Horoszkóp

Ez vár ránk a szerelemben 2017-ben a csillagok szerint – 2. rész

A horoszkóp nem egy kőbe vésett történet, de egy pillantást érdemes vetni rá, mit ígérnek a csillagok a szerelmi életünkre nézve az új évben!

Mérleg 

2017 elég kaotikus évnek ígérkezik. Lehet, hogy sokszor érzel majd zavarodottságot, ezért próbálj mindig mindent kétszer átgondolni, mielőtt cselekszel, nehogy értékes kapcsolatok menjenek tönkre félreértések miatt! A kapcsolatodban nem árt, ha elfogadóbban viszonyulsz a partnered nézőpontja felé. Jó hír, hogy ebben az évben végre összejöhet az a romantikus álomnyaralás is, amire régóta vártok.

Skorpió

Az idei évben csak végletekben gondolkozol: vagy komoly kapcsolat (netán házasság) vagy semmi egyéb. Az ágyban továbbra is verhetetlenül hozod a formád, de elégedj meg a pároddal, mert a rövid flörtök és kikacsintások szakítást eredményezhetnek.

Ez vár ránk a szerelemben 2017-ben a csillagok szerint - 2. rész

Nyilas

Ha szingli vagy, inkább izgalmas, új találkozásokat ígérnek a csillagok, mint nagy szerelmet. De ne csüggedj, mert pont az ilyen interakciókból lehetnek a jövőben a komoly kapcsolatok! A házasságokban harmónia és boldogság várható. A babatervezésen is a csillagok áldása ül!

Bak

A társasági életed ragyogónak ígérkezik, rengeteg új kapcsolatra tehetsz szert. A randizás terén is bátrabban viselkedsz, és ez számos csodás élményt eredményezhet. Ha kapcsolatban élsz, és elég stabilnak érzed az ügyet, a házasságot sem érdemes tovább halogatni!

Vízöntő

Számodra nem 2017 ígérkezik a megállapodás évének. Jobban érdekelnek az izgalmas, új élmények és találkozások, mint egy komoly kapcsolat. A házas Vízöntők több szabadságra vágynak, ami, ha nem jól kommunikálják, komoly konfliktusokhoz vezethet, ezért csak óvatosan!

Halak

Nyugalom és kényelem jellemzik legjobban az előtted álló évet, már ami a szerelmi életedet illeti. Nem lesz sok feszültség, ám annál több romantika és nagy beszélgetés vár rátok a pároddal. Akkor sem feszülsz rá a párkeresésre, ha egyedülálló vagy – csak hagyod, hogy maguktól történjenek a dolgok.

A horoszkóp első felét itt találod!

Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top