Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek küldik a legrosszabb Tinder-üzeneteket

Néhány kirázzák a kisujjukból a legmegnyerőbb randiüzeneteket. Ezeknek a csillagjegyeknek ez nem megy olyan könnyen. Ők írják a legrosszabb üzeneteket, ezzel elijesztik a lehetséges partnereket. Pedig nagyszerű társak, csak a randi appokon ez nem derül ki. Vajon te is közéjük tartozol?

A Tinderen és egyéb hasonló randi appokon a fényképek mellett az üzenetek is nagyon sokat számítanak. Hiszen azt követően, hogy levelezni kezdesz valakivel, nagyon fontos lehet a találékonyság, a kedvesség, az odafigyelés, a humor… Van, akinek ezek az üzenetváltások nagyon könnyen mennek, ám vannak olyanok is, akik bár élőben nagyon is jó fejek, üzenetben nem biztos, hogy annyira megnyerőek. Ők nagy eséllyel ehhez a három csillagjegyhez tartoznak.

Az Oroszlán be akar mutatkozni

Az Oroszlán elbűvölő. Hogy akkor mi a probléma? Az, hogy azt szeretné, ha minden találata, azaz potenciális partnere tudna erről. Ezért bizony hajlamos lehet túl sokat mesélni magáról. Az üzeneteiből kiderül róla minden, legfőképpen az, hogy milyen csodálatos emberről is van szó, kérdezni viszont gyakran elfelejt. Ha a másik fél véletlenül mégis szóhoz jut, az Oroszlán nem biztos, hogy reflektál rá, inkább visszaveszi a szót. Például arra a kérdésre, hogy mennyire szereted az olasz ételeket, tőle nagy valószínűséggel több száz karakteres választ kapsz, melyben azt is részletezi, hányszor, mikor és pontosan hol járt Olaszországban. Nagyszerű partner, de a netes randik nem neki valók.

Ezek a csillagjegyek küldik a legrosszabb Tinder üzeneteket Fotó: Pixabay

A Skorpió nyomozásba kezd

A Skorpió bizonyos tekintetben az Oroszlán ellentéte, ő ugyanis nagyon keveset árul el magáról, viszont igyekszik mindent megtudni a lehetséges partnerről. Nemcsak jó alaposan kikérdezi, de gyakran még nyomozást is indít a különböző közösségi oldalakon. Így sokszor már előbb tudja a választ, mint hogy egyáltalán feltette volna a kérdést. Bizalmatlan típus, és így próbálja kiküszöbölni, hogy esetleg becsapják őt az internetes randikon. Viselkedése a másik fél számára hátborzongatónak tűnhet, könnyen elijesztheti vele jövőbeni randipartnereit.

A Bak gyakorlatias

A Bak egyáltalán nem mozog otthonosan a romantika és a cukiskodás területén, amikre egy randioldalon nagy szükség lenne. Neki viszont ezek a dolgok ostobaságnak tűnnek. Az üzenetei vagy tőmondatokból és igen vagy nem válaszokból állnak, vagy pedig túl tárgyilagosak és nyersek. Ez a másik oldalról sokszor gorombaságnak tűnhet, még akkor is, ha a Baknak egyáltalán nem ez a szándéka. Ő csak időt szeretne megtakarítani azzal, hogy nem bocsátkozik (szerinte) értelmetlen bájcsevejbe, inkább rákérdez azokra a dolgokra, amiket tényleg fontosnak tart. Viselkedése leginkább azoknak lehet vonzó, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top