Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy adja a legjobb szerelmi tanácsokat

Ettől a 3 csillagjegytől sohasem fogod azt hallani, hogy „engedd el”, vagy „ne agyalj rajta annyit”. Ők igazi, átgondolt és használható tanácsokkal, javaslatokkal látnak el téged, ha eltévedtél a szerelem útvesztőjében. Lehet, hogy te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

1. A megértő Halak

szerelmi tanácsok csillagjegyek halak horoszkópA víz jegyű Halak pontosan tudja, milyen könnyű elsodródni az árral, amikor a szerelemről esik szó. Mivel nagyon érzelmes és romantikus típus, neki talán nem is lehet olyan érzelemről mesélni, amit ő maga ne élt volna át akár többször is az életében. Ez az érzelmi gazdagság rendkívül együttérző és empatikus csillagjeggyé teszi őt. Már ezért is érdemes meghallgatni a szerelmi tanácsait.

Ezek a csillagjegyek szuper szerelmi tanácsokat adnak (iStock)

Ezek a csillagjegyek szuper szerelmi tanácsokat adnak (iStock)

2. Az őszinte Nyilas

szerelmi tanácsok csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas csöppet sem az érzelgősségéről híres, de nem is ezért érdemes hozzá fordulni. Tőle csak akkor érdemes tanácsot kérned, ha elfogadod az érveit, és nem sértődsz meg, amikor szembesít az olykor kegyetlen igazsággal. Tőle akkor is őszinte véleményt hallasz, ha ezzel esetleg fájdalmat okoz neked. Hosszú távon ugyanakkor szinte bizonyosan a javadra válik a szerelmi tanácsa.

3. A logikus Szűz

szerelmi tanácsok csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz olyan, mint egy ablaktörlő, aki a leghomályosabb képet is kitisztítja. A szerelmi kapcsolatok ösvényében könnyű elveszni, ám a Szűz analitikus természete kihúz téged is a bajból. Ő ugyanis a legkuszább szituációban is megtalálja a logikát, a megoldást, legyen szó például a legújabb flört üzenetéről vagy arról, hogyan mászhatnál ki a slamasztikából, és tehetnéd jóvá a párkapcsolati félreértéseket.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top