Horoszkóp

Márciusi Holdnaptár

Rengeteg konstelláció lesz márciusban, amely nagy változásokat hoz a párkapcsolatokban, és a munkában.

Növő Hold a Bikában

2009. március 1, 2,

Kissé idegesebb vagy az átlagosnál, ennek talán a munkahelyed az oka, ahol nem alakul minden a megfelelőek szerint. Nagyon jó lenne, ha kávét száműznéd ezen a két napon, mert már csak az hiányzik, hogy valakinek az ostobasága miatt még tovább tornázd az illatos kis feketével a vérnyomásod. Viszont ehetnél ma több gyümölcsöt, mert erre van szüksége a szervezetednek.

 

Növő Hold az Ikrekben

2009. március 3. 4.

A szerelemben olyan valaki után áhítozol, aki nem akar tőled semmit, maximum barátságot, haverságot. A régi kapcsolatnak felújításának sincs semmi értelme, mert a másik úgy érzi, hogy lejárt kettőtök között az idő, nincs már mit adnotok egymás számára, ezért nem szeretne visszatérni hozzád. De lehet, hogy van ennél prózaibb oka is, miszerint van egy harmadik, akit jobban szeret, mint téged. Engedd őt el a lelkedben, és gyorsabban találsz rá az igazira.

Márciusi Holdnaptár

 

Növő Hold a Rákban

2009. március 5. 6.

Csodálatos lesz ez a két nap, mert olyan dolgokat hallasz, amelyektől úgy érzed, hogy a világban mégsem olyan gonosz és sötét lelkek uralkodnak, mint amit eddig hittél. Ráadásul veled is történik egy csoda, amelyről beszámolsz a kollégáidnak, vagy a barátaidnak, akik elámulnak azon, amit tőled hallanak. A Vénusz hátráló mozgásba kezd, ami arra utal, hogy a régi párkapcsolatokban ismét előjöhetnek olyan problémák, amelyekről azt hitted, hogy korábban már lezártad.

 

Növő Hold az Oroszlánban

2009. március 7. 8.

Kevesebb kedvet érzel a fizikai tevékenységhez, leginkább lustálkodnál. Ami érthető, hiszen a mostani konstellációk nem is alkalmasak arra, hogy belevágj valami újba, és arra sem, hogy igazán fontos döntést hozz. Viszont nagyon kedvező arra, hogy a barátnőiddel pletykálj, vagy jótékonykodj, vagy szórakozz. Jobban kell vigyáznod ezen a két napon az energiáidra, mert találkozol egy olyan személlyel, aki nem más, mint egy igazi energiavámpír.

 

Növő Hold a Szűzben

2009. március 9. 10.

Ne feledkezz meg közeli, vagy akár távoli ismerősöd névnapjáról, és ha nem dúskálsz az anyagiakban, akkor is vegyél neki valami olyan dolgot, ami kedves, és nem kerül egy kisebb vagyonba. Nagyon jó lesz ezen a két napon a memóriád, olyan dolgokra is emlékezni fogsz, amiről azt hitted, hogy már régen elfelejtetted. Képes leszel kellő nyomatékkal, és hatékonysággal keresztülvinni mindazt, amit elterveztél. Remek ez a két nap a shoppingolásra, fantasztikus ruhadarabokra akadhatsz, amire ráadásul még a pénzed is meglesz.

Márciusi Holdnaptár

 

Telihold a Szűzben

2009. március 11.

Ugyan egy kissé feszült leszel, amely betudható a teliholdnak, de alapvetően szerencsés lesz a mai nap, és amibe kezdesz, azt sikeresen megvalósíthatod. Hajlamos leszel viszont a költekezésre, talán olyan dologra adsz ki pénzt, amelyre igazán nincs is szükséged, csak elkap a vásárlási láz. Felbukkanhat az életedben egy új ember, akivel a kapcsolatod nagyon szoros és hosszantartó lesz.

 

Fogyó Hold a Mérlegben

2009. március 12. 13.

Óriási energiák vannak jelen ezen a két napon, nagyon fontos, hogy lázongás helyett, vagy a megszokott kerékvágásból való kitörés helyett inkább legyünk lazák, rugalmasak, meg kell tanulnunk pozitívan kifejezni azt a felszabadító erőt, ami bennünk van. Tegyünk valami mást, mint amit eddig megszoktunk, mert ha nem így történik, akkor a könnyebben kialakulhat balesetveszély. Fontos, hogy a főnököddel, vagy akitől anyagilag függsz, most jó legyen a viszonyod.

 

Fogyó Hold a Skorpióban

2009. március 14. 15.

