Horoszkóp

Karmahoroszkóp – február 7-13.

Izgalmas lesz a mostani hét is, hiszen hétfőn Magyarország felett csak részleges holdfogyatkozás lesz, és a Nap és a Neptunusz együtt áll, ami mindannyiunkat romantikus hangulatba ringat.

Kos

KosKarmikus kötelességed: Karriered építése legyen most a legfőbb célod. Már így is sikereket értél el szakmádban, de egy olyan ajánlatot kapsz a héten, amely óriási lehetőséget kínál a kiugrásra. Ne félj a változástól, mert most a csillagok segítségével csupa jót hozhat. Ha mégsem lépsz, küzdelmes hónapok elé nézel a munka területén.

Karmikus kapcsolat: Egy kolléganőddel lesz, aki irigyli sikereidet, és a legaljasabb lépésekre is képes, hogy ártson neked. Magyarázd el neki, hogy az ostor vége visszacsap, és azzal, hogy neked próbál ártani, saját magának szerez kellemetlen napokat.

Karmikus feladatod: Legyél csábítóan szexi, és bűvöld el a párodat. Ha hosszú ideje vagytok együtt, a rutin jól működteti kapcsolatotokat, de most esélyed van egy kis lendületet vinni a hétköznapokba. Szingliként egy édes szerelembe csöppenhetsz, amelybe te érzelmileg többet teszel bele, mint a párod, és ezt tedd szóvá neki.

 

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Élj természetesen. Először is: itt az idő, ha eddig még nem tetted meg, hogy felhagyj az egészségre ártalmas szokásaiddal. Majd reformáld meg táplálkozásodat. Nem kell lemondanod minden jóról, csak legyél mértékletes, és meglátod, mennyivel energikusabbnak fogod érezni magad, és könnyedén bevonzod a pozitív dolgokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen személlyel lesz, akitől választ kaphatsz életed egyik nagy kérdésére, hogy miért lépnek félre a férfiak. Ha megérted és feldolgozod magadban a kérdést, rájössz, hogy előző kapcsolataidban mit rontottál el, esélyed lehet az elkövetkezendőkben ezt az élethelyzetet elkerülni.

Karmikus feladatod: Nyugalmas hivatásod van, ám ez olykor monotonná és unalmassá tud válni. Rugalmas munkaidőd lehetővé teheti, hogy tovább képezd magad, akár számodra teljesen új területen, és ez nemcsak kalandokat és új barátokat hoz, hanem anyagi sikereket is.

 

 

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Az uszodába nemcsak lubickolni és flörtölgetni jár le az ember, hanem keményen edzeni is. Sikereket érsz el a fürdőruhád bemutatásával, de a héten jól tennéd, ha nem divatbemutatóznál, hanem inkább elmerülnél a habokban, és minél több hosszt próbálnál meg leúszni. Lehet, hogy arra is fény derül, hogy egy nagy úszóbajnok veszett el benned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan férfival lesz, akire eddig felnéztél, és tisztelted, de most hamisan cseng a hangja, és valószínűleg be akar csapni. Ne higgy neki, bármennyire is kedvező számodra, amit mond, hallgass a belső hangodra vagy egy jó barátnőd tanácsára.

Karmikus feladatod: Lázba hozhat a pasid egy különleges ajándékkal, amelyre már régóta áhítoztál. Hálád jeléül szentelj neki egy éjszakát, amikor csak te kényezteted őt. Ha egyedül vagy, saját magadat lepd meg valami csinos ékszerrel vagy egy menő ruhadarabbal, mert ez neked most jár.

 

Rák

RákKarmikus kötelességed: Türelmetlenségeddel elronthatod azokat a dolgokat, amelyeket mostanáig olyan nagy energiabefektetéssel felépítettél. Az élet minden területére vonatkozik ez, de a héten főként a munkában jelentkezik. Kollégáid nem szokták meg és nehezen viselik el ingerült stílusodat. Vegyél vissza, gyakorolj önfegyelmet, még ha neked is van igazad.

Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki reggeltől estig sajnáltatja magát, és tőled vár megoldást minden bajára. Gondolkozz el, hogy vajon miért keseríti meg estéidet a nyavalygásával, mikor neked is megvan a saját bajod. Mielőtt teljesen elszívná az energiáidat, gyorsan szereld le.

Karmikus feladatod: Ne tengesd napjaidat magányosan, inkább menj el egy villámrandevúra, ahol tízpercenként új fiú ül az asztalodhoz. Így rövid időn belül rengeteg új arcot ismerhetsz meg, és most számodra is akadhat egy megfelelő partner közöttük, aki felpörgeti napjaidat.

