Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a karrierje beindul decemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek valósággal szárnyal a karrierjük decemberben. Mindent elérhetnek, amire csak vágynak. Sőt, az év végi bónuszról sem maradnak le. Most minden sikerülhet a munkájukban. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Valóban abban a munkakörben dolgozom, ami a legjobb számomra? Lehetek sikeresebb? Kérdések, amelyek alighanem mindenkit folyamatosan foglalkoztatnak, s nem kevesen vannak, akik a csillagokban keresik a választ. Nos, ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz decemberben az örömre, hiszen a karrierjük most az egekig szárnyalhat. A Vénusz, amely a kis szerencse, és Jupiter, a nagy szerencse bolygója is a Bak jelében járva támogatja a hosszú távú célokat. A Skorpióban járó Mars pedig nagyon sok energiát, lelkesedést csempész a mindennapokba. Lássuk a részleteket.

A Skorpiót senki sem tudja megállítani, hogy elérje a célját decemberben

Skorpió jegyűként elképesztő energiákat mozgatsz meg decemberben. Míg a legtöbben alig várják az év végi pihenést, te egyszerűen megállíthatatlan vagy. Magabiztosnak, határozottnak érzed magad, egyszerűen tudod, mit akarsz elérni. A vágyaidért, a céljaidért, a sikerért pedig örömmel és igazi lelkesedéssel teszel meg mindent. Tele vagy motivációval, nem mellesleg most nagyon sok inspirációt is kapsz a megvalósításhoz. Minden adott, hogy teljesítsd a küldetésedet. A bolygók támogatnak és segítenek, szóval, tényleg nincs okod a hezitálásra. Valósítsd meg az álmod.

Ezeknek a csillagjegyeknek beindul a karrierjük (iStock)

A Nyilas karrierje nagyot fordul decemberben

Nyilas jegyűként talán hosszabb ideje titkon arról álmodsz, hogy egy csapásra megváltozik az életed. Nos, nagyon úgy tűnik, ez a vágyad valóra válik decemberben, és végre megengedheted magadnak te is a valódi luxust. A Jupiter ugyan kilépett a jegyedből, de a pénzügyeidet, a karrieredet támogatja mostantól nagyon pozitív fényszögekkel. Továbbra is lesz miért optimistának lenned. Ha megpályáztál volna bármilyen új munkalehetőséget, a legjobbakban bízhatsz. Nem kétséges, hogy téged választanak, és ez az új lehetőség jóval több pénzt hoz a konyhára, mint a korábbi munkád. Vágj bele az új lehetőségbe, ami felcsillan előtted 2019 utolsó hónapjában.

A Bak céljai beérnek decemberben

Bak jegyűként decemberben bármit elérhetsz, és megvalósíthatsz. A Jupiter a jegyedben járva támogat téged, és az életed minden területén bőséget, sikert és nagyon örömet hoz neked. A legjobb időben vagy, hogy felfedezd a valódi énedet, kihozd magadból a lehető legtöbbet, és megmutasd a tehetségedet. Most alapozhatod meg a jövőt, legyen szó a munkádról, a karrieredről, a párkapcsolatodról. Legyél nyitott mindenre, és ne ragaszkodj semmihez, ami a múlthoz köt. Most még talán nem is sejted, milyen csodás változások indulnak el az életedben. Élj velük, érdemes…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top