Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 28. péntek)




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A nehéz és gyötrelmes munka a türelem gyümölcsei. Most nem juthatsz váratlan javakhoz a szerencse jóvoltából. A Nap és a Szaturnusz kapcsolata jórészt az édesapákon, vagy hölgyek esetében a férjen keresztül nyilvánul meg. Kiemelkedő pozíciót tölthetnek be üzleti, politikai, helyi közigazgatási vállalkozásokban, de nem minden esetben bizonyulnak a családot illető ügyekben sikeresnek.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap is előnyös a szerencsét illetően, nemes lelkű, vállalkozó és kitartó vagy. Komoly előnyökhöz juthatsz, a feljebbvalóid vagy magasabb állami tisztségviselők által. A mai fényszögek jó egészséget, becsvágyat, őszinteséget, akaraterőt, becsületességet, méltóságot, spekulációban nyereséget, előnyöket jeleznek bármilyen helyzetben. Tekintélyt élvezhetsz minden téren.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az akarati erőid egyenlőtlenül működnek. Nyugtalanság jellemzi ezt a napot, támadókedved túlságosan intenzív. Vigyázz, nehogy túllőj a célon. Könnyen előfordulhat, hogy helytelen kezdeményezéseket provokálsz, átléped a lehetőségeid korlátait, elfecséreled eszközeidet. Tévedhetsz a kilátások és a lehetőségek megítélésében, ám érdemes új reményeket táplálnod, és tetterőd mindig megújhodik.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold mindig változást jelöl akár jó, akár rossz irányban. A mai nap Hold-Merkúr kapcsolatok feladata „vágylélek”, a mindig befogadó, csak benyomásokat felvevő, valamint a sorsot formáló öntudatlan erők kombinálása a boncolgató és megállapító elvvel, mely a világot meg akarja érteni, mely a benyomásokat fogalmakra bontja és fogalmi konstrukciók alakjában akar a világ káoszának értelmet adni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha a „gyengébb” nemhez tartozol, akkor nagyon kell vigyáznod a férfikapcsolataidra. Többnyire olyan emberekkel kerülhetnél kapcsolatba, akik az ellenkezőjét mutatják annak, mint akik. Gyakori az ilyen esetekben az iszákosság, erre különösen figyelned kellene. Üzleti vonatkozásban csalásra figyelmeztetnek a mai bolygóállások. Tartsd távol magad az olyan emberektől, akik nagy ígéretet tesznek.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr harmonikus fényszöge a kedvező fejlődés záloga. Értelmed hűvös, megvesztegethetetlen, világos, logikus, rendszeres és gondos. Kiváló analitikus vagy, a nagy összefüggéseket is képes vagy felfogni, hatalmas szintetikus rendszerek megalkotására is képes vagy ma. Ha a tanulmányok és a tudományok területén sokra akarod vinni, akkor pontosan ilyen fényszögre van szükséged.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Jupiter kétféle reakciót vált ki, amikor az egyik a másik hibáját hozza ki. Hibáztathat téged, amikor néha szerénytelen vagy, és gyakran állsz középpontjában olyan jeleneteknek, amelyeket saját magad idézel elő. Az érzések hamar ellobbannak, és a szerelmi kalandok számosak lehetnek. A rossz hatást az érzelmi túltengés okozza. Pénzzel, külfölddel, szerelemmel kapcsolatban könnyen hozhat bajokat.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Jupiter a Skorpió jegyében tranzitál. Magabiztosságot, tekintélyes magatartást kölcsönöz neked. Ez a megnövekedett életakarat, és a szilárd belső jogérzék terméke. Az apukáddal, vagy a család férfi tagjaival kellemes élmények érhetnek. Jogosan vagy büszke a felmenőidre. A Jupiter hatása túlnyomóan intellektuális. Az átlagosnál nagyobb értelmi erőt, és békés, nyugodt, jóakaratú beállítottságot ad. Sikereket inkább intellektuális cselekedetek útján érhetsz el.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az akaraterőd különböző területekre vonatkozhat, politika, művészet, kereskedelem. Képes vagy nagy távlatokban gondolkodni, és életcélodért kitartó türelemmel dolgozol, a múlt tanításait a jövőre nézve fel tudod használni. Nagylelkű, de elővigyázatos vagy a segítségnyújtásban. Az apukádra minden titkot rábízhatsz, főleg, ha ő esetleg jogász. Sajnos a Jupiter kevésbé előnyös oldala is előtérbe léphet, mint gyengeség, felelőtlenség, az egészség megőrzésében is, ezt igyekezz elkerülni, ha lehet.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Legrövidebb út az egyenes, ez rád is vonatkozik. Hiába jó akarattal, de nem kellene állandóan fegyelmezned sem másokat, sem magadat. Pontosan tudod, hogy mikor kell engedni a makacsságodból. A mai fényszögek bizonyos körülmények között olyan felelősségvállalást jelentenek, amelyhez nem vagy elég érett, következménye bukást, balsikert hozhat, legrosszabb esetben elszakít mindentől, amit szeretsz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mostanában jobban félsz a tárgyilagos dolgoktól, ezért inkább a tévutakat és a képzelt világot kedveled. Hölgyeknél a mai bolygóállások erős feszültséget okoznak, ami a legkülönbözőbb formában manifesztálódik. Morális szempontból egyrészt a füllentés, másrészt a csapongásból eredő megbízhatatlanság fordulhat elő. Fennáll a veszélye, hogy csalás áldozata legyél. Ma sok kiábrándulás érhet, akár a papád, akár a társad miatt.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások hatása a kedélyhullámzástól függő önfejűségtől egészen a megvilágosodott tehetségig változhat. Az Uránusz a magad akaraterejéből felerősíti a merkúri intelligenciát, eredménye: függetlenség, érzékenység, büszkeség, titkolózás. Vannak olyan emberek, akiknél ez a bolygóállás nem ad mást, mint büszkeséget és érzékenységet. Az excentrikusság és homályosság párosul bizonyos tehetséggel, amit az alkalmazkodóképesség hiánya miatt nem tudsz jól hasznositani.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top