Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.30. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Megnövekszik érzelmi érzékenységed. Annak megfelelően reagálsz ezen a napon, hogy idealista vagy materialista, értelmi vagy érzelmi típushoz tartozol-e. Az emberi kapcsolatok jelentőssé válnak, a kifele élő embernek vonzóerőt és népszerűséget hoz ez a tranzit – a befelé élő típusnak tűnődéseket, lelki fájdalmakat és szomorkodást. Döntsd el, hova tartozol? Törekedj a kapcsolatod megszilárdítására.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Minden fajta kapcsolat és állapot is stabilizálódhat ebben az időszakban. Hipochondria, a kikapcsolódás szertelen és költséges formái, vágyaidnak egyik-másik kielégítése megragadhat, és az érzelmi kapcsolataid elemzésre, szorulnak. Ma különösen makacs lehetsz, mert csalhatatlannak érzed magad, pedig a rideg tényeket tekintve nagyon is tévesen láthatsz dolgokat. Hacsak erős önkontrollal nem rendelkezel, bizalmatlanná és gyanakvóvá válhatsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó értelemben ez a nap mély, erős magnetizmushoz, eszményi szerelemhez, magasrendű alkotóerőhöz, szépérzékhez és rendezettséghez vezethet. Egy egyetemes életszemlélet tehetne valóban kiváló és kellemes teremtéssé, és a szellem egészen különös szépsége jelenhet meg a számodra, amit ha most elsajátítasz, soha többet el nem veszítheted.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mint a leggyorsabb fejlődési lehetőséget, felhasználhatod a mai nap nyújtotta alkalmat arra, hogy megvalósítsd azt, amire valóban vágysz, amit el akarsz érni a világban – most képes leszel rá. Betakaríthatod az alkotó munka, az önmagadban hordott elképzelések és a múltbeli eszmények gyümölcseit, és ennek eredményeként képes leszel magadról lerázni sok lélekölő rabszolgamunkát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az energiád, a hajtóerőd szinte automatikusan az intuíciód alapján működik. Nagy sikert vagy nagy bukást hozhat ez az időszak, amely minden esetben attól függ, hogy milyen természetű elképzelést igyekszel megvalósítani. Átültetni, áthelyezni rejtett erőidet, kifejezésre juttatni elfojtott vágyaidat – ez a feladata ennek az időszaknak, és biztos lehetsz benne, hogy a szerencse, a lehetőségek és saját magnetizmusod segíteni fognak a megvalósításban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elvadulhatnak a dolgok. A legcsúnyább és legrosszabb elfojtott vágyak felszínre törhetnek. Árulást vagy csalódást érezhetsz, amit lehet, hogy nem tapasztalsz meg. Miért akarsz folyton harcolni? Ne okozz felfordulást, mert annak később kellemetlen következményei lehetnek. Próbálj meg sokkal fegyelmezettebben élni. Akármilyen gyorsan felfogod az eszmei mondanivalókat, másnap újra ellenőrizni kell az információkat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap példátlan lehetőséget ad anyagi és szellemi kiterjedésre egyaránt, megfoghatatlan erők segítsége által. Ne engedd, hogy életed vagy szemléleted valami megszokott kerékvágásban folyjon ebben az időszakban. Céljaidnak és törekvéseidnek megvalósításához a lehető legjobb alkalom ez a tranzit. Tartsd távol magad az anyagias gondolkodástól, a gyakorlati jutalmak vagy jutalékok majd megadatnak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Felkészülhetsz a szokatlan és látványos fejleményekre. Legyél képes minden irányban szélesíteni a látókörödet. Legrosszabb megnyilvánulásában ez a tranzit elhízáshoz, fizikai mértéktelenséghez, extravaganciához és a vágy kiélésnek különösen heves és ellenszenves fajtájához vezethet. De csak abban az esetben, ha túlságosan materiális gondolkodású és szenzációhajhászó lennél.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A tettrekészség, támadó-védekező motivációk közvetlen kapcsolatba kerülnek a legbensőbb törekvésekkel, melyek most vagy tartósan megvalósulnak, vagy tartósan elsüllyednek. Ez az időszak tartósítja a lendületedet. Legjobb formájában óriási intuíciót és pszichikai erőt hoz létre. A mély és állandó pszichológiai tényezők ösztönzőkké válnak, és vagy a siker felé vezetnek, vagy a befelé forduláshoz, ha túl nehéznek érzed az objektív harcot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Azok közé az emberek közé tartozol, akiknek megadatik az a ritka lehetőség, hogy tolmácsolják egyéni belső álmaikat, alkotó-teremtő géniuszuk által. Ehhez persze magas szintű szellemi és értelmi alkalmasság kell. Ez az időszak a tájékozottak számára a szellemi ébredés periódusát képviseli, valamint magas szintű álmok és törekvések kivitelezésére szolgáló anyagi lehetőségeket kínál.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hirtelen kirázódva önmagadból új bátorsággal és saját erődbe vetett új hittel nézhetsz szembe a világgal. Idealizmusod kimunkált valósággá válhat, alkotóképességed élő erővé. Olyan lehetőségek adódnak, melyekben a világ számára érthető módon fejezheted ki törekvéseidet. Magnetizmusod megnő, mivel, mint a legjellegzetesebb egyén, szószólóvá, szóvivővé válhatsz, és dédelgetett céljaid számára megnyerheted mások támogatását.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez az időszak a megvalósulás csúcsait jelentheti szerelemben vagy üzleti ügyekben, ha nem is egyforma mértékben. Hozhat egy belső békességet is, az önmagaddal való elégedettség és egy érdekes, izgalmas teljesítmény által. Ez az aspektus az álmok valóra váltója, és a vele való elégedettség attól függ, hogy milyen fajta álmot táplálsz vagy nem táplálsz magadban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top