Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.16. szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ebben az időszakban, a szerelemben és a hazárdjátékokban is bízhatsz a vakszerencsében. Ha azok közé tartozol, akik korábban egészségi problémákkal küszködtek, most biztosra veheted a gyors és meglepő gyógyulást. Testvéred, vagy egy rokonod ugyan bajba kerül a hét közepén, de ez téged nem nagyon érint, vagy ha mégis, az is örömödre szolgál, hogy segíthetsz. Nehéz megállapítani sikereidnek titkát. Részben te leszel a saját szerencséd kovácsa.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kéretlenül is támogatnak téged. Nemcsak népszerű lehetsz, hanem élvezheted az emberek jóakaratát, szeretetét is. Ilyenkor általában mindenki elkényelmesedik. Te azonban remélhetőleg komolyan veszed az életet, versenyt futsz az idővel és kihasználod a majdhogynem korlátlan lehetőségeket. Apróbb bonyodalmak várhatók a munkáddal kapcsolatban, most nem elég, hogy szép vagy, de okosnak is kell lenned, ha azt akarod, hogy minden rendben folytatódjon.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerencse továbbra sem hagy cserben, de szükség lesz arra is, hogy okos taktikával elkerülj néhány kellemetlen konfliktust. Ne törődj a szóbeszéddel, a kötözködő embereket, pedig könnyen leszerelheted közismert humoroddal. Ha harcba bonyolódsz, nem biztos, hogy egyértelműen téged kiáltanak ki győztesnek. A szerencse forgandó, de nem kell attól félned, hogy cserbenhagy. Nagyon valószínű, hogy munkát, vagy munkahelyet kell változtatnod.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most sem a munkatársaidban, sem a feletteseidben nem bízhatsz meg igazán. A legtöbb támogatást éppen attól várhatod, aki korábban már okozott egy kis csalódást. Az csak természetes, hogy a legtöbbet saját talpraesettségednek köszönheted. Előfordulhat, hogy – inkább kötelességből, mint szórakozásból – utaznod kell. Ebben az esetben legyél nagyon óvatos, mindent jó előre készíts elő, ha el akarod kerülni a kellemetlen meglepetéseket.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán időszerű volna a nyaralásra is gondolni egy kicsit. Talán most nehezebben igazodsz el a világban, bonyolult dolgok történnek, amik nem érintenek közelről, mégis újra, meg újra zavarba hoznak. A leghelyesebben teszed, ha családoddal, vagy szíved választottjával olyan programot választasz, ami mindenkinek a legmegfelelőbb és nem törődsz a világgal, s annak száz bajával.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A kikapcsolódásra neked is nagy szükséged van, mert az év hátralévő részében akad dolgod bőven. Nem vihar előtti csendet jelez ez az időszak, hanem lehetőségeket kínál a felkészülésre. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy számolatlanul költheted a pénzed, ugyanis komoly erőpróba és talán egy kis anyagi veszteség is vár rád. A pillanatnyi pénzzavar sokkal jelentéktelenebb és rövidebb ideig tart, mint gondolnád.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az erőpróba rendkívül fontos, és döntően meghatározza a közelebbi, sőt a távolabbi jövődet s. Ez az időszak olyan küzdelmeket hozhat, amik minden áldozatot megérnek, még a nemszeretem dolgok is a te malmodra hajtják a vizet. Lehet, hogy jelentős fordulópont előtt állsz. Új hivatás, új munkakör, nagyobb felelősség, és több elismerés lesz majd a jutalmad. Partnered, házastársad nem biztos, hogy jól alkalmazkodik a kialakult helyzethez.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehetséges, hogy pontot kell tenned egy szerelmi ügy végére, ami eddig szép és jó volt, most már azonban komoly tehertételt jelent. Ha így van, mindenképpen a saját érdekeidet kell szem előtt tartanod, de úgy, hogy minél kevesebb sebet ejts. Egy bizonyos szempontból hullámvölgy következik. Egyre türelmetlenebbé válsz, sőt, ha nem vigyázol, erőszakosabbá is. Könnyen haragra lobbansz, ez a fáradságnak is köszönhető.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az új lehetősége, amik ebben az időszakban elsősorban a munkahelyedet, az egzisztenciádat érintik, igénybe vehetik minden energiádat. Pénzed lesz bőven, anyagi helyzeted sokat javul, a saját nyugalmadat azonban rajtad kívül senki nem biztosíthatja. Több pihenésre volna szükséged, s csak saját belátásodon múlik, hogy mennyi szabad időt biztosítasz magadnak. Használj ki minden lehetőséget.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem csak szép, hanem jó dolgok is történnek ebben az időszakban. Új szokásokat vehetsz fel, olyannyira, hogy ezek miatt néhányan meg is botránkoznak. Ne törődj mások véleményével, a fontos, hogy jól érezd magad a szerepedben. Hogy szerepet kell játszanod, az kétségtelen, neked is rá kell jönnöd arra, hogy nem ez az igazi éned. Mégsem érdemes most változtatni, hiszen ennek köszönheted, hogy barátok vesznek körül, és a munka is úgy megy mint a karikacsapás.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Próbáld úgy intézni az ügyeidet, hogy minél kevesebb munkád, vagy elintéznivalód legyen. Talán szeretnél már egy évvel idősebb lenni. A pillanatnyi „csődhangulat” nem ér annyit, hogy ítéletet mondj jó előre a következő tizenkét hónapról. Anyagi helyzeted valóban nem irigylésre méltó. Családodban vagy a házasságodban is akadnak bőven problémák. Sokkal jobb azonban a helyzeted, mint amilyennek látod, mert rendezni tudod a jövődet.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Minden anyagi veszteség pótolható. A rosszkedv, a túlhajszoltság is elmúlik, kipihenhető. Magánéleted is rendeződik idővel, csak türelemre, kitartásra van szükséged. Ezek a napok talán megerősítenek abban, hogy senkivel ne szakítsd meg a kapcsolataidat. Legjobb, ha nem hozol semmilyen fontos döntést, nem kezdesz üzleti vállalkozásba, és messzire elkerülsz minden kiadást, pénzügyi befektetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top