Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 13. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Mivel ez kedvező időszak az önfejlesztésre és megújulásra, érdemes lenne metafizikai vagy okkult tárgyakkal is foglalkoznod. A stressz egészségügyi problémákat okozhat. A megoldás természetesen az, hogy előre kellene lépned, és egyszerűen hagyni kell a régit lebomlani, felkarolva a változásokat egy újabb fejlődési ciklus nyitányaként. Alapvető változások időszakát éled, és legjobb, ha hagyod megtörténni a dolgokat.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Konfliktusokba és hatalmi harcokba bonyolódhatsz. Szívósságod és koncentráló képességed fokozódik. Amennyiben változások kezdenek mutatkozni körülötted, ne állj túl hevesen ellent, ezekre minden bizonnyal szükséged van és hosszabb távon kétségtelenül hasznodra fognak válni. E tranzit alatt előfordulhat egy számodra kedves személy távozása. Fogadd így el és engedd útjára. Ez által egy új szakasza kezdődik majd az életednek.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Pénzügyi konfliktusokba keveredhetsz. Kerülj el minden illegális cselekményt és pereskedést. Ez nem alkalmas időszak arra, hogy törvénykezési ügyekbe bonyolódj. Alkalmad nyílik a valódi szellemi gyarapodásra, és emberi mivoltodnak fejlesztésére, ha nem engedsz teret nagyon erős vágyadnak, hogy mindenkinél szerényebbnek mutatkozz. Ezzel ugyanis nemcsak heves ellenállást váltanál ki, hanem elszalasztanál egy kiváló alkalmat a fejlődésre.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ez a reménykedő derűlátás, a személyes sikerek, és teljesítmény időszaka lehet – ha nem vállalod túl magad, és nem válsz annyira önelégültté vagy arrogánssá, hogy ezzel magadra haragítsd a többieket. Ügyelj arra, hogy mindvégig teljesen tisztességes és korrekt maradj. Fokozódik érdeklődésed a magasabb tudatosság irányába, de ügyelned kell, nehogy elragadjon a fanatizmus valamely szellemi vagy vallási mozgalomban.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon nagy az érvényesülési vágyad. Ha meg tudod állni, hogy e kettős hajtóerővel ne gázolj át másokon, és ne alkalmazz kétes értékű taktikákat, akkor sikereket érhetsz el, és sok mindent valóra válthatsz. Ne nyomd el ezt az erőt, csak tartsd kordában. Előfordulhatnak személyes konfliktusok és hatalmi harcok a munkahelyeden, de máshol is. Próbálj meg együttműködni másokkal, közös célok érdekében és akkor még biztosabb lehetsz a sikerben.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bőséges energiád, lobbanékonyságod és az esetleges dühöd, csalódottságod, balesetekre hajlamosíthatna téged. Próbáld meg alkotó módon, pozitív irányban felhasználni és kifejezésre juttatni erőidet, hogy elkerüld a baleseteket. Végezz sok tornagyakorlatot, és még ha nem is érzed a fáradságot, akkor is pihenj és lazíts néha. Ne dolgozz a végkimerülésig. Legyél óvatos a gépek, éles szerszámok, fegyverek, veszélyes környékek és helyzetek közelében.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Türelmetlen, önző, frusztrált, dühödt, és agresszív érzéseid támadhatnak, vagy mások ilyen érzéseinek céltáblájává válhatnál. Nagy energiákkal bírsz és tudsz keményen dolgozni, talán túl keményen is – de csak a saját hasznodra. Próbálj meg türelmes, előzékeny lenni és működj együtt másokkal egy közös cél érdekében. Ha harcba bocsátkozol, biztosítsd, hogy legyenek támogatóid is. Szuggesztíven is tudsz hatni majd más emberekre, szokatlan befolyást leszel képes gyakorolni, amellyel nagy hatással lehetsz a tömegekre.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Rendkívül nagy energiaáradást és állóképességet fogsz tapasztalni. Kiváló alkalom, hogy testépítő vagy egészségregeneráló programba kezdj. Kiváló alkalom ez bármilyen átépítésre vagy felújításra is – az épületektől kezdve a bútorokig. Önbizalmad megerősödik. Jelentős haladást érhetsz el önfejlesztésedben és megújhodásodban. Okkult tanulmányaidból is sokat meríthetsz. Képes lesz nagyon kemény, kitartó és hatékony munkát végezni. Hatalmi pozícióba is kerülhetsz, és jelentős előrelépést érhetsz el. Anyagi haszonra is szert tehetsz, vagy mások pénzügyei felett szerezhetsz befolyást – vagy egyszerre mindkettőt teheted.









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a nap a nagy tervek készítésének és kivitelezésének kedvez. Jó alkalmaid nyílnak építkezésre vagy felújításra, legyen az bármilyen épület, vagy egy intézmény szervezeti rendszere. Sok mindent megvalósíthatsz, mivel rengeteg energiával bírsz. Sikeresebb leszel, ha csapatban dolgozol és erőidet a környezeted segítésére is fordítod, nemcsak a magad hasznára. A szellemi és okkult dolgok iránti érdeklődésed is elmélyülhet. Mindenféle kimerítő fizikai tevékenységhez kedvező időszak következik.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Rengeteg energiával rendelkezel, amit legjobb lenne valamilyen kemény fizikai munkára vagy sportra is fordítani. Ha visszaélsz energiáiddal, vagy kihasználatlanul hagyod, az igen veszélyes következményekkel járhat és akár erőszakba is torkollhat. Kerüld el messziről a veszélyes helyzeteket, környékeket és alakokat. Most azonnali győzelmet arathatsz, vagy csak hatalmas küzdelmek, megpróbáltatások árán győzhetsz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bárhogy is alakuljon, hihetetlen energiával fogsz bírni, és állni fogod a sarat. Fontos – egyenesen nélkülözhetetlen, hogy levezesd ezt az energiát. Ellent kell állnod a kísértésnek, hogy másokon uralkodj vagy átgázolj. A kemény, fizikai munka javasolt, és sikeresebb lesz, ha erőidet a köz javára fordítod, nemcsak saját kedvtelésedre. Rengeteg energiád szabadul fel, amely végsőkig fokozza a cselekvőkészségedet. De ezek az erők jó irányba terelnek, sikerek, felemelkedés, vezető pozíció elérése, bármilyen tömegszervezetben elismertté válhatsz. Nagy kiugrás, vagy élre ugrás várható.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Bizonyos alapvető átalakulások könnyen előfordulhatnak most egy kapcsolatban. Az, hogy jobbra, vagy rosszabbra fordulnak-e a dolgok, számos tényezőtől függ, de az a fő, hogy teljesen őszinték legyetek egymással. Az ilyenkor kezdődő új kapcsolatokat nagyon erőteljes, tudattalan vágyak motiválják. Következésképpen szinte megszállottan beleeshetsz valakibe, aki történetesen nem is jó a számodra. Vagy éppenséggel a legjobb. A szerelmi energiák magas fordulatra válthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top