Ezek a csillagjegyek nem békülnek az exekkel

nlc | 2019. Április 17.
Vannak, akik számtalan újabb esélyt hajlandók adni akár a szakítást követően, mások meg talán akkor sem melegítenék fel újra a káposztát, ha fizetnének nekik érte. Vajon te is az utóbbi csillagjegyek közé tartozol? Kiderül a horoszkópból.

1. Bak

A Bak híres arról, hogy mindent a praktikum és a hatékonyság igájába hajt. Ezért neki biztosan eszébe sem jutna valaki olyanra pazarolni az idejét, aki előzetesen már leszerepelt előtte. Ráadásul ő kifejezetten a stabilitás, a biztonság, a megszokások híve, amiből az exszerelem könnyen kibillenthetné. Ezt pedig nem engedi meg magának.

2. Kos

A Kosnak egyáltalán nem kenyere a megbocsátás. Ha valakivel konfliktusba kerül, azt halálosan komolyan veszi, és még ha el is párolog a dühe, akkor is úgy véli, egy életre végzett az illetővel. Ő akkor sem ad újabb esélyt, ha még érzi a lelkében a vonzalmat, mereven kitart az elve mellett, az exek nála tabutémák.

Ezek a csillagjegyek nem békülnek (iStock)

3. Oroszlán

Mindegy, miért szakított párja az Oroszlánnal, büszkesége olyan nagy, hogy a döntés nagyon mély nyomot hagyott az egóján. Ezért viselkedik hűvösen és távolságtartóan az exeivel. Ez azonban csak a felszín, a valódi ok, amiért sosem jönne össze egyetlen exszerelmével sem, mert retteg, hogy újra átejtik, ismét fájdalom érheti.

4. Skorpió

A Skorpió nem azért szeretné örökre elfelejteni az exeit, mert annyira haragszik rájuk, még ha a legtöbbször ez pontosan így is tűnik. Valójában magában keresi a hibát, és inkább tiszta lappal szeretne új kapcsolatba kezdeni, mint olyan partnerrel kockáztatni, akiről úgy érzi, sosem lenne képes maximálisan megbízni benne.

elitedaily

Exit mobile version