Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 09. péntek)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Elméd eleven, minden iránt érdeklődsz. Ha valahol valami történik, valamit hallani, látni lehet, neked rögtön ott kell lenned. Fejlődésed szempontjából sok szellemi ösztönzésre van szükséged. Valami úgy felzaklathat, hogy az idegességtől ülve maradni sem tudsz. Érdeklődési köröd sokoldalú, tele vagy ötletekkel, hatalmas lendülettel kezdesz bele bármibe, hogy aztán egy pár perc múlva megint valami új felé fordulj.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nem tudsz türelmesen figyelni. Még a felét sem hallgattad végig annak, amit mondtak neked, de már azt hiszed, tudod, hogy a másik mire gondol. Alapjában véve a tanulás, mint minden új dolog, szórakoztat. Gyors felfogóképességed – nemcsak az iskolában, de egész életedben – sok nehézségen átsegít. Ha állhatatlanságodat és idegességedet ma legyőzöd, akkor villámgyors kombináló képességet fejleszthetsz ki magadban.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A régi és az új, a megszokott és a különleges a számodra most egymás mellett meg nem férő ellentétpárok. Ezáltal könnyen azonosulsz a változtatásokkal, és tiltakozol a meggyökeresedett formák, szokások ellen. Vagy éppen ha a környezeted például kimondottan modern, szereti az új dolgokat, felveszed az értékeket kedvelő, a gátló szerepét. Fontos kihangsúlyozni, hogy ez egy tanulási folyamat, ahol a modern s a régi hagyományok közötti egyensúlyt keresed, és nem akarod, hogy a régi dolgok fogva tartsanak, de azt sem akarod, hogy az új szelek túlságosan a szárnyukra kapjanak.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon nyugtalanná válsz. Valószínűleg csak rövid ideig köti le a figyelmedet ugyanaz a dolog, és nehezedre esik a munkahelyeden is egy helyben ülni, és koncentrálni. Szeretsz állandó mozgásban lenni, minden újat ki kell próbálnod, és feltűnő viselkedéseddel szereted most magadra vonni a figyelmet. Nagyon nehéz most kezelni téged, szinte lehetetlen megóvni bármilyen veszélytől. Lehetséges, hogy a napokban alvási nehézségekkel kell küzdened, vagy egyszerűen csak idegesebb vagy az átlagosnál.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elvárod a különleges bánásmódot. Rendkívül nagy igényed van a szabadságra, a pezsgő, változatos életre, s állandóan attól félsz, hogy lemaradsz valamiről. Ha bármilyen módon a környezeted azzal próbálkozik, hogy megnyugtasson, szinte semmilyen hatást nem ér el vele. Ha önmagad kísérletezgetsz, elemedben érzed magad, mindegy, hogy barkácsolásról, főzésről, egy új találmányról, egy különleges ruhadarab kiválasztásáról, vagy bármilyen más, elképzelhetetlen ötlet megvalósításáról van szó.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha elképzeléseidet átültetheted a gyakorlatba, felenged a belső nyugtalanságod. A felfedezéseken, improvizáláson keresztül csillapíthatod szomjadat, és egyre inkább felismered a realitások határát. Például a barkácsoláshoz szükséges anyagokat egyre ügyesebben kezeled, vagy környezeteddel szemben figyelmesebb leszel. Nem szereted, ha másokkal összehasonlítgatnak, nagy hangsúlyt fektetsz saját egyéniségedre, különlegességedre.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szabályokat, normákat nagyon nehezen tűröd, azok csak azért vannak, hogy megtörjenek téged, legalább is szerinted. Újra és újra átléped a kijelölt határokat, még akkor is, ha esetleg ezzel megégeted magad. Lehet, hogy keményen hangzik, de csak a saját tapasztalatodból tanulsz, csak így érted meg a tiltások, szabályok értelmét. Csak akkor fogsz tovább lépni, ha csaknem mindent kipróbáltál már. Mindenesetre az elektromossággal nem árt jobban vigyáznod.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma nagyon nyitott vagy más emberek érzéseivel, szenvedéseivel szemben. Mások hangulatát könnyedén átveszed, és saját vágyaidat, igényeidet nehezen tudod függetleníteni a külső hatásoktól. Ha a környezetedben valaki valamilyen okból szomorú, akkor te is az leszel, függetlenül attól, hogy érint-e az adott téma. Környezeted érzelmi beállítódásával szemben annyira nyitott vagy, hogy saját vágyaidat észre sem veszed.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vágyaidat nem mindig mutatod ki – ha egyáltalán érzed őket – így nagy a kísértés, hogy környezeted irányítgassa életedet, még akkor is, ha ehhez már túl idős vagy. Alkalmazkodsz, így a szülők igazolva érzik magukat, hogy ők pontosan tudják, mire van szükséged. Egy kicsit eltúlozva így lehetne megfogalmazni az álláspontodat: mindenki mindenkiért van, mindenki tudja, hogy mi a jó a másiknak. Mivel ezt a véleményt sugárzod, lesznek, akik kihasználnak.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ahhoz, hogy független emberré válj, bátorításra van szükséged, hogy saját érzéseidet észleld és kimutasd. Környezetednek a mások közelségével vagy éppen az egyedül léttel kapcsolatos vágyaidat komolyan kellene venniük. Világosan ki kell mutatniuk saját érzéseiket és vágyaikat, hogy idővel meg tudd különböztetni azokat a sajátjaidtól. Ha a valóságot túl durvának tartod, inkább visszahúzódsz az álomvilágodba. Ilyenkor csak testileg vagy jelen.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Rendkívül erős fantáziával rendelkezel, és nagyon jól tudsz képekben is gondolkodni. Szívesen hallgatsz különböző történeteket, és ehhez képeket társítasz, így mint egy filmet látod belső szemeiddel. Ez a fajta gondolkodás sokkal közelebb áll most hozzád, mint a logikai. Ha el akarsz mesélni valamit, gyakran nem is tudod hol kezdd, ezért történeted akár zavarosnak is tűnhet. Környezetednek nagyon kell most rád figyelni, bátorítani.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Könnyen lehet szavakkal is befolyásolni. Így nincs szükség nagy rábeszélőképességre, ha ígéretet akarnak kicsikarni tőled. A beszélgetésekben hamar azonosulsz a partnereddel. Meg kell tanulnod elhatárolódni másoktól, csak így tudod saját véleményedet megfogalmazni. Környezeted úgy segíthet neked, ha gyakrabban megkérdezi tőled, hogy tényleg azt akarod-e, amit mondasz. Ha megtanulod kinyilvánítani véleményedet, akkor idővel nemcsak meghallod, amit a másik mond, hanem annak hangszínéből, mimikájából következtetni tudsz a ki nem mondott dolgokra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top