Az a fontos, hogy ne határolódj el élesen senkitől, a családtól sem, mert éppen arra van most szükség, hogy velük együtt töltsd az időd, mert így érezheted igazán jól magad. Ne essen nehezedre felemelni a telefont sem, és egy olyan barát felől érdeklődni, akiről már régen hallottál. Balesetveszélyes ez a két nap, légy sokkal óvatosabb, mint eddig, akár a közlekedésben, akár az otthoni tevékenységekben. És ha nyugalmat szeretnél a párkapcsolatban, akkor ne mondj ellent a kedvesednek.

Márciusi Holdnaptár

 

Fogyó Hold a Nyilasban

2009. március 16. 17. 18.

A munkahelyeden ismét olyan hírek kelnek szárnyra, amelyektől nem fogsz örömödben egy hátast dobni. De nem is szabad, hogy a félelem járja át minden porcikádat, hiszen a vonzás törvénye értelmében ezzel valóban behívod az életedbe mindazt, amitől félsz. Légy bizakodó, sugározz magadból pozitív energiákat, és meglátod, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ha a párkapcsolatban magányosnak érzed magad, akkor fordulj bizalommal a partnered felé, mert most mindent meg tudtok beszélni egymással.

 

Fogyó Hold a Bakban

2009. március 19. 20. 21.

Olyan vagy, mint egy tornádó, aki az utadba mer állni, azt elsöpröd. Nem fog érdekelni, hogy kinek az ismerőse, vagy rokona, ha keresztezi a terveidet, akkor neki vége. A szerelemben nem mindennapi pillanatokat élhetsz át, olyan szenvedélyes leszel, hogy a partnered nem ismer rád. Előfordulhat, hogy olyan valakinek is elrabolod a szívét, akiről úgy gondoltad eddig, hogy bevehetetlen vár, nincs nála semmi esélyed.

 

Fogyó Hold a Vízöntőben

2009. március 22. 23.

A vasárnap még nyugalomban telhet, de nagy bukásokkal kezdődhet a hét. Mégpedig olyan emberek távozhatnak a megszokott pozíciókból, amelyről eddig talán mindenki úgy tartotta, hogy örökké ott lesznek. A féltékenység is felüti a fejét, és ez a szerelmi kapcsolatokban nagyobb felfordulással járnak, hiszen benne van a lehetősége annak, hogy akár véget is érjen a kapcsolat.

Márciusi Holdnaptár

 

Fogyó Hold a Halakban

2009. március 24. 25.

Az önfegyelem legyen ezen a két napon az erősséged, mert hajlamos leszel szertelenül viselkedni. Remek ez a két nap a társasági életre, a bulizásra, vagy a munkahelyen a kávézgatásra. Olyan titok is a tudomásodra jut, amelytől elakad a szavad. De még fontosabb, hogy ezt a titkot ne add tovább, mert több embernek nagyobb kárt okozhatsz vele.

Újhold a Kosban

2009. március 26.

Egy hullámhosszra kerülsz a környezeted tagjaival, és remek az idő a csapatmunkára, amelyben fantasztikus eredményt érhettek el. Ma minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel, mert belső békéd és biztonságérzeted kisugárzik rájuk, és ez sokkal vonzóbbá tesz, mint általában. Ha szépészeti műtétre kerül sor, vagy ezen gondolkodsz, akkor jó időben történik a beavatkozás, vagy jók a terveid.

Növő Hold a Kosban

2009. március 27. 28.

Márciusi HoldnaptárArra használd ezt a két napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat, hiszen az energiaszinted igen magas. Amihez nem volt kedved, most azt is tedd meg, és biztos lehetsz benne, hogy a legjobban fogod végezni. Mindenféle pénzügyi tranzakció jól sikerül, sőt még az is előfordulhat, hogy pénz áll a házhoz. Viszont a párkapcsolatodban feszültség adódik, mégpedig a pénz miatt. Állj a sarkadra, és tarts ki az mellett, amit jónak látsz.

Növő Hold a Bikában

2009. március 29. 30.

Őszintén kell a dolgok mélyére tekintened, és el kell utasítanod azt a személyt, aki csak érdekből barátkozik veled. Van egy olyan személy is a környezetedben, akinek semmi sem elég. És irritál téged, hogy nem tesz érte semmit, hanem másokat pumpol, többek között téged is. Ezt nem engedheted, meg kell neki mondanod a magadét, különben az elfojtás betegségek formájában jelentkezhet nálad.

Növő Hold az Ikrekben

2009. március 31.

Azok a tervek, amelyekkel hat hónappal ezelőtt foglalkoztál, vagy amelyek akkor megbuktak, most teljesen kudarcba fulladnak. Ezért neked ma az elengedést kell gyakorolnod, és nem bánkódni, hogy nem sikerült, hanem inkább örülni neki. Mert ha sikerül, akkor később ez mázsás teherként nehezedne a válladra, amely alatt hétrét görnyednél. És azt is megbánnád, hogy ez a terv valaha az eszedbe ötlött. A mai nap a karmikus találkozásoké, akivel ma a sors összehoz, azzal az előző életekben is találkoztatok már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top