Horoszkóp

Így vonzd be az igaz szerelmet

Mi kell ahhoz, hogy az életedbe vonzd a valódi és igaz szerelmet? Néhány apróság mindenképpen. Fogadd meg és persze gyakorold ezt a négy tippet, és előbb találkozol életed szerelmével, mint sejtenéd. Így működik ugyanis a vonzás törvénye. Ugye kipróbálod?

Szép dolog a várakozás meg a reménykedés, eljátszani a gondolattal, milyen lesz majd az Igazi karjaiban elolvadni, szerelmesen összebújni, meg a többi romantikus dolog. Csak ez még önmagában kevés, hogy az igaz szerelem betoppanjon az életedbe. Persze akadhatnak kivételek, ami ugyanakkor meglehetősen ritka. Jobb, ha teszel érte, hogy bevonzhasd a számodra ideális partnert.

1. Szeres magad!

Előfordult már, hogy a tükörben csúnyának, kövérnek láttad magad? Kivel ne fordulna elő… Mégis, amikor folyamatosan felnagyítod a problémát, a nem-szeretem-testrészre fókuszálsz, amit aztán gondosan eltakargatsz, miközben egyre rémesebbnek látod magad. Maszkot viselsz, ami azért sem jó, mert így nem lehetsz teljes önmagad. Amint egyre mélyebben bújsz az álarc mögé, egyre nehezebben viseled, ha valaki le szeretné azt venni rólad. Az önkritikával nincs gond, viszont a saját érdekedben érdemes elfogadni mindazt, aki te vagy. A szép és a kevésbé szép részletekkel együtt. Amint eljutsz ide, hidd el, még ez a részed is megszépül.

2. Élj a szenvedélyeknek!

Gondolkodtál már rajta, vajon mikor látnak téged mások a legvonzóbbnak? Amikor valami számodra fontos dologról szeretettel vagy szenvedéllyel beszélsz. Nemcsak a hasonló érdeklődésű embereket vonzod magad köré ezzel a mentalitással, hanem azokat is, akik nem bírnak ellenállni a varázsodnak, a lelkesedésednek. Talán épp az igaz szerelmet is közöttük találod.

igaz szerelem párkapcsolat vonzás törvénye

Mindössze ennyi kell, hogy rád találjon az igaz szerelem (Thinkstockphotos)

3. Valósítsd meg magadban, amit a másikban keresel!

A vonzás törvénye szerint mindenkor azt az energiát vonzod magadhoz, amelyet önmagadból kifelé sugárzol. Ha például kedves, könyörületes, figyelmes és nyugodt társra vágysz, győződj meg róla, vajon benned is megtalálhatók-e ezek az értékes tulajdonságok. Légy fegyelmezett, kitartó és következetes, és rád talál az igaz szerelem.

4. Légy hálás!

A hála érzése rendkívüli módon emeli aurád rezgését, sokkal erőteljesebbé és vonzóbbá válsz mások szemében is. Értékeld ezért mindazt, amivel máris rendelkezel. Az egészséget, a családot, a barátaidat. A hála kifejezése az egyik legpozitívabb érzelem, és csupa jó dolgot vonz az életedbe. Például az igaz szerelmet. Nem megéri?

Conscious Reminder

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top