nlc.hu
Horoszkóp
Májusi horoszkóp

Májusi horoszkóp

Kos

Szerelem: Május első hete kiválóan alakul a számodra, érzelmi életed minden szempontból úgy alakul, ahogy szeretnéd. Eljött a változás lehetősége, fontos döntések várnak azokra a Kosokra, akik már megtalálták az igazit. De aki még magányos, az se szomorkodjon többé, a május meghozza a szerelmet neked is!
Munka, anyagiak: A hónap első két hete stagnálást jelez, nem sok esély van fontos üzletek megkötésére, azonban sokkal kecsegtetőbbnek ígérkezik a hónap második fele, amikor kiváló lehetőséged nyílik komoly ügyek lebonyolítására.
Egészség: Nincs ok az aggodalomra, szellemi és fizikai aktivitásod kiváló. Fogyókúrába is belekezdhetsz.

Bika

Szerelem: Fontossá válik az életedben minden, ami a szerelemmel és az érzelmekkel kapcsolatos. Ha problémáid vannak meglévő kapcsolatoddal, most könnyen rendbe tudod tenni. Ha viszont még keresed az igazit, hirtelen akár több jelentkező is kopogtathat az életedben, s bizony át kell gondolnod, melyiket is választod…
Munka, anyagiak: Ha munkahelyet váltanál, új vállalkozást indítanál, akkor 13-áig tedd meg az ehhez szükséges lépéseket. Tanulmányok és vizsgák teljesítésére a május 28., 29. és 30. a megfelelő.
Egészség: Érzelmi életed és rengeteg tennivalód eltereli esetleges egészségi problémáidról a figyelmet.

Ikrek

Szerelem: Ez a hónap elsősorban egy hullámvasúthoz hasonlítható, lesz benne jó és rossz egyaránt. Kisebb konfliktusok és kibékülések jellemzik a párkapcsolatban élő Ikrek mindennapjait. A párjukat még keresők sok flörtre, fellángolásra számíthatnak, a hónap utolsó napjaiban jöhet a szerelem, mely teljesen elkábítja őket!
Munka, anyagiak: Több váratlan nehézséggel is szembe kell nézned május 9-éig, utána azonban könnyebb időszak köszönt be, sőt 22-étől igazán kedvező napok várnak rád, hisz az Ikrek jegybe lép a Nap, s feltöltődsz energiával.
Egészség: Lelki és testi békédet csak akkor tudod fenntartani, ha nem hajszolod túl magad, s kerülöd az erős fizikai megterheléseket.

Rák

Szerelem: Sok izgalmas és szép dolog vár rád májusban, mert 10-én a Vénusz a Rák jegybe lép, s erőteljes hatást fog kifejteni érzelmi életedre. Elköteleződést, az érzelmek elmélyülését hozhatja ez az időszak. A magányosok nagy eséllyel indulhatnak párkeresésre, s szinte biztos, hogy meg is találják azt, akit régóta keresnek.
Munka, anyagiak: Munkád, karriered területén lehet részed néhány kellemetlen napban a hónap elején, azonban kellő odafigyeléssel, türelemmel helyre tudod rakni a dolgaidat, s minden visszakerül a megszokott kerékvágásba.
Egészség: Ha fejfájást vagy gyomorpanaszokat tapasztalsz a hónap közepén, ne aggódj, csupán néhány kellemetlen napról van szó.

Oroszlán

Szerelem: Májusban kiváló lesz a szerelmi életed, nem lesz okod a panaszra, elragadnak az érzelmek és a szenvedély. Ez különösen azokra az Oroszlánokra lehet igaz, akik még keresik az igazit. Minden esélyed megvan arra, hogy nemcsak megtalálod, hanem hosszú távon meg is tudod tartani azt, akivel most hoz össze a sors.
Munka, anyagiak: Nagyon jól alakulnak a munkáddal, vállalkozásoddal kapcsolatos ügyeid egész hónapban. Használj ki minden lehetőséget arra, hogy megmutasd a külvilágnak, jó veled dolgozni, hisz minden rád bízott feladatot el tudsz látni.
Egészség: Tele vagy erővel és energiával, a legnagyobb problémád májusban az lehet, hogy nem tudod kellőképpen kipihenni magad.

Szűz

Szerelem: Már a hónap első két hete is kiegyensúlyozott és harmonikus lehet számodra, de 14-étől minden igazán jóra fordul. Az esetleges problémák és sérelmek megoldásának az ideje jött el. Azonban a magányosoknak sincs okuk az aggodalomra, szinte bármikor kopogtathat ajtajukon a szerelem, s ha megérkezik, sokáig ott is marad.
Munka, anyagiak: Karriered terén komoly sikereket könyvelhetsz el. Bevállalhatsz egy utazást, esetleg költözést is, amennyiben ebből előnyöd származik. Ne mondj semmilyen lehetőségre nemet, ami anyagiakkal függ össze.
Egészség: Kicsattansz az egészségtől, nem kell tartanod semmilyen egészségi problémától.