 

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: A pénzügyeidre figyelj oda. Bármennyire is késztetést érzel arra, hogy kiköltekezz, ne tedd, csak a legszükségesebb dolgokat vedd meg. Most könnyedén spórolhatsz, ha ügyes vagy, és nyugalmad érdekében ezt is kell tenned, mert az üres bankszámla álmatlan éjszakákat okozhat.

Karmikus kapcsolatod: Orvosoddal lesz, aki túlzott óvatosságból megrémíthet. Nem ez lesz az első, hogy rád hozza a szívbajt, de te ne pánikolj be. Várd meg a kivizsgálások eredményét, amelyek fényt deríthetnek mindenre. Ne haragudj a dokira, igaz, néha elhamarkodott, de a te érdekeidet tartja szem előtt.

Karmikus feladatod: Te vagy a családi tűz és harmónia őrzője. Neked kell lelkileg támaszt nyújtanod párodnak, aki könnyedén leereszt, és a sebeit nyalogatja, ha valami nem úgy sikerül, vagy ha nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretné. Ezzel semmi gond, mert benned annyi pozitív energia van, amennyi egy falunak is elég lenne.

 

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Ha máskor nem is, de családi eseményeken vagy életed fontos pillanataiban nélkülözhetetlen a fényképezőgéped. Legyél figyelmes, és a héten vidd magaddal mindenhova, mert emlékezetes pillanatokat örökíthetsz meg, és a fotókat nagyon jó lesz visszanézned pár év múlva.

Karmikus kapcsolatod: A pároddal lesz, akivel állandó versengésben vagytok, hogy ki a sikeresebb a munkahelyén.  Ha fontos ez a kapcsolat, neked kellene abbahagynod ezt a gyerekes játékot. A pasid hordja a nadrágot, te pedig éld meg a női szerepet. Örülj neki, hogy mellette megteheted.

Karmikus feladatod: Vezetési stílusod nem arat osztatlan sikert az autósok körében. Ha bizonytalan vagy, inkább kerüld a forgalmas útszakaszokat, és a mellékutakon próbálj eljutni a célállomásra. Kedvező áron juthatsz egy navigációs rendszerhez, amellyel neked is könnyebb lesz, mert nem okoz stresszt az autóba ülés, és az utakon közlekedők is haladhatnak a saját tempójukban.

 

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Szerencsés vagy a munkában, mert mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok, láthatatlan segítők jelennek meg, akik nem várják el, hogy részesei legyenek sikereidnek. Te akkor jársz el korrektül, ha kideríted, hogy kik ők, és közösen aratjátok le a babérokat.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegen pasival lesz, aki sokat képzel magáról, és szemtelenül próbálja tenni a szépet. Gyorsan világosítsd fel, hogy hol a határ, mert még a végén nem tudod levakarni magadról. Ha másként nem megy, vess be néhány tuti dumát, mint például: ne mozdulj, úgy akarlak elfelejteni, ahogy vagy.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted stabil, de ez nem azt jelenti, hogy szórnod kell a pénzt, főleg nem értelmetlen dolgokra. Egy barátnőd szorult helyzetbe kerül, mert a pasija kidobta egy félreértés miatt, és ebben a te kezed is benne volt.  Legyél segítőkész, és fogadd be, amíg nem tisztázza a helyzetét, és anyagilag is támogasd.

 

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Legyél szupernő, és ezen a héten sehol, semmire ne mondj nemet. A munkahelyeden elismerésben részesítenek, a családod pedig a mennyekben repdes. A pasidról nem is beszélve, akinek ezzel felejthetetlen éjszakákat szerzel. De legyél óvatos, mert máskor is ezt fogják elvárni tőled.

Karmikus kapcsolatod: A barátnőddel lesz, aki nagyon szeretne megkaparintani egy pasit a te munkahelyedről. Tudod, hogy a srácnak más típusú csajok tetszenek, ezért segítened kell a barátnődnek a nagy átváltozásban. De figyelmeztesd, nem biztos, hogy megéri, mert a kiszemelt nem megbízható parti, és hajlamos átverni a nőket.

