nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. június 25-tõl július 01-ig

Heti horoszkóp 2007. június 25-tõl július 01-ig




Kos

Ha bármilyen teher nyomja a válladat, akkor a következő napok kiválóan alkalmasak arra, hogy ezektől a nehézségektől megszabadulj. Most nagyon könnyen teremtesz kapcsolatot környezeteddel, akár idegen emberekkel is. Régi problémákat tudsz helyrehozni, ez lelkivilágodat is rendbe teszi. Új barátságokra tehetsz szert, s ezek hosszú távon is megmaradnak. Hétvégén szentelj időt a pihenésnek.
Szerelem: Ha meglévő kapcsolatodban gondok lennének, azokat ideje megbeszélni, közösen megoldani! Ha pedig még keresed a másik feled, pénteken vagy szombaton jó eséllyel megtalálhatod!










Bika

Amennyiben állásváltoztatáson, másodálláson, saját vállalkozás beindításán gondolkodsz, akkor épp ideje belekezdened, gyorsan eredményes lehetsz. Váratlan lehetőségek tucatjaira számíthatsz ezekben a napokban. Minden tervedet valósítsd meg, amit időd és energiád megenged. Ne szalassz el semmit, sokáig nem lesz újra ilyen kiváló a csillagállás.
Szerelem: Érzelmi téren csak még inkább elmélyülnek érzéseid. A magányos Bikák is komoly eséllyel vághatnak bele a párkeresésbe.







Ikrek






Számos dolog váratlan fejtörést okozhat a napokban. Különösen a munka, karrier terén kerülhetnek eléd olyan akadályok, amelyekkel most nem tudsz megbirkózni egyik pillanatról a másikra. Légy toleráns önmagaddal, és ne arra törekedj, hogy megoldd ezeket a problémákat egy pillanat alatt. Gondolkodj, és ha logikusan felépítesz magadnak egy megoldási lépcsőt, akkor azt már könnyen véghez is viszed.
Szerelem: A magányos Ikrek számára a hétvége egy vadonatúj szerelem lehetőségét rejti magában! A párkapcsolatban élőkre romantikus napok várnak.









Rák

Egy gyorsan jövő, de pozitív dolog megtörténtére számíthatsz a hét közepén. Váratlan ajánlatot kaphatsz, vagy lehetőséged nyílhat egy utazásra, új barátságok kötésére. Tulajdonképpen mindegy, milyen jellegű segítséget kapsz „fentről”, ebből mindenképpen előnyöd származik. Szombattól viszont légy kicsit figyelmesebb, váratlan viták alakulhatnak ki környezeteddel.
Szerelem: Légy türelmesebb a pároddal, a hétköznapok nyugalmasak, de a hétvége hozhat egy kisebb konfliktust. Ha még keresed a párod, csütörtökön indulj vadászatra!











Oroszlán

Ha tanulmányok megkezdésén töröd a fejed, akkor épp ideje, hogy belekezdj az előkészítésbe. Régi vágyad teljesülhet valami újnak az elsajátításával. Új tudásodat hosszú távon is fogod tudni kamatoztatni, így ne is halogasd tovább a kezdést. Pénzügyek terén viszont jöhetnek kellemetlen pillanatok, különösen a hétvégén. Most ne kezdj komoly beruházásba, nem kedveznek a csillagok ehhez.
Szerelem: Párkapcsolati téren is adódhat némi feszültség, de kellő toleranciával a hétvégére visszatérhet a nyugalom. A magányosok szombaton kapnak új esélyt.











Szűz


Kezdj valami újba ezen a héten. Az sem baj, ha kissé kockázatosnak tűnik az ügy, de mindig legyél résen, és meggondolatlanul ne vágj bele semmibe. Sok problémád nem adódhat, sőt gyors sikereket érhetsz el! Ha egy saját vállalkozás indítását fontolgatod, munkahelyváltáson vagy pénzügyi befektetésen töröd a fejed, ennél jobb alkalmat nem is találhatsz terveid megvalósítására!
Szerelem: Számos elfoglaltságod mellett szánj elegendő időt partneredre vagy a nagy Ő megtalálására is. Ez utóbbihoz a hétvége igazán kiváló alkalmat kínál!










