Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. március 2–8. – „Fekete pénteket” jeleznek a bolygók

„Fekete pénteket” jeleznek a bolygók ezen a héten. De ez most nem a nagy leárazások ideje, egészen mást hozhat a hét utolsó munkanapja. Nagyon fontos, hogy előre felkészülj minden lehetőségre. A heti horoszkóp segít benne.

Március első hete igencsak bővelkedik a változásokban. Szerdán a retrográd Merkúr a Halakból lép vissza a Vízöntőbe, majd csütörtökön Vénusz a Bika jelében folytatja égi útját. Előbbi a múltat eleveníti fel, ismét előkerülhetnek olyan témák, amelyekkel nem foglalkoztak eleget a csillagjegyek, míg a Vénusz szerelmet jelez néhányaknak. Ezek olyan lehetőségek, amelyekkel mindenképpen érdemes élni. A hét legrázósabb napja kétségtelenül a péntek, a horoszkóp szerint senki sem ússza meg a feszültséget. Érdemes jó előre felkészülni minden lehetőségre.

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – Heti horoszkóp

Kos jegyűként március első hetének legelején nagyon szeretnél kimondani valamit valakinek. De legyél körültekintő, három nehéz fényszög nehezítheti ugyanis most a megértést és az egyetértést. Lehet, hogy el kéne napolnod a megbeszélést. A hét közepén a vízdominancia érzelmi „árvizet” hozhat. Szerencsére a szerencsés fényszögek inkább meghatódottság miatti könnyeket jeleznek. „Fekete péntek” jön: kétszer két kritikus konstelláció a családi békét és a pénztárcádat torpedózza meg. Hétvégén lassan helyreáll a rend. Megnyugodhatsz…

BIKA – Heti horoszkóp

Bika jegyűként a márciusi hónap meglehetősen keszekusza módon kezdődik. A hét első felében muszáj a munkádban visszatérned egy olyan témára, amiről azt hitted, már rég túl vagy rajta. Ez enyhén szólva frusztráló. Csütörtökön bolygód, a Vénusz belép a Bikába, ami ajándékkal ér fel számodra. Harmónia költözik beléd, amit „fekete pénteken” rögtön próbára tesznek a bolygók, miközben az utakon, a közlekedésben is óvatosnak kell lenned. A hétvégén a vasárnapot jobban fogod kedvelni. Valószínűleg nem a nőnap miatt…

IKREK – Heti horoszkóp

Ikrek jegyűként egy ideje már biztos vagy benne, hogy jobb, ha mostanában befogod a szádat. Bolygód, a Merkúr, a kommunikáció bolygója nincs a helyzet magaslatán. Ez egy cseppet enyhülni látszik március első szerdájától, amikor a Merkúr visszalép a Vízöntőbe, és neked újra megered a nyelved. De csak megfontoltan, mert nem mindenki tud követni téged. „Fekete pénteken” kétszer két rázós fényszög lesz az égen. Az első kettő a pénzedet fenyegeti, míg a másik kettő titkolózást, vagy diszkréciót javasol. Mindezt a hétvégén muszáj kipihenned.

"Fekete pénteket" jeleznek a héten a bolygók (fotó: Getty)

„Fekete pénteket” jeleznek a héten a bolygók (Fotó: Getty)

RÁK – Heti horoszkóp

Rák jegyűként, amilyen csendesen indul március első hete, annyira felpörögnek az események a hét közepére. Te csak kapkodod a fejed, és úgy érzed, semmi beleszólásod nincs az egészbe. Csütörtökön dupla szuper fényszög kedves embereket és kedves gesztusokat szimbolizál. A meghatottságtól sírhatnékod lesz. „Fekete pénteken” viszont valaki az érzéketlen viselkedésével megbánthat. Ettől is sírhatnál, de ne tedd! Vagy úgy sírj, hogy ő ne lássa! Hétvégén a vasárnap alkalmas kirándulásra, utazásra. Élj vele!

OROSZLÁN – Heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként március első hete testhezálló kihívást tartogat számodra. Jobb pozícióból indulsz, ha a bolygók tanácsát megfogadod, illetve tudod, hogy mi vár rád. Szerdán valaki régi témát húz elő, amivel vagy felbosszant, vagy sokkol, vagy megdöbbent. Jogos a meglepődésed, de ne mutasd neki! A retrográd Merkúr azt javasolja, hogy kérdezz! Tegyél úgy, mint aki nem érti a dolgot, vagy érdekli a másik álláspontja. Közben időt nyersz, hogy okosan reagálj. A péntek lesz a legfárasztóbb nap. Hétvégén pihenj ki mindent!

