Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. május 29-tõl június 4-ig





Kos

Erőd teljében vagy, kicsattansz az energiától, és újra rátalálsz régi önmagadra. A benned rejlő tartalékokat bármire felhasználhatod, mégis, akkor tennéd a legjobban, ha egy konkrét dologra irányítanád ezt a rengeteg pozitív energiát. Ismét magasra állítod a mércét, és elvárod magadtól, hogy a legjobb eredményeket érd el. Ha még környezetedben is támogatásra lelsz, akkor rettentő sikeres hetet fogsz zárni.
Szerelem: Vénusz hétfőn végleg elhagyja a Kos jegyét, így véget ér az a kellemes időszak, mely kedvezett a párkapcsolatok alakulásának. Szerelmi életed kissé lanyhulhat, a szinglik most úgy érezhetik, mindenhol falba ütköznek.







Bika


Nagy fordulatok jöhetnek a hét folyamán, szinte ragyogsz, telve vagy pozitív energiával, intellektusod és a személyes vonzerőd hatalmas, bárkit levehetsz a lábáról. Mindent elérhetsz, és kedved szerint akár gyökerestül változtathatod meg életed. Légy talpraesett, vedd számba régi terveid, és néhányba vágj is bele. Most mindent könnyedén átlátsz, és az esetleges problémákat hatékonyan és gyorsan oldod meg. Sok sikert!
Szerelem: Hatalmas vonzerődet használd arra, hogy kapcsolatodat tovább erősítsd, vagy ha szingli vagy, akkor vágj bele egy új szerelemi kapcsolatba! Vénusz saját jegyedbe lép, ennél kiválóbb alkalmat nem is találhatnál!







Ikrek


Olyan negatív energiák, harag, bosszúság halmozódott fel benned, melyektől mihamarabb meg kell szabadulnod. Alapjában olyan ember vagy, akinek nagyon sokáig lehet fát vágni a hátán, de most elszakadhat a fonál, s megállíthatatlanná válsz. Muszáj, hogy felszabaduljanak benned az indulatok, de ezt ne veszekedéssel add ki magadból, inkább csak egymagad törj össze néhány tányért. Egészen felszabadulhatsz tőle!
Szerelem: A kitörni készülő indulatok igen rossz hatással lehetnek partnerkapcsolatodra, ha nem akarsz komoly veszekedést, tudatosan vissza kell fognod magad. A magányos Ikreknek nem kedvez a hét új kapcsolat kialakítására.







Rák


A Mars végre elhagyja a Rák jegyet, a Merkúr viszont megérkezik, s ez egy érdekes váltást hozhat életedben. Újra képes leszel normálisan kommunikálni környezeteddel, hisz előfordult az elmúlt hetekben, hogy számos félreértésbe, kisebb konfliktusokba keveredtél. Mostantól ismét sokkal könnyebben megoldod a gondjaidat. Kissé összekuszálódott lelkivilágod szépen helyrerázódik, megszűnnek a hirtelen előtörő indulataid. Szerelem: Párkapcsolatodban nagyon szép napoknak nézel elébe, ha még magányos vagy, rátalálhatsz a várva várt szerelemre.







Oroszlán


A hét első felében figyelj oda arra, hogy ne bonyolódj bele semmilyen közös pénzügyi dologba barátaiddal, ismerőseiddel, de még családtagoddal sem! Ne ugorj bele üzleti ügyekbe, ne is adj kölcsön senkinek. Mivel érzelmi szálak is belekeveredhetnek az ügybe, nemcsak rosszul végződhet a dolog, hanem nagyon nagy lelki csalódáson is áteshetsz. Merj nemet mondani minden kérésnek, különben csúnyán kihasználhatnak.
Szerelem: A héten inkább párkapcsolatodat ápolgasd, szentelj több időt párodnak. Ha még magányos vagy, jöhet valaki, aki felforgatja az unalmas hétköznapokat.







Szűz

A hét első napjaiban számos olyan váratlan esemény történhet veled, melyek rávilágíthatnak arra, hogy bizony egyáltalán nem vagy tisztában a saját lehetőségeiddel. Most bármilyen apró-cseprő problémádat megoldhatnál, de mégse mersz belevágni még az egyszerűbbekbe sem. Munkád és családod is nehéz feladatokat adhat neked, és sajnos nem halogathatod a megoldást a jövő hétig. Ismerd fel azt, hogy rengeteg erő lakozik benned, és használd ki!
Szerelem: A Hold a te jegyedben jár, ezért akár magányos vagy, akár van párod, nagyon kellemes, szerelmes hétvégének nézel elébe.







