Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megüti a jackpotot a héten

Ezek a csillagjegyek nem véletlenül érezhetik úgy magukat, mint akik megütötték a főnyereményt. Ezen a héten nagyszerű lehetőségeket jelez számukra a horoszkóp. Pedig ez most nem is annyira könnyű hét...

Március első hetében ismét érezhető változásokat okoznak a bolygók mindenki életében. A Merkúr a Halak jeléből visszalép a Vízöntőbe, s visszahoz valamit a múltból. A Vénusz saját jelébe, a Bikába lépve szerencsés lehetőségeket villant fel. A két bolygó pozitív fényszöggel kapcsolódva támogatja a héten a csillagjegyeket. Ezt a hármat különösen. Nekik most minden okuk meglesz, hogy úgy érezzék magukat, mintha a jackpotot nyerték volna meg…

Annak ellenére, hogy ez a hét nem mondható igazán egyszerűnek, ezeknek a csillagjegyeknek mégis bőven tartogat örömet és boldogságot. Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp szerint kiváló hétre számíthatsz.

A Bika igazán vonzónak érzi magát a héten

Kedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz ismét a jegyedbe lép, s valódi áldást hoz az életedbe. Nos, épp itt az ideje, hogy elfogadd és szeresd magadat. Aztán persze azon se lepődj meg, ha egyre több bókot kapsz a többiektől, hiszen mostantól igazán vonzó és ragyogó lesz a kisugárzásod. Az öröm, a béke, a romantika visszaköltözik a lelkedbe. A világ kinyílik előtted, akár az ébredő tavaszi természet. Szóval, az elkövetkező napok és hetek minden pillanatát élvezd ki, meríts nagyon sok energiát és boldogságot magadnak. Megérdemled, ez már nagyon kijárt neked.

Ezek a csillagjegyek megütik a jackpotot a héten a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek megütik a jackpotot a héten a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A Skorpió szerelemre talál a héten

Kedves Skorpió! A Bika jelébe lépő Vénusz szerelmet, szenvedélyt, csodás érzelmeket hoz neked – már ezen a héten is. Ha párkapcsolatban élsz, a párod iránt érzed magad egyre közelebb, s élednek fel benned az iránta érzett mély érzelmek. Sokkal szebbnek és különlegesebbnek láthatod őt, mint korábban bármikor. Éljétek meg közösen a legszebb érzelmeket. Ha pedig még a párodat keresed, nagyszerű lehetőséget, valódi boldogságot jelez a horoszkóp számodra. Különleges és nagyon megbízható partnerrel sodor össze az életed, akivel hosszú távú, romantikus párkapcsolatban lehet részed. Vajon készen állsz rá?

A Bak szívében felébred a romantika a héten

Kedves Bak! Nos, nagyon úgy tűnik, hamarosan megérkezik a valódi romantika az életedbe. S ha még keresed a párodat, a szerencsés találkozás nem marad el. Ha eddig nem voltál igazán vidám és boldog, hamarosan nagyot változik veled a világ. Engedd el a szigorú és visszafogott énedet, és nyisd meg a szívedet a valódi érzéseknek. Te is megérdemelsz egy kis romantikát. Tedd a kezedet a szívedre: nagyon is vágysz rá… Ha pedig máris párkapcsolatban élsz, épp itt az ideje, hogy kicsit felpörgesd magad, és varázslatot, némi friss energiát csempéssz a mindennapokba… Imádni fogod!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top