Horoszkóp

Előre is bocs! Ezek a csillagjegyek a legnagyobb lúzerek

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a legnagyobb lúzerek. Félreértés ne essék, csöppet sem buták vagy ostobák, egyszerűen csak ők a legjobb szívűek, a leginkább jóhiszeműek másokkal, ezért pedig gyakorta kihasználják őket a többiek. Te is köztük vagy? Még inkább érdemes megfogadnod a javaslatokat.

Senkinek sem kellemes, amikor palira veszik a többiek. Kivel nem esett meg, hogy áldozatul esett mások tréfáinak, netán bedőlt egy remek marketingtrükknek, becsapták, érzelmileg zsarolták, vagy kegyes hazugsággal vádolták. Ám ezekre a csillagjegyekre valójában nagyon is rájár a rúd… Róluk mondják a legtöbben, hogy igazi balfékek, igazi lúzerek… Tényleg így lenne?

A Mérleget könnyű megtéveszteni

Meglepőnek tűnhet, de a Mérlegnél többet egyetlen csillagjegy sem latolgat az életében. Ő az, aki górcső alá vesz minden helyzetet és érintett személyt, akinek valójában örökkévalóság, mire meghoz egy döntést… Óvatossága, körültekintése ellenére mégis gyakran rászedik. Az ok különösnek tűnhet: lassan eszmél. Ő ugyanis bármilyen történetet könnyen elhisz, ha a másik kicsit összezavarja, meg időt sem ad, hogy nyugodtan átgondolhassa a dolgot. Előbb-utóbb persze ráeszmél, hogy rászedték, csak éppen akkor már túl késő. Ő az, aki könnyen bedől az ígéreteknek, az interneten felbukkanó álhíreknek, vagy éppenséggel felvásárolja a telemarketingesek összes portékáját, ám csak akkor olvassa el az apró betűs részt, amikor megtörtént a baj.

Ezeket a csillagjegyeket nagyon könnyű rászedni (iStock)

A Halak könnyen bedől az olcsó trükköknek

Bár élete nagy részét a saját maga által kreált párhuzamos valóságban tölti, ahol egészen más törvények uralkodnak, mint a jelen világban, a mindennapokban a Halak kimondottan sebezhető csillagjegy. Még az olyan trükköknek is bedől, amit kis túlzással a gyerekek is átlátnak. Különösen a „könnyű pénzkereset” ígérete kápráztatja el, hiszen éppen ez az, amire a leginkább vágyik, amiről mindig is álmodozott. Nem az a típus, aki hajlandó az olyan mindennapi dolgokra pénzt áldozni, mint a munkája, a pénzügyi biztonsága, főként, hogy irtó nagy szüksége van a pénzre, mert szinte képtelen spórolni. Lottó, szerencsejáték, rulett, kaparós sorsjegy, mintha mindezt egyenesen neki találták volna ki. Rendületlenül hiszi, hogy az életben adódó problémák, nehézségek a lottószámokkal vagy egy érme feldobásával megoldódnak.

A Bika önzetlen és könnyen megbízik a többiekben

Miután nem könnyen barátkozik, és nem könnyen alakít ki kapcsolatokat másokkal, így az egyedüllét az elsődleges oka, hogy a Bika is az átverések gyakori elszenvedője. A leértékelések idején gondosan mérlegeli vásárlásait, ám ha már valamelyik barátról esik szó, vagy megnyerőnek tűnő illetőről, a mindenkor higgadt Bika is könnyen elveszíti a realitásérzékét, s nem gondolja át, mennyi is az annyi. Sosem utasítaná vissza azt a baráti kérést, amely szerint mindennél jobban jönne most egy kis kölcsön, hiszen azzal minden probléma megoldható lenne. Szó nélkül, sőt mindenféle írásos ígérvény nélkül odaadja a pénzt, mert nagyon megbízik a barátokban és az ígéretekben is. Nem számít, hogy az ismeretség mennyire régi. Újdonsült „barátoknak” is gyorsan bizalmat szavaz, akik aztán felszívódnak a pénzzel, és többé sosem látja őket. Ilyenkor persze ő is sejti, hogy csúnyán palira vették.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top