Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. július 17–23.: Elveszíted, amihez túlzottan ragaszkodsz

A holdhoroszkóp szerint ezen a héten a fogyó Holdnak köszönhetően könnyedén elengedheted mindazt, amire már nincs szükséged. Amihez viszont túlzottan ragaszkodsz, azt könnyen elveheti tőled az élet...

Július közepén éjjel a csillagos égre nézve láthatod a fogyó Holdat, amely „C” formájával mutatja, hogy napról napra csökken. Ez a holdállás segít neked abban, hogy te is csökkentsd, amit aktuálisan szeretnél: a testsúlyodat, a szervezeted méregterheltségét és valójában bármit. Most semmihez sem érdemes túlzottan ragaszkodni, mert ha nem engedsz, az élet veheti el tőled…

SZERDA – július 17.:  Nagyjából déltől kemény kihívás lesz számodra, hogy engedj a merev nézeteidből. Ha belső feszültséget érzel, biztos lehetsz benne, hogy a fixa ideák feszítenek belülről. A Vízöntő Hold szerint éppen ezek elengedése aktuális ma. Segít a fogyó Hold meg egy nagy szellőztetés is.

CSÜTÖRTÖK – július 18: A tegnapihoz hasonlóan csütörtökön ismét csak óriási kihívás a ragaszkodás, a megrögzött ideák elengedése. Ne csak a lakást szellőztesd ki, hanem a tüdődet is egy hatásos légzőgyakorlattal. A neten biztosan találsz ehhez számos oktató videót. De még jobb, ha jógázol ma, és szakembertől tanulod meg a részleteket. Kapcsolj ki, amennyire csak teheted.

Semmihez sem érdemes túlzottan ragaszkodni (iStock)

PÉNTEK – július 19.: Pénteken csak késő éjjel vált jegyet a Hold. Így nem maradtál le semmiről: amennyiben az előző két napban nem jutott volna időd az elengedéssel foglalkozni, még ma is megteheted. De ha már tettél lépéseket ez irányba, nagyon jó, ha ma is folytathatod. Szellőztesd ki a fejedet, az otthont, az irodát, lélegezz, fújd ki magadból az összes feszültséget. Hidd el, nagyon jót fog tenni!

SZOMBAT – július 20.: A Halak vizes jegy, ami azt jelenti, hogy ma a Hold minden vízzel kapcsolatos tevékenységnek kedvez. A régiek azt javasolták, hogy ilyenkor érdemes öntözni a növényeket, fürdőzni, de ez a mostani fogyó Hold a mosást is még hatékonyabbá teszi, mert gyorsabban megszabadulhatsz a szennyeződésektől. Ugyanez okból tanácsos ma felmosni, vagy bármilyen mosható felületeket vízzel letörölgetni. Csodát tesz ma a víz veled és a környezeteddel is.

VASÁRNAP – július 21.: A mai nap is a Halakban járó Hold hatása alatt áll. Szóval ma is öntözhetsz, moshatsz, felmoshatsz és lemoshatsz bármit. Persze a vasárnapod ne csak a házimunkáról szóljon! Mehetnél fürdőbe, strandra, szaunába, vagy elmerülhetsz a kádban. Lubickolj kicsit, áztasd ki magadból az egész heti fáradtságot!

A fogyó Hold támogatja az elengedést, a fogyókúrát, a méregtelenítést is (iStock)

HÉTFŐ – július 22.: Hétfő a Hold napja. Csak délben lép ki a Hold a vizes Halakból, tehát délelőtt továbbra is érdemes öntözni, mosni. Viszont délben a Kosba átlépő Hold már aktivitást, türelmetlenséget és versenyszellemet hoz, ami inkább sportra és karrierépítésre alkalmas. Keress kihívásokat, célokat, készíts új terveket!

KEDD – július 23.: Kedd a Mars napja, mely most tökéletesen összecseng a Kosban járó Holddal. Vagyis a mai nap teljes mértékben az aktivitás jegyében telik. Olyan feladatokat válassz, amiket rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Süthetsz, befőzhetsz, de ne nagy mennyiségben! Mára fogászati tilalom van érvényben, ezt is érdemes betartani…

Ezekben a jegyekben jár az elengedést támogató fogyó hold

Az elengedést támogatja a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top