SZŰZ – Heti horoszkóp

Szűz jegyűként a hét elején semmiképp se folyj bele olyan vitába, amiben nem vagy közvetlenül érintett! A bolygók szerint hajlamos lennél békebírót játszani, pedig ez azzal a veszéllyel járhat, hogy a végén a vitázó felek rád zúdítják a dühüket. Csütörtökön Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Bikába, ami számodra kitűnő hír: kiszámíthatóbb, békésebb napok jönnek. Március első hétvégéje szokatlan szombattal indul: nem lesz fényszög az égen, ami olyan, mint egy fehér lap, vagyis te írsz rá, te töltöd meg tartalommal.

A Bikába lépő Vénusz szerelmet hoz néhány csillagjegynek (fotó: Getty)

A Bikába lépő Vénusz szerelmet hoz néhány csillagjegynek (Fotó: Getty)

MÉRLEG – Heti horoszkóp

Mérleg jegyűként az első tavaszi hónap fejtörést okoz neked. Több témában kellene döntened, amitől ettől lefagyhatsz. A hét elején tanulással, utazással kapcsolatosan kéne lassan körvonalazódnia, hogy mikor és merre. Még jó, hogy ez nem égetően sürgős. Szerdán a Merkúr azt javasolja, hogy menj vissza a kiindulóponthoz, és emlékezz rá, mi volt az eredeti terved! „Fekete pénteken” semmit ne vegyél személyes sértésnek, máskülönben biztosan kiborulsz. Különben is, az egész feszültség elillan hétvégére, akkor meg minek…

SKORPIÓ – Heti horoszkóp

Skorpió jegyűként már a hét elején gyanús lesz, hogy hamarosan valami történni fog. Szerdán Merkúr visszalép a Vízöntőbe, miszerint régi rokonod visszatérhet. Lehet, hogy még csak puhatolózik, hogy te haragszol-e még rá. Merkúr a hírvivő, híreket hoz, ami felbosszanthat téged, ha hagyod. Csütörtökön Vénusz eltereli a figyelmedet, mert szerelmet szimbolizál. A tavasz beköltözik a szívedbe, aminek párod örül a legjobban. Ha nincs párod, most találkozhatsz vele. Már a hétvégén kibontakozhat valami…

NYILAS – Heti horoszkóp

Nyilas jegyűként megviselhet a hét elején, ha a párod és a családod nem ért egyet veled. Rengeteg energiádat elvonhatja ez az egész, pedig szükséged lenne rá, hogy koncentrálj a munkádra. A hibázással ugyanis pluszmunkát csinálsz magadnak. Szerdától új esélyt kapsz, hogy egy régi témát okosabban oldj meg. Ez független a hét eleji ügytől. Csütörtöktől Vénusz békés hangulatot hoz a munkahelyedre. Végre mindenki konstruktívan áll a közös munkához. Hétvégén elemedben leszel, ismét lelkesedni és tenni fogsz az álmaidért.

A Vízöntőbe visszalépő Merkúr a múlttal szembesít (fotó: Pixabay)

A Vízöntőbe visszalépő Merkúr a múlttal szembesít (Fotó: Pixabay)

BAK – Heti horoszkóp

Bak jegyűként márciust nemcsak azért fogod kedvelni, mert a tavasz hírnöke, hanem azért is, mert olyan pénzt kapsz, ami jár neked. Ez lehet visszatérítés, jóváírás, kártérítés. Merkúr, a hírvivő jelzi, hogy előbb hírt kapsz, majd utána kell járnod, mert csak te igényelheted vissza. Csütörtökön Vénusz a Bikába lép, és az életkedvedet felemeli. Kreativitásod is topon lesz. „Fekete pénteken” viszont mindenkivel úgy bánj, mint a hímes tojással, mert sértődékenyek lesznek a többiek! Hétvégén ne felejtsd el a vasárnapi nőnapot!

VÍZÖNTŐ – Heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként március első hetének nagy horderejű égi eseménye, hogy szerdán a Merkúr visszalép a Vízöntőbe. Ez azért jó hír neked, mert visszakapod a hangodat. Végre kimondhatsz olyasmit, amit eddig nem tettél. Volt időd átgondolni a történteket, így most bölcsebben beszélsz. Csütörtökön Vénusz, a szépség és szeretet bolygója betoppan az otthonodba. Valami, valaki szép és szerethető érkezik hozzád. „Fekete pénteken” viszont kétszer két frusztráló fényszög az egészségedet és a párkapcsolatodat teszteli. Ezt ki kell pihenned a hétvégén.

HALAK – Heti horoszkóp

Halak jegyűként a hét elején jobb, ha nem válaszolsz annak, aki beléd akar kötni. Mindegy, mit mond, te ne reagálj, mert garantált a vita! Szerdán Merkúr, a kommunikáció bolygója kilép a Halakból, és te megnémulsz. Ne ijedj meg, ezzel csak időt kapsz, hogy később okosabban beszélj. A hét második felében a hátad mögött tudhatod ezt az egészet. A tavasz jó hatással lesz testedre, lelkedre. Minél többet legyél kinn a szabadban! Hétvégén egy rövid kiruccanást beiktathatnál. Jót fog tenni a környezetváltozás…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top