Mérleg

Képes vagy arra, hogy mindenkivel megtaláld az összhangot, legyen szó munkáról vagy akár a családodról. Feladataiddal jól és könnyen boldogulsz, sőt most még ahhoz is veheted a bátorságot, hogy olyat vállalj fel, amit eddig nem mertél. Energiatartalékaid a maximumon vannak, így kiváló esélyed van arra, hogy amibe most belekezdesz, azt gyorsan sikerre vidd.
Szerelem: Hódítsd meg újra párodat, és vigyél egy kis izgalmat kapcsolatotokba. Ha még magányos vagy, itt az idő, hogy levedd kiszemeltedet a lábáról.










Skorpió


Kreativitásod szárnyakat kaphat ezekben a napokban, tele vagy tettvággyal, mely arra sarkall, hogy felhalmozódott feladataid végére érj. A rengeteg megoldandó ügy kellőképpen felemészti tartalékaidat, de mégis jó érzéssel tölt el az, hogy szombatra bejelentheted magadnak: „A feladataimat megoldottam.” Jutalmazd meg magad egy fergeteges hétvégével, ahol a szórakozás mellett pihenj eleget.
Szerelem: A páratlanokra fergeteges hétvége vár, könnyen meglehet, hogy végre betoppan az igazi. A párkapcsolatban élők romantikus napoknak néznek elébe.










Nyilas

Több új és érdekes lehetőséget rejtenek a hét első napjai. A régóta dédelgetett tervek megvalósítása kerülhet ismét napirendre. Ha úgy véled, nem boldogulsz egyedül, akkor kérj segítséget családodtól, barátaidtól. Már csütörtöktől fontos lesz, hogy szánj időt a kikapcsolódásra, mert energiatartalékaid az elmúlt időkben vészesen megfogyatkoztak, s a jövő héten is sok feladat vár megoldásra!
Szerelem: Ha partnereddel közösen vágnátok egy vállalkozásba, az most érzelmi szinten is végleg összekovácsol benneteket. A szingli Nyilasokra is rátalálhat végre a szerelem.











Bak

A hivatásod terén ezekben a napokban érheted el az év legnagyobb sikereit! Szinte komolyabb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy bármit, amit kigondolsz, ötletelsz, most könnyedén véghez is vidd. Új barátokat szerezhetsz, akikre jóban-rosszban számíthatsz hosszú távon is. Vasárnap már csökken ezen pozitív hatások ereje, így szánj kellő időt a pihenésre is végre.
Szerelem: Vadonatúj szerelem lehetőségét rejtik ezek a napok, s ez nemcsak az egyedülállókra, hanem bizony akár a párkapcsolatban élőkre is igaz lehet!











Vízöntő

Kiemelkedően jó napok várnak rád. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, utazás vagy akár váratlan anyagi gyarapodás vidíthat fel. Ez akár egész hétre meghatározza a hangulatodat, de az örömök mellett azért ne feledkezz meg a mindennapi kötelezettségeidről sem. Egyik napról a másikra változhat most nagyot az életed, csak jól kell tudnod élni a lehetőségeiddel. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
Szerelem: A magányos Vízöntők előtt nagyszerű időszak áll. Ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy megtalálják a párjukat! Ha viszont már van partnered, fontos döntéseket hozhattok!










Halak

Sok fontos és egyben hasznos dologra kell hogy időd jusson a napokban. Ne tétovázz, ne halogass semmit, erőd teljében vagy, ki kell használnod, hogy most több munkát tudsz elvégezni, mint máskor. Sok érdekes információ is a birtokodba juthat, melyeket szintén a saját hasznodra tudsz fordítani. Egyedül magánéleti téren nem lehetsz túl elégedett, hisz alig jut időd a családodra, barátaidra.
Szerelem: Érzelmi téren is némi hiányérzeted keletkezhet, de türelem, a hétvégére helyreáll a rend. Ha kapcsolatra vágysz, már pénteken indulj keresésre, most rátalálhatsz az igazira.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top