Mérleg

Változásra vágysz, munka, karrier, sőt még kapcsolataid területén is. Szeretnél egy kis hatalmat, több szabadságot, még több lehetőséget magadnak, ami érthető. Mostanában nem tudtad úgy kiélni magad és szabad utat engedni vágyaidnak, ahogy igazán szeretted volna.. Különösen munkád területén szeretnél több lehetőséget kapni, esetleg több fizetést és elismerést, de ennek most nincs itt az ideje. Légy kicsit türelmesebb!
Szerelem: Előfordulhat, hogy párkapcsolatodban is többre vágysz, mint amit párod jelenleg nyújtani tud neked. Ne akarj tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér, különben elveszítheted. Magányos Mérlegeknek jöhet egy randi, de ne akarjanak azonnal életre szóló kapcsolatot kötni!







Skorpió

Bizonytalanság uralkodik rajtad, úgy érezheted, nem találod a helyed. Megfordulhat a fejedben a munkahelyváltás gondolata. Amennyiben utánanézel, és kapsz másik ajánlatot, alaposan fontold meg, és akár el is fogadhatod. Félelmeid ellenére segítségre találhatsz, problémáidat beszéld meg családoddal is, kívülállóként nagyon jó tanácsokkal látatnak el, és támogatnak ötleteid megvalósításában. Tedd meg az első lépést a változtatás felé!
Szerelem: Szerelmi életed stagnál, most más fontosabb dolgot kell lerendezned, s ebben partnered is biztosít támogatásáról. A magányos Skorpióknak nem túl kedvező a hét új kapcsolat kialakítására, inkább csak flörtökre, randikra.







Nyilas

Az előtted álló napokban bármit elérhetsz, amit szeretnél, munkában, karrier területén, szerelemben egyaránt. Tele vagy energiával, dinamizmusod lenyűgözi környezetedet, megvan a kellő erőd és motivációd arra, hogy könnyedén jobbá tedd az életedet, sőt akár családodét is. A megfelelő eszközeid is megvannak hozzá: intellektualitásod szárnyal, gyorsan és rafináltan gondolkodsz, vonzerőd lehengerlő. Gondold át a terveidet, s vágj bele a közepébe.
Szerelem: Szerelmi életed is virágzásnak indul, úgy tudod meghódítani párodat újra, mintha csak kezdődő szerelem lenne kapcsolatotok. A szinglik is annak csavarhatják el a fejüket, akinek csak akarják!







Bak


Nehéz napok állnak előtted, problémás feladatokkal kell szembenézned, különösen munkahelyeden. Tulajdonképpen ez nem szokatlan dolog számodra, hiszen újra és újra megtörténik ez veled. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot és munkát rád bíznak, amelynek elvégzésére mások képtelenek. Nem jársz messze az igazságtól, hisz jó munkaerő vagy. Nagyon nem tetszik a dolog, azonban mégis úgy döntesz, hogy nem lázadsz, s ezt jól is teszed.
Szerelem: Szerelemben viszont rendben mennek dolgaid, aggodalomra semmi ok! Ha még a magányosok táborát erősíted, nézz körül, a szerelem már igazán nincs távol tőled, sőt…







Vízöntő

Konfliktusok nehezítik a hét első napjait, sok lehet benned a düh, az indulat, és mindez a feszültség talán leginkább a munkahelyi kapcsolataidban okozhat kellemetlenségeket. Úgy érezheted, hogy kihasználnak, erkölcsileg, sőt anyagilag egyaránt. Az ezzel együttjáró érzések fájdalommal tölthetnek el, azonban gondolj arra, hogy bármikor fordulhat a kocka, s az nevet igazán, aki a végén nevet. A problémáidat ne vidd haza, családod igazán nem tehet semmiről!
Szerelem: Szerelmi téren is adódhat egy-két kisebb konfliktus, de ne aggódj, bajod nem származik belőle. Ha még magányos vagy, várd meg a jövő hetet, ismerkedés szempontjából sokkal kedvezőbb.







Halak


Nem vagy valami túl jó kedvedben, nehezen tolerálsz másokat, igazi antiszociális személyiség válik belőled néhány napra. Rendszeres hangulatváltozásokkal kell megküzdened, és egyáltalán nem vagy megértő másokkal szemben. Általában nagyon erős kompromisszumkészség jellemez, azonban ez most hiányzik belőled. Minden vágyad az, hogy hagyjanak már végre békén egy kicsit. Ha teheted, utazz el pár napra, és pihend ki magad.
Szerelem: Pároddal is összeakaszthatod a bajszod, és biztos, hogy ha ez megtörténik, te húzod a rövidebbet. Ha még szingli vagy, még egy induló kapcsolatod is könnyedén megszakadhat rossz hangulatod miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top