Horoszkóp

6 jó tanács, és ezek a csillagjegyek nem tudnak neked ellenállni

A következő csillagjegyekben született a párod? Avagy a leendő társad, akivel épp csak randizni kezdtél? Mivel tudod őt az ujjad köré csavarni? Mi az, aminek képtelen lesz ellenállni? Próbáld ki ezt a 6 jó tanácsot, és nyert ügyed lesz a horoszkóp szerint...

A te párod is a föld jegyek közé tartozik? Szeretnéd őt magad mellett tudni? Meg akarod nyerni magadnak? A föld elemi csillagjegyek a Bika, a Szűz és a Bak érzelmes típus, igazi természetkedvelők, a testi érintés a szerelemnyelvük, emellett vágynak a biztonságra, a stabilitásra, a kényelemre. Két lábbal a földön állnak, ami a szerelmi életükre is jellemző. Ha igazán bejössz nekik, még akkor sem döntenek hirtelen. Inkább alaposan meg akarnak ismerni, és csak azt követően lépnek tovább a kapcsolatban. Hogy fülig beléd szeressenek, a következő javaslatokat érdemes megfogadnod, és persze be is vetned ehhez.

1. Ne veszítsd szem elől a céljaidat

A föld elemi csillagjegyek a rutin és a szervezettség hívei, így minél alaposabb és megbízhatóbb vagy, annál vonzóbbnak látnak. Ez különösen a Bakra igaz, az intelligencia és a karrier fontossága utat jelent a szívéig. Ha biztosítod számára azt az állandóságot, amire vágyik, ő is mindent megtesz érted.

2. Ne élj vissza föld jegyű párod idejével

A föld jegyek szülöttei számára az idő értékes, s ennek megfelelően is gazdálkodnak vele. Ha úgy érzik, feleslegesen rabolod az idejüket, eleve elvágtad magad előttük. Mutasd, hogy megbízható vagy, s bármikor számíthatnak rád. A pontosság a randiknál is elengedhetetlen, mint ahogyan az is, ha megígérsz nekik valamit.

Ezekkel a trükkökkel könnyedén ujjad köré csavarhatod a párodat (iStock)

3. Főzz valami finomat föld jegyű párodnak

A Bika, a Szűz és a Bak szívéhez nagyon gyakran a gyomrukon keresztül vezet az út. Bár sok mindenben eltér egymástól a három csillagjegy, abban nincs különbség, hogy mindhárman szeretnek finomakat enni. S bár többségük imád főzőcskézni, ha valami különlegeset készítesz a párodnak, kitüntetettnek fogja magát érezni.

4. Ismerd meg a barátait!

A föld jegyűek kedvelik, ha barátok veszik körül őket, s olyan helyeken időznek, ahol otthonosan mozognak. Ez lehet a lakásuk, egy bár, netán étterem, amely már-már törzshelyüknek számít, a lényeg, hogy biztonságban, kényelmesen érezzék magukat. Így ha meg szeretnél magadnak nyerni egy föld jegyűt, ismerd meg a barátait, a kedvenc helyeit, fogadd el a megszokásait, egyszóval mindazt, ami a számára a komfortos környezetet megteremti.

5. Föld jegyű párodnak fontos a gyengédség

A Bika, a Szűz és a Bak szeretetnyelve a testi érintés, és a szívességek megtétele. Ha vele vagy, párodnak fontos a testi közelség, hogy megfogod a kezét, puszit adsz az arcára, megérinted a karját, vállát, amikor beszélgetsz vele. Az ölelést is imádja. Ha megadod neki ezt a figyelmességet, ő is minden kívánságodat teljesíteni fogja.

6. Légy hiteles!

Felesleges különböző játszmákba bonyolódnod, a föld elemi jegyek szülöttei többre értékelik, ha nem akarsz más lenni, mint aki vagy. Fontos a hitelesség, a kézzelfoghatóság, ők valósággal irtóznak a kerülő utaktól. Nyitottak és fogékonyak mindenre, szóval felesleges bármit is rejtegetned párod elől, mert úgyis könnyen átlát rajtad.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top