Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.27. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez az időszak bizonyára előhoz régi nosztalgikus emlékeket gyermekkorodból, a szülői házból. Előtérbe állítja a családoddal, otthonoddal kapcsolatos eseményeket. Javítja emlékezőképességedet is, amit így az átlagosnál jobban tudsz használni majd a munkádban. Nem kizárt egy költözködés vagy olyan változás a hivatásodban, amely költözéssel jár együtt. Fizikailag és szellemileg harmóniába kerülsz nemcsak saját magaddal, de környezeteddel is.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most tudod majd, a vélt vagy valós sérelmeket orvosolni, természetesen némi diplomáciával. Most veszed észre, hogy mennyi kötöttséget vállaltál magadra szinte észrevétlenül. A pár napos lehangoltság után lendületed visszatér, hogy jó erőben és jó koncentrációs képességgel tudj dolgozni. Egy időre az égi jelenség kommunikációs problémákra is utal. Ha lehet, ne írj levelet, kevesebbet telefonálj, és lehetőleg ne köss új szerződéseket, a közlekedésben is legyél fokozottan körültekintő.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Lehet, hogy éppen most fogsz rátalálni az ideális társra, egy házibulin vagy más összejövetelen. Külföldön igyekezz szabálytisztelő módon viselkedni, és messze kerülj el minden gyanús alakot, vagy tisztátalan helyszínt. Aki saját vállalkozással rendelkezik, jól teszi, ha utána néz, rendben van-e minden a könyvelésed körül, mert könnyen átvilágíthatja egy APEH revizor. Igyekezz elkerülni a politikai eseményeken való részvételt.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Sok feladatra számíthatsz é egyszercsak azon, kapod magad, hogy többet teljesítettél, mint kellett volna. Ambíciód növekvő félben van, eszed vág, mint a borotva, és ha nem figyelsz oda, könnyen átcsaphatsz egy erőszakosabb stílusba. Lehet, hogy adott esetben igazad van, de ez nem jogosít fel a meggondolatlan kijelentésekre. Vedd elő diplomáciai készségedet, minden meg lehet mondani mindenkinek, de nem mindegy, hogy hogyan.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Érdekessége a napnak, hogy önbizalmad ma korántsem olyan nagy, mint azt elhitetni igyekszel. A családi életedben is problémákat okozhat türelmetlen figyelmetlenséged és a szélsőséges megnyilatkozás. Ha valamilyen ingatlannal kapcsolatos szerződéskötés kerül terítékre, nem árt a fokozott óvatosság, mert a sorok között jogi csapdákat rejthetnek el a nem feltétlenül makulátlan szándékú szerződő partnerek.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Barátaid szívesen látnak az otthonukban, sőt közös kirándulásokat is szerveznek. Számos szép élményhez juthatsz és kellemes eseményt élhetsz át, ha elfogadod a meghívásokat. Nagyon jó közösségi érzéked van de, ajánlatos lenne elkerülnöd a merevségre hajlamos embereket. Keresd meg szakmai vagy baráti körödben azt, aki oktalanul féltékenykedik rád. Tisztázni kell a félreértéseket, megelőzhetsz ezzel egy botrányt, ami egyikőtök hírnevének sem tenne jót.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A Jupiter meglendítheti anyagi bevételeidet és ennek hatására komoly befektetésekre, gondolhatsz. Mielőtt meggondolatlanul cselekednél, fel kell mérned a terepet előzetesen, hova és hogyan érdemes befektetni. Egy közös vállalkozás gondolata is felmerülhet valamilyen titkos pénzügyi manőver ürügyén, de vagy nagyon gondosan válaszd meg partnereidet, vagy várj egy kedvezőbb konstellációra.
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szükséged van az önuralmadra az evés-ivásban is, főleg az ünnepek alatt. Súlyfeleslegre tehetsz szert, ráadásul emésztési problémákkal is meg kellene küzdened. Ha most szabálytalankodsz a közlekedésben, azt nem úsznád meg büntetés nélkül. Készülj fel arra, hogy környezeted nehezen tolerálja majd aránytalan és szögletes megnyilvánulásaidat. Jobban be kellene osztanod energiáidat, nyitott kapukat felesleges döngetni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy jó bolygóállás most segít neked, hogy elhamarkodott tetteidet még időben tudd korrigálni. Ha külföldön jársz, fokozottan vigyáznod kell értékeidre, mert azok könnyen eltűnhetnek. Látszik, hogy szívesen költesz szórakozásra, most, hogy keresőképességed megnőtt. Ha nem tudod visszafogni magad a szerencsejáték izgalmaitól, könnyen megszabadulsz a zsetonjaidtól. Ingatlanügyletekbe egyáltalán nem szabad bocsátkoznod.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy kicsit kíváncsivá váltál, amit óvatos tapogatózásokkal leplezel. Célod a továbblépés, ezért hajlandó leszel áldozatokat is hozni. Tanulsz, figyelsz, és mindent megjegyzel, hogy szükség esetén bármikor felhasználhasd ismereteidet. Élvezed a humort, néha megcsillogtatod a sajátodat is. Türelmetlenséged el van fojtva, ne is engedd kirobbanni, mert azzal árthatnál a hosszú idő alatt fáradságos munkával kiépített pozíciódnak.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha nem írsz, akkor olvasol, jellegzetesen téged érdeklő, esetleg misztikus témákban. Igyekszel társad kedvébe járni. Régi terveket váltasz valóra, mert nemcsak divatos holmikat vásárolsz, hanem maradandó értékeket is. Jó ízléssel választod ki mindazt, amire szükséged van. Eddig is tisztában voltál vele, hogy milyen fontos a jó megjelenés, de nem foglalkoztál a témával komolyabban. Most sokkal több gondot kell fordítanod a megjelenésedre.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Párkapcsolatodban, barátaiddal szemben általában tolerálni tudod a másfajta gondolkodásmódot, így ritkábban szerzel haragosokat. Vonzódsz az eredeti egyéniségekhez. Igyekszel mindenkit megszabadítani a káros kötöttségektől, élvezed, ha felvilágosíthatsz, vagy segíthetsz másodokon, ezért hamar kötsz új barátságot. Szívesen foglalkozol karitatív témákkal. Olyan ismertségi és baráti köröd van, amely képes megfelelő légkört kialakítani az ambíciók kiéléséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top