Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. április 24-30.: Többet segít most a fogyó hold, mint sejtenéd

A húsvéti ünnepeket követően a lehető legjobbkor jön most a fogyó hold energiája és segítsége. Mi mindenben támogat a héten? A holdhoroszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Legjobbkor jön a fogyó hold, ha szeretnéd a húsvéti lakoma hizlaló hatását ellensúlyozni: most gyorsabban, könnyebben szabadulhatsz meg a plusz kilóktól. A fogyó Hold mindenféle diétában hatékony társ a héten. És mi mindenben támogat még?

SZERDA – április 24.: György napját a népi hagyomány az igazi tavasz kezdetének tartja. Április Szent György hava. A Bakban járó Hold fegyelmezettséget és hatékonyságot hoz ma neked. Az ünnepek után a fogyó hold a fogyókúrában kitűnő szövetségesed. Egyél most tudatosabban, kevesebbet, és gyorsan meg is lesz az eredménye.

CSÜTÖRTÖK – április 25.: Ma egész nap a Bakban jár a Hold, amely így még ma is erőteljesen támogat, hogy elkezdd a fogyókúrát. Akkor is jó segítőd, ha selejteznél, lomtalanítanál. Csak arra ügyelj, hogy a felesleges holmikat hova dobod. Érdemes gyűjtőhelyeket keresni, így a környezetet sem terheled a fölösleges hulladékkal – ez is fontos a Bak Hold szerint.

PÉNTEK – április 26.: Ma fogászati és kertimunka-tilalom van. Érdemes hallgatni és követni a régiek megfigyelésein alapuló tapasztalatokra, ők még a természet rendjét követték. A méregtelenítés ugyanakkor ma különösen hatékony, amelynek egyik legjobb módja a talpmasszázs. Keress fel szakembert, aki pontosan tudja, mely pontokat stimuláljon a siker érdekében.

heti holdhoroszkóp 2019. április 24-30.

Sokat segít a fogyó hold a héten (iStock)

SZOMBAT – április 27.: Ma levegős jegyben, a Vízöntőben jár a Hold, ezért erősen javasolja és támogatja szellőztetést, legyen szó az otthonodról, az irodáról vagy a fejedről. Utóbbit a szabadban teheted: menj a természetbe! Erdőben, kilátóban különösen szabadnak érezheted most magadat. Meglátod, teljesen kicserélve térsz majd haza.

VASÁRNAP – április 28.: Még mindig a Vízöntőben jár a Hold, ami azért jó hír, mert ha tegnap nem volt időd kirándulni, kimozdulni, még ma is megteheted. Akkor is menj, ha borongós az idő! Nem vagy cukorból, nem lesz semmi bajod, ha kicsit megázol, sőt épp ettől lesz igazán kalandos az egész. Természetesen vihetsz magaddal esernyőt, esőkabátot.

HÉTFŐ – április 29.: Hajnalban a Hold átlép a vizes Halakba. Ez pedig ma különösen aktuálissá teszi a mosást, öntözést, és valójában minden vízzel kapcsolatos tevékenységet. Azért is különösen alkalmas a mai nap, mert hétfő a Hold napja. Az angol Monday (= Moon day) szó is erre utal. Szóval ma vizeskedj, ha pedig kényeztetnéd magadat, végy egy illatos kádfürdőt.

KEDD – április 30.: Ez a hónap utolsó napja. Döbbenetes, hogy már az év negyedik hónapja búcsúzik. A Halakban járó Hold szentimentális hangulatot hoz magával, sőt a vizes Hold könnyeket is csalhat a szemedbe. Ne lepődj meg, ha sírásra leszel ma hajlamos. Emellett, vagy ehelyett csinálhatsz magadnak ma is illatos kádfürdőt.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. április 24-30.

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top