Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 20. csütörtök)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Alapjában véve nincs okod panaszra, mert egyelőre még minden problémát képes vagy megoldani. A mélypontot valószínűleg a hét második fele jelenti. Szembe kerülhetsz önmagaddal, sokat elégedetlenkedsz, idegeskedsz. Talán ennek köszönhető, hogy otthonodban is egyre ritkább vendég a béke és a nyugalom. Még szerencse, hogy a munkádban sok örömet találsz. Igaz, hogy ez eleinte csak erkölcsi diadal, mert a pénzre egy kicsit várni kell.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Lehet, hogy a nyár nem olyan kellemes, mint amilyennek vártad. Sok komoly problémát kell megoldanod. Szinte rákényszerítenek a körülmények, hogy keményen kiállj saját elképzeléseid mellett. Jó volna, ha most egy ideig nem harcolnál makacsul a világgal és még inkább a családoddal. Ha korábban nem voltál elég előrelátó, könnyen pénzügyi válságba kerülhetsz. Ez egy olyan folyamat kezdete, amit nehéz lesz megállítani.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lesz bőven elfoglaltságod. Jól jön majd a most gyűjtött energiatartalék. Sokat kell fáradoznod gyermeked jövőjének biztosításáért. Mindkettőtök örömére eredményes lesz ez a próbálkozás. Ha így lesz, mindent szabad, csak dicsekedni tilos az elért sikerekkel. Bonyolult kérdéseket, kellemetlen hivatalos ügyeket intézhetsz el szinte pillanatok alatt. Szemrebbenés nélkül kereshetsz, és igénybe vehetsz bármilyen protekciót.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A hónap végén kegyesek lesznek hozzád az égiek. A bolygóállások ezekben a napokban meghatározzák a sorsodat. Most külön örülhetsz annak, hogy a következő születésnapodig sok jót is ígérnek a csillagok, mi tagadás, ennek már éppen itt van az ideje. Ha költözködésen, vagy ingatlanvásárláson gondolkodsz, az ötletet minél hamarabb tetteknek kellene követnie. Ebben az esetben csak arra vigyázz, hogy olyan szerződést köss, amiben jogilag minden a legnagyobb rendben van.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre megnyugodhatsz egy kicsit. Kipihenheted fáradalmaidat. Most már békét köthetsz önmagaddal, és ellenfeleiddel is. A napokban egyik barátod okozhat kellemetlen csalódást. Csak néhány napig tart a kellemetlen káosz, utána minden a helyére kerül. Békés, harmonikus napok következnek. Nem ártana, ha felkészülnél a következő hetek, hónapok eseményeire. Ha túl sokat vállaltál magadra, akkor most több jut a felelősségből is, mint az elismerésből.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kénytelen leszel olyan sokat dolgozni, hogy az már szinte emberfeletti. Az eredmény nem marad el, mégis jobb volna, ha képes lennél mértéket tartani. Legalább olyan fontos a saját jó közérzeted, netán az egészséged, mint a karrier. Meglehetősen ellentmondásos időszak következik. Nem érzed a fáradságot, de azért tudod, hogy ez így nem mehet sokáig. Ha igazán jót akarsz, tényleg csökkentened kellene a tempót.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Karriered felfelé ível, és a szerelemben is igazán szerencsésnek érezheted magad. Legyél előrelátó, gondoskodj arról is, hogy a jövőben se kelljen lemondanod a szerzett pozíciódról. A kedvező időszakokban kell biztosítani minden későbbi lehetőséget és esélyt. Amiről most tudatosan, vagy észrevétlenül lemaradsz, azt később alig pótolhatod. Egy külföldi meghívás, esetleg utazás is várható. Ez a hét jól fog befejeződni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most már megint a régi derűs, jókedvű arcodat mutathatod. Sikert sikerre halmozhatsz. Új barátságokat köthetsz, támogatókat, protektorokat gyűjthetsz magad köré. Ha vannak feletteseid, főnökeid, azok is mindenben támogatnak. Egy esetleges külföldi ajánlatot gondolkodás nélkül érdemes elfogadni, személyes horoszkópodon múlik, hogy munkáról van szó, üzleti megállapodásról, vagy csak egy nem várt meghívás okoz kellemes meglepetést.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai világban különösen fontos mindkét fél számára, hogy az adott szót később ne kelljen számon kérni, de ha kell, akkor legyen rá lehetőség., Azért arra sem árt vigyázni, hogy óvatosságodat ne tekintsék bizalmatlan gyanakvásnak. A leghatározottabb követelést is enyhíteni lehet, ha mosolyogva adod elő. A munkahelyeden számíthatsz komolyabb problémákra. Ezek talán téged érintenek a legkevésbé. Mindenesetre nem árt, ha kollegáiddal szemben megtartod azt a bizonyos három lépés távolságot.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ahelyett, hogy ennyit vitatkoznál, be kellene látnod, hogy közös erővel sokkal többre mennétek. Sokan most veszik ki a szabadságukat, neked is jót tenne egy kis pihenés, amit most meg is engedhetnél magadnak. Nem lesz annyi fontos dolgod, hogy ott ne hagyhatnál mindent, a munka úgyis megvár. Legfeljebb házastársadat lesz nehéz meggyőzni a közös pihenés fontosságáról. A kedvesség, a türelem most nagyon sokat számít.








Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A kicsit borongós időjárás éppen ellenkező hatást teremt, mint amire számítottál. Ahogyan hűvösödik az idő, úgy lesz egyre derűsebb a hangulatod. Nem az alaptalan optimizmusodnak köszönheted, hogy más színben látod a világot, hanem valóban a körülmények is a kezedre játszanak. Otthon, mintegy varázsütésre helyre áll a béke, bár lehet, hogy nem egészen úgy, ahogy elképzelted. Partnerkapcsolatodban vagy házasságodban is sokkal több nyugalom vár, mint a közelmúltban.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Amikor minden a legnagyobb rendben van körülötte, akkor feledkezik meg az ember a legjobban az óvatosságról. Még minden szépnek látszik, ám a hét végén már lehet, hogy komoly bonyodalmakkal kell számolnod. Légy előrelátó, ne keresd a bajt, a jól időzített óvintézkedések sok mindennek elejét vehetik. A napokban otthon is támadhatnak viták, a családi nézeteltérések mindennaposak lehetnek. Kollegáid és főnökeid is megorrolhatnak rád, ha nem próbálsz meg jobban alkalmazkodni.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top