Ezeknek a csillagjegyeknek új állást hoz a retrográd Merkúr

nlc | 2019. Március 27.
A bolygók retrográd mozgása idején inkább a múlt, mintsem a jövő foglalkoztatja a csillagjegyeket, ám kivételes módon a retrográd Merkúr, amely idén háromszor is hátráló mozgást végez – jelenleg is – ennek a 4 csillagjegynek a karrierjére kifejezetten pozitív hatással lehet.

1. Bika

A Bikának a kapcsolati hálója lesz segítségére, hogy új állást találjon a Merkúr retrográd idején (március 6-29., július 8-augusztus 1. és október 31-november 20. között) . Barát vagy előző kolléga segíthet az útja egyengetésében, ezért bátran merjen érdeklődni, segítséget kérni a környezetében.

2. Rák

A Rák talán most lépi meg, hogy nem alkalmazottként folytatja tovább, hanem végre belevág abba a vállalkozásba, amiről régóta álmodik. Az is lehet, hogy ezt egy új városban vagy akár másik országban teszi meg. Az állásváltoztatásban idén három alkalommal is támogatja őt a retrográd Merkúr, érdemes hát a tettek mezejére lépnie.

Ezek a csillagjegyek állást találnak a Merkúr retrográd idején (iStock)

3. Nyilas

A Nyilas számára a retrográd Merkúr alkalmat kínál rá, hogy kiszálljon a mókuskerékből, és végre rátérjen a saját útjára, és kövesse az álmait. Nem érdemes tovább húznia, hogy olyan munkát végezzen, ami nem teszi boldoggá. Engedje el máris, és pályázza meg álmai melóját.

4. Bak

A Bak azzal tehet szert új lehetőségekre, ha aktívabban jelen van a közösségi médiában, és nem hanyagolja el az önmenedzselést. Akár új munkaadót, akár új klienseket szeretne találni, először neki kell tennie érte. Posztoljon minél gyakrabban, böngésszen a Facebookon, az Instán, mert remek lehetőségeket kínál számára az idei Merkúr retrográd.

bustle

Exit mobile version