Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. július 24-30. – Jön a változás szele

Július utolsó napjai meghozzák a változás szelét. Szó szerint és átvitt értelemben is. Hogy minden változik, változhat most az életedben? A holdhoroszkóp ezúttal is segít a megfejtésben...

Július utolsó napjaiban megérkezik a változás szele. A fogyó Hold mos szó szerint is szeles időt hozhat magával. A jelenség a te életedben is változást generálhat. Persze csak akkor, ha együtt működsz vele. Semmi sem történhet nélküled. Ez sem…

SZERDA – július 24.:  A Kos Hold szorgossá tesz téged. Ha ma sütsz, befőzöl, bármit is teszel a tűzzel, mind kitűnően fog sikerülni. Tanácsos most kitenni az ágyneműket is szellőztetni. Remélhetőleg száraz idő lesz ma. A fűszernövények szárítása is időszerű. Ahogyan bármilyen izzasztó mozgás is, kellően aktívnak érzed magad egyébként is. Viszont fogászati tilalom van érvényben szerdán – erre nagyon érdemes odafigyelni.

CSÜTÖRTÖK – július 25: Ma már a Bikában jár a Hold, ami tegnaphoz képest érzetre jóval lassabb napnak ígérkezik. A fogyó Hold kedvez az arc-, és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pórusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és ágynemű-szellőztetéssel a rossz szagoktól szabadulhatsz meg. Még ma is fogászati tilalom van, csak most az alsó fogsorra vonatkozóan.

PÉNTEK – július 26.: A mai nap a tegnapi hasonmása: egész nap a Bikában jár a Hold, ráadásul a péntek a szépség napjai is, hiszen vénuszi napként tartjuk számon. Mindez pedig még inkább kedvez az arc-, és bőrtisztításnak, a szépítkezésnek, de az otthonod átszellőztetésének is. Érdemes ma gyantáztatnod, epilálni, leradírozni a bőrödet is. Viszont ma se menj még fogorvoshoz! Csak akkor, ha égetően fontos!

A változás szelét hozza a héten a Hold a horoszkóp szerint (iStock)

SZOMBAT – július 27.: Az Ikrekben járó Hold szeles időt hozhat. Ez a szél két dologra nagyon is alkalmas: 1. kitisztítja a levegőt. 2. újdonságokat fúj be az életedbe. Ezek szimbolikusak, vagyis használhatod arra, hogy a szél segítsen kifújni az életedből az idejétmúltat, és befújja helyébe az újat. Kizárólag rajtad múlik, ez mit érint. Félelem nélkül, nyitottan állj most a változáshoz, és nagyszerűen alakul az egész!

VASÁRNAP – július 28.: A mai nap is az Ikrekben járó Hold hatása alatt áll. Tehát vasárnap is használhatod a szelet a régi dolgok kitisztítására, és az új beengedésére. De ne erőlködj, az Ikrek Hold ugyanis a könnyedség jegye. Csak azt tedd, amire készen állsz, ami könnyű! És mindenképpen tölts sok időt a szabadban! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is!

HÉTFŐ – július 29.: Csak kora délután lép át a vizes Rákba a Hold, vagyis délelőtt a szellőztetés még nagyon is aktuális. Majd délután a mosás, és minden vizes tevékenység: öntözés, hajmosás, felmosás, szaunázás, úszás, bármi. Este lazításképpen végy egy forró kádfürdőt, és töltődj fel a víz elemi energiával. Amikor kihúzod a dugót, képzeld el, hogy a vízzel távozik minden gondod, problémád is…

KEDD – július 30.: Még ma is megteheted, amit tegnapra javasolt a Hold: mosás, öntözés, hajmosás, felmosás, kádfürdő és a többi. Utóbbi azért is aktuális, mert a fogyó Hold szerint kioldódhatnak belőled a gondok, a problémák, amiket a lefolyó víz elvihet. Emellett javasolt sok folyadékot innod egész nap.

Ezekben a jegyekben jár a változást támogató fogyó Hold a héten

A változásokat, az újdonságot támogatja a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top