Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.14. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Lelkes vagy, tele életkedvvel, most mindent beleadhatsz a játékba, sportba és kreatív tevékenységekbe. Jó edző vagy menedzzer lehetsz, mivel lelkesedéssel inspirálod a többieket. Bár jól érzed magad a gyerekekkel, leginkább mégis akkor fogod igazán élvezni a köztük töltött időt, ha meg tudsz már velük vitatni bizonyos dolgokat. Ha még nem érettek erre, akkor bizony türelmetlen leszel velük. Mivel szereted a jó életet és a szerelmet, sok energiát fektetsz a szerelembe.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó fizikai állapot jellemez, de hajlamos leszel a túlzásokra, mert a Vénusz túl sok jó fényszöget kap. Nagyon fontossá válik most az önfegyelem, máskülönben súlyproblémákkal kell számolnod. Ez az önfegyelem segít neked, hogy elérd céljaidat, nélküle csak vontatnád magad másokkal. Ha még a fiatalabb korosztályhoz tartozol, akkor előfordulhatnak torokproblémák, de ezek nem súlyosak. Munkádban megbízható vagy, és figyelsz a részletekre is, bár nem szereted a hirtelen változásokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szabadságszerető, független lélek vagy, és fontosak lesznek most neked az intellektuális kapcsolatok és a szimpátia. Az érzelmek csak ritkán ragadnak el. Szoros kapcsolataidban nem nagyon érdekel a korkülönbség, társadalmi vagy vagyoni eltérés, mivel neked most morális támaszra van szükséged és elismerésre. Nem leszel haragban másokkal hosszú távon, az élni és élni hagyni filozófiát vallod. Sikeres lehetsz jogi területen, tanácsadónként, vagy bármilyen PR állásban.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Váratlan események tehetik komplikáltabbá életed. Ez az időszak jó előrelátási képességeket ad neked, megérzéseid lesznek, de az eljövendő események árnyéka sokszor depresszióssá tesz majd. Fontos, hogy érzelmeidet és érzéseidet mindig kontroll alatt tartsd, mivel az önsajnálat mostanában mindenhol jelenlévő veszély lesz. Életkörülményeid javulhatnak, ajándékok, adományok által. A szerelem nem lesz könnyű, mivel állandóan bizonyítékot vársz arra, hogy szeretnek téged.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hatalmas igazságszereteted idealista életszemlélettel ajándékoz meg téged, de ez ugyanakkor egy indulatos despotához is hasonlatossá tehet. Optimistán hűséges tudsz lenni, különösen, ha a születési horoszkópodban a Nyilas jegyébe esik az aszcendensed, így nagyon jó tanár lehetsz, és nagyon szeretsz utazni. Ezek a napok kissé arrogánssá és önteltté varázsolhatnak téged. Minden magasröptű téma érdekel, és fontos számodra a továbbfejlődés.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mostanában több feladatot is elvállalsz, több hivatásod is lehet, és az egyik ezekből a tanítás! Fontos, hogy keményen dolgozva egy bizonyos pozíciót harcolj ki magadnak. Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed Skorpió, akkor elég erős kritikával viseltetsz önmagad és mások irányában. Nem szereted, ha rád bizonyítják a tévedéseidet. Ha Nyilas az aszcendensed, akkor kiválóan tudsz koordinálni. Sikerülnek vállalkozásaid, különösen, ha ezeket jól szervezed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A barátok most sokkal fontosabbak lesznek a számodra, és elképzelhető, hogy a napokban a művészetek vagy a zene területéről választhatod őket. Ma légy kicsit óvatosabb a társak megválasztásában, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll, ezért vonzódhatsz a megbízhatatlan típusúakhoz, akik lehúzhatnak. Ha a születési horoszkópodban Skorpió vagy Bak az aszcendensed, akkor pontosabban kellene megfogalmaznod céljaidat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai bolygóállások egy erőmű teljesítményét adják, hogy megvilágítsák az utat a tudatalatti tartományokba és fejleszd a tudatod. Vagy éppen ellenkezőleg, jelezhetik a tökéletes rombolást. A választás rajtad múlik. Valószínűleg van jó pár titkos ellenséged is, de leginkább Te magad vagy önmagad legnagyobb ellensége, ha képtelen vagy szembenézni önmagaddal, főleg, ha az aszcendensed is Skorpió.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mai kulcsszavad: szabadság! Gondolati, beszéd és cselekvési szabadság egyaránt. Fesztelen, könnyed, barátságos és optimista természeted miatt igen nyughatatlan lehetsz, miután a Jupiter kapcsolódik a mozgékony Merkúrhoz. Sok intuíció és idealizmus szorult beléd, később, idősebb korodban már érdekelni fog szellemi horizontod tágítása és egy stabilabb otthon megteremtése. Vigyázz, nevetéseddel felhívod magadra a figyelmet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy pénzügyi elképzeléseid vannak, így természetes, hogy most rendkívül takarékos vagy. A magad irányában azért nagyvonalúbb vagy, de sohasem a tulajdonoddal. Ami a tied, az hozzád tartozik, ezt megőrzöd és óvod. A bolygóállások nem tagadják meg tőled pénzt, de jelzik, hogy azt kemény munkával kell megkeresned. Örökséggel kapcsolatos dolgaid most nem mennek simán, mert a Szaturnusz nem barátkozik a Holddal.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Erős önkifejezési vágy él benned, és akkor vagy a legboldogabb, ha ezt a saját egyéni stílusodban teheted. Sőt büszke is vagy magadra azért, hogy az emberek másnak tartanak. Különösen aktívan kiállsz olyan ügyek mellett, amelyeket felkarolsz. A kommunikációs terület nagyon fontossá válik most az életedben, az Uránusz most kapcsolatban van a Merkúrral, így akár elkezdhetsz tanulni egy nagyon különleges nyelvet is, pl. a kínait.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az erős érzelmi családi kapcsolatokból adódóan gyakran kell segítened a család különböző tagjainak, különösen a hónap utolsó napjaiban. Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Skorpió jegyébe vagy a Bak jegyébe esik, nagyon sok felelősséget és kötelezettséget vállalsz magadra, ami nem mindig teszi könnyűvé számodra az életet. A rejtett bánaton, szomorúságon, a vélt vagy valós egyedülléten tedd túl magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top