Mérleg

Szerelem: Az, akinek már van szerelmi kapcsolata, figyeljen oda jobban dolgai alakulására, mert társával kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, s nehéz lesz ezeket gyorsan megoldani. Ha még egyedül vagy, akkor a májusi hónap egyáltalán nem kedvez új kapcsolat kialakításának. Aggodalomra nincs ok, a nyár garantáltan szerelmet hoz.
Munka, anyagiak: A hónap eleje még döcögős, nehézségekkel lehet teli, épp ezért ne erőltesd azt, ami nem sikerül elsőre, ugyanis 25-étől kiváló napok jönnek, s mindazt egyszerre véghez tudod vinni, amit eddig halogattál.
Egészség: Lelkivilágod stabilitása némileg meginoghat a szerelmi életedben és a munkád terén felbukkant problémák miatt.

Skorpió

Szerelem: A tavaszi fáradtság unalom formájában felütheti a fejét párkapcsolatodban is, épp ezért mindent meg kell tenned azért, hogy valami újdonsággal elkápráztasd partneredet. A magányos Skorpiók a hónap elején még nem, de a második felében annál inkább veszélyeztetve vannak abban, hogy fenntartsák szingli létüket…
Munka, anyagiak: Májusban rengeteg tennivalód akad, nem lesz időd arra, hogy egy helyben és nyugodtan üldögélj. Régi dolgokat is el kell végezned, s rengeteg új feladat is vár rád. Anyagiakban a hónap utolsó napjai hozhatnak érdekes, egyben pozitív változást.
Egészség: A baleseti kockázat megnő május elsején, ezért ha ezen a napon utazol, kirándulsz vagy akár csak otthon barkácsolsz, légy körültekintő.

Nyilas

Szerelem: A Vénusz és a Jupiter kedvező hatásának köszönhetően még azok életébe is beköszönthet egy szerelem lehetősége, ahol már van egy párkapcsolat. Nem ajánlott ebbe a lehetőségbe beleugrani azoknak, akiknek komoly társuk van. A magányosok viszont merjenek belevágni ebbe az új és izgalmas kalandba.
Munka, anyagiak: Munkád terén komoly sikereket arathatsz, kitartásod végre meghozhatja a várva várt eredményt. Vitás kérdésekben, konfliktusok esetén ne a hirtelen indulat vezéreljen, hanem fontold meg alaposan, kinek mit mondasz.
Egészség: A májusban felbukkanó kisebb konfliktusok kizökkenthetnek nyugalmadból, de a hónap végére minden rendeződik.

Bak

Szerelem: Színes, érdekes, izgalmas hónapra számíthatsz. Tele leszel mély és intenzív érzelmekkel, örülj párodnak, s annak, hogy kölcsönösek az érzelmeitek. A magányos Bakok se szomorkodjanak tovább, hisz már 5-étől minden esélyük megvan arra, hogy végleg sutba dobják a „magány”, „egyedüllét” és „boldogtalanság” szavakat.
Munka, anyagiak: Bármit megtehetsz, kedved szerint véghezvihetsz, amit akarsz, ne engedd, hogy elképzeléseidben meggátoljon bárki. Nagyon régi vágyaid válhatnak most valóra. Eljött a megvalósítás ideje, ha szükséges, kérj segítséget környezetedtől.
Egészség: Felfokozott érzelmi életed nem okozhat gondot neked májusban, legfeljebb kevesebbet alszol rengeteg tennivalód miatt. Ráérsz pihenni majd a nyáron.

Vízöntő

Szerelem: Érzelmi életedben komoly és gyökeres fordulat várható! Ezek a lehetőségek inkább a hónap első két hetében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet vetítsd ki párodra is. A párjukat még keresők is szinte biztos, hogy rátalálnak arra, akit már régóta keresnek.
Munka, anyagiak: Májusban anyagilag is rád mosolyoghat a szerencse, bizony nem kizárt, hogy új munkalehetőség vagy saját vállalkozás indításának lehetősége kínálkozik számodra, amiből jelentős pénzhez juthatsz a későbbiek folyamán.
Egészség: A baleseti rizikófaktor megnő 25-e és 29-e között, ekkor légy körültekintő, lehetőleg kerüld el a külföldi utazásokat.

Halak

Szerelem: A hónap első napjai kedvezőek igazán arra, hogy új szerelmi kapcsolatot kezdeményezz. Most ráadásul minden esélyed megvan arra, hogy tartós, szép viszony legyen belőle. A már párkapcsolatban élő Halak végleg elkötelezhetik magukat, ha ez még nem történt volna meg, jöhet a döntés esküvőről, gyermekvállalásról is.
Munka, anyagiak: Több lehetőséged is adódik májusban arra, hogy eldöntsd, merre szeretnél továbblépni karrier terén. Munkahely-változtatásra a hónap vége kiválóan alkalmas. Pénzügyeid a hónap elején hozhatnak eredményt.
Egészség: A Halak egészségében 15-e hozhat kellemetlenséget, valamilyen belső szervi problémával összefüggésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top