Karmikus feladatod: Átrendeznéd a lakásod? Előbb át kellene rágnod magad néhány – lakással, annak belső terével foglalkozó – stílustanácsadó könyvön, újságon. Nem szabad elkapkodni, mert könnyen megbánhatod, és egy halom pénzbe kerülhet. Ha sikerül minden szögletet megtervezned, akkor belevághatsz a kivitelezésbe.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: Vigyél több energiát szerelmi viszonyodba. Ne várd el, hogy csak partnereden múljon a boldogságotok, de ez nem azt jelenti, hogy egymáshoz kell láncolni magatokat. Mozduljatok ki néha külön, a saját baráti körötökkel, és mivel megbíztok egymásban, féltékenységről szó sem lehet.

Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz. Számodra a munka és az anyagi biztonság megteremtése a legfontosabb, de most kicsit lelassultak a dolgok ezen a területen. Kevesebb munkát kapsz felettesedtől, ami kevesebb fizetést is jelent. Derítsd ki az okát, hogy veled nincs megelégedve, vagy csak egyszerűen így jött ki a lépés.

Karmikus feladatod: Vezess jókedvnaplót, és írj bele minden olyan eseményt, amely szívedet melengeti. Sok jó és rossz dolog is történt veled az elmúlt hetekben, és ha megpróbálsz csak a jóra koncentrálni, a hétköznapjaid felragyognak. Néha elég lehet, ha belenézel a naplódba, és visszaidézed az emlékeket.

 

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: Élvezni az életet. Mostanában az idegeid gyakran pattanásig feszülnek, amire igazán nincs okod. Minden apróságra ugrasz, és sokszor ok nélkül megbántasz számodra fontos embereket. Lazíts, mert a csillagok kedvezően irányítják sorsodat, és a problémának tűnő dolgok pillanatok alatt megoldódnak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akibe egy csapásra beleszeretsz. Nem érted magadat, mert elsöpör az érzés. A srác nem támad le, nem akar azonnal az ágyba cipelni, és ez megdöbbent téged. Gondolkozz el az okán. Lehet, hogy végre ő is komolyan gondolja, és tényleg meg akar ismerni.

Karmikus feladatod: Tuningold a csípődet. Sajnos a tél meghozta a fölösleges úszógumikat a derekad és a csípőd környékén. Szerezz be egy hulahoppkarikát: tested azon részeit tudod vele edzeni, amelyekre nem vagy a legbüszkébb. Meglátod, mire eljön a tavasz, ismét hordhatod a szűk kis topjaidat, és a bulik királynője lehetsz.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: A munkahelyeden felmerülő félreértések mérgesítik e hét hangulatát. Mielőtt mindenkivel összevesznél, és még jobban elmérgesítenéd a légkört, vegyél ki pár nap szabadságot. Lazíts, és használd pihenésre ezeket a napokat. Mire visszamész dolgozni, a viszályok is elsimulnak.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel most nem igazán törődsz, munkahelyi problémád minden idődet leköti. Figyelj oda kedvesedre, mert ha túl szabadjára engeded, lehet, hogy másfelé kezd tekingetni, és ezt te sem szeretnéd. Mindig háttérbe szorítod a magánéletedet, itt az ideje, hogy párod az első legyen.

Karmikus feladatod: Ha emlékezetes nyaralásra vágysz, már most kezdj nézelődni az ajánlatok között, és pontosan tervezd meg – legalább nagy vonalakban – az utazást. Fontos tudnod, hogy mi mennyibe fog kerülni. Tisztázzátok kedveseddel, hogy ki mit fizet, így ha szükséges, időben elkezdhetsz spórolni.

 

 

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Pároddal nem szívesen mozdultok ki ebben a hideg időben. Társaságotok nem érti, hogy miért vagytok annyira begubózva, egyrészről irigyelnek, másrészről dühösek emiatt. A héten egy kártyapartit szerveznek, amelyre kötelezően el kell mennetek. Tegyetek eleget a meghívásnak, mert még az is előfordulhat, hogy jól érzitek magatokat.

Karmikus kapcsolatod: Gyermekeddel lesz, aki lehet, hogy már megszületett, de az is lehet, hogy még nem. Álmodban találkozol vele, és olyan dolgokat mond, amelyek megerősítenek a hitedben, hogy a család és a családi értékek a legfontosabbak a földön.

Karmikus feladatod: Ne bagatellizáld el, ha úgy érzed, valami bajod van, ez lehet egészségügyi és lelki. Kérj támaszt szeretteidtől, sokat segíthetnek, még akkor is, ha neked kell megbirkóznod a felgyülemlett belső feszültséggel, amely mindennek az okozója lehet. Minél előbb derítsd ki okát, mielőtt nagyobb problémád lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top