetőségek széles tárházából csak egy valamire koncentrálni. A téged érdeklő témákban egy-egy területről hamar áttekintést nyersz, de a részetekben nem szeretnél elveszni. Itt szükséged lehet talán a külső /környezeti/ beavatkozásokra, arra kellene, ösztönözzenek, hogy megtanulj egy-egy témában elmélyedni.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma be kell gyűjtened minden elismerést, hogy a kialakult bizalom segítségével stabil önértékelésre tehess szert. Alapvetően abból kellene kiindulnod, hogy mindenkinek meg van mindene, nemcsak anyagi, de érzelmi téren is. Nagylelkűen kölcsön adod a dolgaidat, vagy talán oda is ajándékozod, nem azért, mert neked már nem kell, hanem azért, mert meg vagy győződve arról, hogy valamilyen formában úgy is visszakapod, azért jobban kellene szelektálnod.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az egyik sors bolygó, a Jupiter a Mérleg jegyében vendégeskedik egy jó ideig. Így majdnem természetes, hogy másoktól elvárod, hogy támogassanak, miközben Te nem szeretnél semmit tenni. Ha könnyebbe elfogadnád, hogy vannak dolgok, amiket csak Te tudsz elintézni, néhány csalódással kevesebbet kellene átélned. De őszintén szólva manapság ezeket is félvállról veszed. Hajlasz egy kicsit az arrogáns viselkedésre.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon szereted a csendet és a z egyedüllétet. A napokban szívesen visszahúzódsz álom- és fantáziavilágodba, Ezen az irreális területen kitűnően érzed majd magad. Ha zenét hallgatsz, vagy sétálni mégy a természetbe, az segít belső világod megőrzésében. Ezek az “álomutazások” sok örömet szereznek neked, életedet vidámabbá és színesebbé teszik, de vigyázz, mert a valóság elől való menekülés veszélyt is magukban rejtik.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Már gyermekkorodban is sok barátod volt, most a veled egyidősekkel való kapcsolat fog új lehetőségeket nyitni, amit a szülői ház esetleg nem tudott megadni. Ebben a csoportban ösztönözve érezheted magad arra is, hogy új dolgokat ismerj meg, a többiekkel közösen szélesítsd látókörödet, mert különösen fontossá válik a közös érdek. Most számodra csoportosan minden könnyebb lesz, mint egyedül. Gyakran elfeledkezel magadról.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nemcsak a családban, hanem a tágabb környezetedben is otthon érezheted magad. Az új lakónegyedben is hamar megtalálod a helyed. Mindenek előtt a nálad idősebbek közötti kapcsolataidban találkozol majd sok jó akarattal és elismeréssel, ami az önbizalmadat növelheti. Tapasztalatszerzési vágyad segít abban, hogy ügyesen mozogj az emberek között. Most a reflektorfényt is szívedből élvezni fogod.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Meg vagy győződve a saját igazadról. Kis korodtól fogva csodálod azokat az embereket, akik kimondják, amit gondolnak, és Te is megpróbálsz most így tenni. A tények a Te számodra nem egyszerű tények, amiket csak úgy elfogadsz, ezeket mindig megpróbálod összefüggéseiben látni. Így a békában képes vagy rögtön megtalálni az elvarázsolt herceget. A kisebb eseményeknek is próbálj értelmet és összefüggéseket keresni, így lesznek napjaid színesek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Próbáld meg a legnehezebb helyzetben is fenntartani töretlen jókedved. Az élet sötét oldalai, betegség, halál, ne ijesszenek meg. Bátran kérdezz róluk, és a nyílt válaszra várva ne hagyd, hogy mások kibúvót találjanak. Minden, ami a szerelemmel kapcsolatos nagyon fog érdekelni. Szívesen tekintesz a felszín alá, és akkor fel tudod fedezni az emberi lét árnyoldalait is, és fel tudod tárni a titkokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top