Horoszkóp

6 túlféltős csillagjegy, akinek nem ártana lazítania a pórázon

Ezeknek a csillagjegyeknek nem árt vigyázniuk, ugyanis az állandó aggódás és féltékenység könnyen kontrollmániássá teheti őket. Ráadásul a partnerük is könnyen ráunhat, hogy állandóan védeni és ellenőrizni próbálják őket. Szóval, lazítaniuk kéne némiképp azon a bizonyos pórázon, ha nem szeretnék, hogy párjuk levegő után kapkodjon. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek rák horoszkópA Rák mindig azzal védekezik, hogy csak a legjobbat akarják a párjának és valójában valamennyi szerettének. Az is gyakori indok nála, hogy ő csupán szeretetből félti a többieket. Biztosan így is van, mégis jobban teszi, ha kicsit visszavesz a nagy igyekezetből, különben a párja ragacsnak, túlzottan is birtoklónak érezheti őt.

A Bika

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek bika horoszkópA Bikát birtoklási vágya és féltékenysége gyakran kiállhatatlanná teszi. A túlzott ragaszkodással, a féltékenységgel ugyanis pontosan az ellenkezőjét éri el, mint amit szeretne: párja nem kötődik hozzá még erősebben, inkább menekülni próbál a szorításból.

Az Oroszlán

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán meggyőződése, hogy erősebb és bátrabb másoknál, ezért kötelességének érzi, hogy védelmező szerepet töltsön be. Még akkor is, amikor valójában a párjának, a szeretteinek semmi szükségük sincs erre. Pontosan emiatt egy idő után meglehetősen idegesítővé válhat a testőrködése, a túlzott aggodalmaskodása.

A Kos

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek kos horoszkópA Kos tűzről pattant jelleme miatt szinte vadássza a konfliktusokat. Sok olyan helyzetben is a párja védelmére kel, amikor nem is történik valódi sértés. Ezzel azonban kellemetlen helyzeteket és fölösleges vitákat generálhat, amire előbb-utóbb ráun a másik. Már a kínos szituk miatt is.

A Skorpió

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek skorpió horoszkópHa a paranoiának szobrot állítanának, szinte bizonyosan a Skorpióról mintáznák. Az ő paranoiája, féltékenysége ugyanis már-már legendás, extrém méreteket képes ölteni a faggatózástól kezdve a legaprólékosabb nyomozásig. Pedig jobban tenné, ha nem esne túlzásba, mert nemcsak megrémiszti vele párját, de könnyen el is üldözheti maga mellől.

A Bak

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek bak horoszkópA Bak rendkívül magabiztos a döntéseit illetően. Nem is szeret kimaradni egyetlen döntéshelyzetből sem, így ritkán hagyja, hogy a párja nélküle döntsön bármiben is. Tudnia kellene, hogy ez a viselkedés nem feltétlenül illik bele az egészséges párkapcsolatba, hiszen társa folyton úgy érezheti, hogy nem bízik benne eléggé.

ragaszkodó, féltékeny csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túlzottan is ragaszkodóak lehetnek

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top